AAAA on flop Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2012 PokerStars No-Limit Hold'em, 11 Tournament, 600/1200 Blinds 125 Ante (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comHero (UTG+1) (t42972)MP1 (t86153)MP2 (t35719)CO (t30323)Button (t13304)SB (t18705)BB (t40793)UTG (t52716)Hero's M: 15.35Preflop: Hero is UTG+1 with J, K1 fold, Hero bets t2533, 5 folds, BB calls t1333Flop: (t6666) J, 9, 7(2 players)BB bets t2400, Hero calls t2400Turn: (t11466) K(2 players)BB checks, Hero bets t3600, BB raises to t18532, Hero ???Call or Fold;Edit Moderator:Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τον Hand Converter για να ανεβάσετε ένα χέρι. Αν δε μπορείτε να μετατρέψετε το χέρι με τον Hand Converter παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα "περισσότερα εικονίδια" στα αριστερά του πεδίου γραφής για να εισάγετε τα εικονίδια των φύλλων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christosPAOK Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 εγω θα εκανα reraise στο φλοπ και στο turn θα πόνταρα πιο δυνατά ( 6-7 κ )call δεν νομίζω να υπάρχει, η αλλ ιν η πάσο.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 εγω θα εκανα reraise στο φλοπ και στο turn θα πόνταρα πιο δυνατά ( 6-7 κ )call δεν νομίζω να υπάρχει, η αλλ ιν η πάσο....συμφωνω απολυτα...ετσι οπως πηγε, νομιζω fold ειναι το καλυτερο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lefterissin Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Για να μην αναφέρεις τίποτε υποθέτω ότι δεν είσαστε κοντά στο bubble ........όπως παίχτηκε το hand και εγώ fold είμαι, αν και θα το έπαιζα διαφορετικά πριν.Στην ουσία τώρα έχεις bluff catcher και δεν νομίζω να έχει πολλές μπλόφες η draws στο range του αφού πολύ πιθανών ο Κ να χτυπάει το range μας.Μπορεί να μην χάνεις από flush (που είναι πιθανών) αλλά χάνεις και από straights και από sets ......... Αν όντος τον βάλουμε σε ένα hand που χάνουμε τώρα.....έχεις ~9% περίπου για τον Κ η τον J . Not enough to call ...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Εγώ θεωρώ ότι ο Villain έχει κάποιες μπλόφες στο range του, βασικά semi bluffs όπως ΚQd. Αν τον έχω ξαναδεί να παίζει έτσι στο turn μάλλον δεν πάω πάσο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 @Dimitri : Για πιο λόγο κάνει Raise to KQ με Tp 2nd NFD ? Δεν θέλει τα χειρότερα φύλλα να μείνουν μέσα ?Φλοπ θα έκανα raise/call shove αναλόγως τα reads + stats του παίκτη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Για να φύγουν τα 2 pair, το turn είναι το πιο scare card της τράπουλας μετά το . Κοίτα πόσο μεγάλο είναι το raise του. Θα έκανε 5x με flush; Εμένα τόσο μεγάλα raise μου λένε semi bluff.Κων/νε as played; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lefterissin Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου, 2012 Μελισσουργε, το θέμα είναι ότι δεν χάνουμε μόνο από flushes ! Υπάρχει και το 10 Q , το 10 8(πιο απίθανο), και τα σετς. Μπορεί πολύ ευκολα να βάλει στο range μας Ad Kx και να μας χρεώνει αρκετά για να βγάλουμε το flush η το straight μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Απλά απορώ με το τεράστιο raise. Δύσκολο μου φαίνεται να έχει made hand και να παίρνει αυτό το line. Τ8 και να κάνει bet flop, check / huge raise turn; Κάτι δε μου κολλάει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lefterissin Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Έχεις δίκαιο, αλλά δυσκολεύομαι να βρω hand που νικάμε εχτός από το KxQd όπως είπες, η pure air Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 As played fold turn Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lefterissin Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 έχουμε αποτελέσματα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AAAA on flop Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2012 έχετε δίκιο το ανέβασα πολύ γρήγορα την ώρα που έπαιζα και δεν έδωσα πληροφορίες...είμαστε λίγο μετά το μπαμπλ και παίζουμε με ένα σχετικά καλό παίκτη. Fold κάναμε στο συγκεκριμένο χέρι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts