betonme Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Ελπίζω πως θα τηρηθεί το αυτονόητο δηλαδή η απαγόρευση του καπνίσματος κατά την διάρκεια του τουρνουά..είναι έτσι ?? Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 δε νομίζω πως είναι τόσο αυτονόητο στην ελλαδάρα των γελοίων Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 υπάρχει περίπτωση καπιος να πάει παρασκευή 1-2 η ώρα το μεσημέρι και να βρει θέσεις η να μην το προσπαθήσει καν ? Παράθεση
astego_fish Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 όσον αφορά το κάπνισμα στην Βιέννη που έπαιζα απλά σε ρωτούσαν στην αρχή αν ήθελες να παίξεις σε τραπέζι καπνιστών η μη καπνιστών αλλά έτσι και αλιως στην πορεία και αλλάζοντας τραπέζι οι παίκτες κάπνιζαν κανονικά... νομίζω ότι υπάρχουν πιο σπουδαία πράγματα όταν παίζεις τουρνουά poker να ασχοληθείς από το αν θα καπνίζουν οι παίκτες η όχι.... εδώ το καζίνο του Λουτρακίου μας φέρεται σαν να είμαστε ΖΏΑ και κοιτάει να μας ΑΡΜΈΞΕΙ KANONIKOTATA ... μας πείραξε το κάπνισμα? Παράθεση
betonme Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 εννοείται ότι σε νοιάζει παρά πολύ..όταν είσαι αντικαπνιστής κ ο καπνός σε ενοχλεί παρά πολύ είναι λογικό να σε απασχολεί..κάποιος από ποκερλαντ αν έχει απάντηση θα το εκτιμούσα.. Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 δεν μας χέζετε που υπάρχουν και πιο σπουδαία πράγματα!υποφέρουμε την χούντα των καπνιστών!ΌΧΙ ΜΆΛΛΟΝ θα είμαι το ζώο που θα φυσάς πάνω του το τσιγάρο σου! Παράθεση
astego_fish Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 και εγώ μαζί σας , DEN καπνίζω και με ενοχλεί .... αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είνα ιεφικτο στο καζίνο να μην καπνίζουν ... ΜΑΚΆΡΙ αλλά ... το πιο σοβαρό για εμένα είναι ότι το καζίνο του ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ μας βλέπει ΌΛΟΥΣ MAS σαν κουτόφραγκους ...και το αποδυκνύει σε κάθε ευκαιρία!! Παράθεση
AndreasK Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Ρε παιδιά edge θα χάσετε.. Άπειρα tells από το κάπνισμα Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 δεν μας χέζετε που υπάρχουν και πιο σπουδαία πράγματα!υποφέρουμε την χούντα των καπνιστών!ΌΧΙ ΜΆΛΛΟΝ θα είμαι το ζώο που θα φυσάς πάνω του το τσιγάρο σου!α ωραια για να ξερω προς τα που φυσαω Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 α ωραία για να ξέρω ποιον θα bustarw Παράθεση
Recommended Posts