ppap14 Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Καλησπέρα σας...μέχρι τώρα περιοριζόμουν στο να διαβάζω στο site νέα σχετικά με το πόκερ και διάφορες στρατηγικές και χέρια... μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα απλά έπαιζα για πλάκα ποκερ ...για να περνάω ευχάριστα το χρόνο μου, Αποφάσισα με τη νέα χρονιά να εξακολουθήσω να το έχω σαν χόμπυ απλά όταν παίζω να το βλέπω όπως πρέπει ...να ψάχνω οντς και ρεαδς για τους αντιπάλους.Αυτό που θέλω να ρωτήσω...με ένα 15 $ bankroll να συνεχίσω να μπαίνω στα 45άρια MTT των 0.5 $ ?Πάντως τη νέα χρονία έχω 2/6 ITM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Ναι με τόσο μικρό bankroll αυτά είναι τα καλύτερα που μπορείς να παίξεις. Ίσως και τα $0.25. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Επειδή τα 0,50$ είναι τούρμπο (έχουν μεγαλύτερη διακύμανση) νομίζω είναι καλύτερα τα 0,25 και όταν μεγαλώσεις το κεφάλαιό σου παίζεις και τα δύο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
indierokkah Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2012 Φιλε μου ειμαι στο ιδιο σταδιο που εισαι και συ.Και γω προτινω τα 0,25 (αν και δεν εχω και καμια τρελη εμπειρια)Θα σου φανει λιγο βαρετο να παιζεις 3 ωρες για ενα τελικο τραπεζι αλλα ειναι μια αρχη για να ανεβασεις το br σου χωρις μεγαλο φοβο εκμηδενισμου και για να εξασκησεις τις στρατιγικες σου..*περα απο κατι χαμενες paysafe στο παρελθον, τα τουρμπο ουτε που τα αγγιζω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts