Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

$22 rebuy, final 3 players, call river shove?

Lefterissin

Recommended Posts

Δεν έχω το HH στον συγκεκριμένο υπολογιστή, οπότε πάμε με περιγραφή.

Έχουμε μείνει 3 παίχτες από 300 σε ένα $22 rebuy της partypoker .

1ος $3400

2ος $2200

3os $1400

Stacks είμαστε και οι 3 το ίδιο με 50 BB +/- 5

O villain παίζει 27/24, aggresive , με 88% cbet . Μια φορά που τον έκαναν min raise στο flop έκανε fold .

Villain (SB ) 520 000

Hero (ΒΒ) 540 000

ΒΤΝ 500 000

Blinds 6000 / 12000 Ante 600

Hero is dealt :6diamond::6spade:

Preflop : Btn Folds , SB raises to 25 000, BB calls .

Flop : :5diamond::5spade::Jclub:

(Pot 51800) SB Bets 25 900, ΒΒ raises το 51800, SB calls

Τύρν: :Qheart:

(Ποτ 155 400): SB checks , BB bets 78 000, SB raises to 163 000, BB calls 85 000

River : :8diamond:

(Pot 481 400) : SB Bets 280 000 and is all in , ΒΒ??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα έκανα, αλλά μπορείς κι εσύ κι ο καθένας να το κάνει, είναι αρκετά εύκολο. Όταν γράφεις ένα post έχει τα smileys ακριβώς στα αριστερά από εκεί που γράφεις. Κάτω από αυτά υπάρχει το "Περισσότερα εικονίδια" που έχει τα φύλλα της τράπουλας.

Όσο για το χέρι, εγώ λογικά δε θα έκανα καν το call στο flop μετά από bet και raise. As played fold, το line του Villain μου δείχνει trips ή full. Δε νομίζω να παίρνεις το pot αρκετά συχνά ώστε να αξίζει το call.

As played preflop kai flop ,protimw check behind turn afou scary card Q appeared, kai re-evaluate river. To flop tha mborouse na pextei kai me flat call gia pot control kai fold se second barrel sto turn,depending on the sizing. Protimw parolafta, 3bet pre , IP.

οκ, να το θέσω διαφορετικά τότε.

Εμείς πραγματικά είμαστε ο villain . Η όλη πάσα παικτηκε ακριβώς έτσι, και στο river έκανε call με 66. Ο λόγος που το έγραψα έτσι είναι επειδή ήθελα να μου πείτε σε τη range θα με βάζατε στο συγκεκριμένο hand και αν θα κάνατε call στην θέση του με 66..

call pre η και 3bet αναλόγως, call flop , check turn , call river για τον κύριο με το 66 imo το καλύτερο line

τώρα όπως παίχτηκε, με cbet και call σε rr στο flop , και cr στο turn σίγουρα δεν σε έβαζα σε τίποτα που κερδίζω με 66 οπότε είχα σίγουρο πάσο στο river ... ίσως ο κύριος είχε κάποια reads από αλλά χέρια και σε κολλαρε

τελικά εσύ τι έδειξες ;

@giorgoskey μόνο στο final table παίζαμε μαζί, στο final table ήμουν αρκετά aggressive , είχα 1-2 showdown με πολύ δυνατά χέρια, και σε ένα από ta cbet που έκανα στα flops με ekanan min raise και έκανα fold .

Θα γράψω αυριο τη είχα, θέλω ακόμα μερικές γνώμες για να το παίξιμο μου.

Στο φλοπ το range σου δείχνει κάπως έτσι: A5s,K5s,Q5s,56s,5s7,45s,Q5,55+,JQ+,AK(kai o aeras)

Turn range: 5x,QJ,AQ,JJ,QQ (kai o aeras) εφόσον παίζεται και agro ίσως και μερικά πιο μικρά ζεύγη αν και δεν θα τα έκανες c/r μάλλον

River :5x,JJ,QQ, (kai o aeras) Στο river το έχω κάνει πολύ μικρό το range, γιατί θεωρώ ότι με marginal showdown value δεν 8α κάνεις shove αλλά c/c

απο την πλευρα του ΒΒ κανω σχεδον παντα 3 bet pre .στο flop κάνω call και μετά αποφασίζω ανάλογα τον αντίπαλο την κάρτα και το ένστικτο .τώρα όπως παίχτηκε το χέρι το call που κάνει δε μου φαίνεται κακό ακόμα και αν έχασε το χέρι .δηλαδή στο turn έχεις πια η 5 η JJ η τίποτα απολύτως.οπότε είναι καθαρά θέμα ενστίκτου είσαι και aggro το κάνει πιο εύκολο το call .διαφωνώ με grammenoz δε νομίζω ότι έχει ποτέ JQ η AQ

Είχα Α 10, για μπλόφα. Απλά εγώ, πρώτα απ'όλα δεν θα έπαιζα έτσι με 66, και 2ρο πιθανών να το πeτούσα στο river .

Θεώρησα ότι το raise στο turn δείχνει τεράστια δύναμη, και ότι θα πετούσε οτιδήποτε εχτός 5,X .

Με τον τρόπο που το έπαιξε δεν θεώρησα ότι είχε πεντάρι.

Αυτά, απλά μετά που έκανε το call μπήκα σε σκέψεις αν όντος ήταν σωστό το παίξιμο μου και ήταν ένας random donk . (τα στατιστικά του στο opr τον δείχνουν πολύ χαμένο) Ή αν ήταν πολύ φανερή ο μπροφα μου.

Θεώρησα ότι το raise στο turn δείχνει τεράστια δύναμη, και ότι θα πετούσε οτιδήποτε εχτός 5,X .

Λευτέρη θεωρώ σωστό το σκεπτικό σου και το παίξιμό σου μέχρι και το turn . αφού όμως θεωρείς ότι στο turn τα πετάει όλα εκτός απο 5,χ γιατί τον μπλοφάρεις στο river ? έχεις 23bb να συνεχίσεις το τουρνουά. Την μπλόφα σου την έχεις κάνει στο turn ούτως ή άλλως

Εγώ προσωπικά σε τόσο deap καταστάσεις δεν προσπαθώ να περάσω τόσο τραβηγμένες μπλόφες και πόσο μάλλον σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ weak όπως λες και όπως φενεται και από το play του.Στο flop το mini raise του villain δεν μου λέει τίποτα οπότε πιστευω ότι μπορείς να κανείς εκεί ένα ακόμα raise(μετατρέποντας έτσι το χέρι σου σε μπλόφα και προσπαθώντας να κερδίσεις εκεί την παρτίδα) η αλλιώς να κάνεις call πιστευοντας ότι έχεις το καλύτερο χέρι και να προσπαθήσεις να φτάσεις σε ένα "φτηνό" showdown .Δεν χρειάζετε να κανείς rep το 5 η τους JJ για να πάρεις το pot Επίσεις στο φλοπ μπορείς να μην κανείς καθόλου cbet παίζοντας με check /call με σκοπό να πας σε showdown .Τώρα από τη στιγμή που επιλέγεις check / raise το turn είναι πολύ πιθανό να πετάξει όλα τα unconnected pairs καθώς και τους περισσότερους random βαλέδες .Από τη στιγμή που κάνει call το turn σχεδόν ποτέ δεν πετάει αυτό που έχει στο river

Εγώ θα προτιμούσα cbet και call το raise του villain στο flop >check /call το turn και check / fold στο river

καταρχήν sτις μπλόφες μας πρέπει να επιλέγουμε και τον κατάλληλο αντίπαλο για να περάσουν.. οι κακοί παίκτες έχουν τάση στο call οπότε είναι μια κατηγορία που πρέπει να αποφεύγουμε

θεωρώ σωστό το σκεπτικό σου και το παίξιμό σου μέχρι και το turn . αφού όμως θεωρείς ότι στο turn τα πετάει όλα εκτός απο 5,χ γιατί τον μπλοφάρεις στο river ? έχεις 23bb να συνεχίσεις το τουρνουά. Την μπλόφα σου την έχεις κάνει στο turn ούτως ή άλλως

+

το allin στο river κάνει το χέρι σου polarized .. εκεί ο αντίπαλος επέλεξε μπλόφα και του βγήκε

Καλημέρα, το all in στο river δεν κάνει το hand μου porarised , μπορεί να είναι all in αλλά είναι λίγο μεγαλύτερο από το μισό pot ! Having said that , νομίζω ότι τελικά συμφωνώ ότι η μπλόφα έπρεπε να σταματήσει στο turn , οπότε το raise στο turn νομίζω έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο(περίπου 200 000) , και εάν κάνει call εκεί τότε κάνουμε check / fold στο river και παίζουμε με τα 18-20 blinds που θα μας έμεναν.

Thanks για της απαντήσεις σας.

Having said that , νομίζω ότι τελικά συμφωνώ ότι η μπλόφα έπρεπε να σταματήσει στο turn , οπότε το raise στο turn νομίζω έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο(περίπου 200 000) , και εάν κάνει call εκεί τότε κάνουμε check / fold στο river και παίζουμε με τα 18-20 blinds που θα μας έμεναν.
;)