Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ένα καλό Call αξίζει όσο χίλιες λέξεις!

Silencio

Recommended Posts

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ένα καλό Call αξίζει όσο χίλιες λέξεις!

Εξαιρετικό το άρθρο, όντως σπουδαία calls..

Καλά αυτό του Hansen είναι εντελώς αρρωστημένο, αλλά αποδεικνύει τα απίστευτα reads του - κατάλαβε ότι ο Esfandiari έχει ζεύγος μικρότερο του 8 -, την γνώση του για τα μαθηματικά του παιχνιδιού -καλώντας ξέρει ότι το χέρι είναι 50/50 και φυσικά τα ...καρύδια του.. Άλλο αν είσαι σε θέση να διαβάσεις τόσο άψογα το χέρι και άλλο αν τελικά τολμάς να καλέσεις..

Βέβαια ήταν στο final table ενός invitation wpt τουρνουά -Bad boys of poker- και ίσως έπαιζε πιο χαλαρά με λιγότερο άγχος, αλλά και πάλι ήταν απίθανο!

Όπως και αυτό του Negreanu με gutshot και flush draw.. Άλλος γίγαντας από κει..

Άντε το επόμενο να είναι με αδιανόητες μπλόφες που πέρασαν..

Α και μιας και γκρινιάζουμε για τα bad beats.. Όπως βλέπουμε συμβαίνουν παντού και σε όλους.. 10-90 στο turn Negreanu-Esfandiari, ρήγας στο turn... - $90.000 για τον Antonio και ένα ελαφρύ εγκεφαλικό.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα Bad beats που εχω δει κατα καιρους σε videos , φιλε Νικολα, ειναι απλα αδιανοητα...

Θα σου πω, πολυ απλα, πως οταν ξεκινησα να παιζω ποκερ στο Internet ειχα χαζεψει με αυτα που γινονταν και πραγματικα πιστευα οτι "κατι παιζεται" με τα turns και rivers κλπ.

Ε λοιπον, η στιγμη που αναθεωρησα ΕΝΤΕΛΩΣ ηταν οταν πηγα για ΠΡΩΤΗ φορα στο Απολλώνια και είδα για 1-2 ωρες ενα cash game...

Απο εκεινη την πρωτη μου επισκεψη σταματησα να γκρινιαζω για τα bad beats μου. Θυμαμαι , ειδικά, το hand που με εσωσε στο πρωτο μου live τουρνουα - και τελικα με εκανε να το κερδισω! - οταν , ώντας shortstacked, πηγα all in με Q-4 off, δεχθηκα call με Α-9 και εκανα φουλ της νταμας με τεσσάρια... !

Themis έγραψε:

Ε λοιπον, η στιγμη που αναθεωρησα ΕΝΤΕΛΩΣ ηταν οταν πηγα για ΠΡΩΤΗ φορα στο Απολλώνια και είδα για 1-2 ωρες ενα cash game...

Απο εκεινη την πρωτη μου επισκεψη σταματησα να γκρινιαζω για τα bad beats μου. Θυμαμαι , ειδικά, το hand που με εσωσε στο πρωτο μου live τουρνουα - και τελικα με εκανε να το κερδισω! - οταν , ώντας shortstacked, πηγα all in με Q-4 off, δεχθηκα call με Α-9 και εκανα φουλ της νταμας με τεσσάρια... !

Άλλη μια κοινωνική προσφορά των θηλυκών! Είναι χρήσιμες τελικά οι μαγισούλες! :laugh: :P

Όντως δεν έχει live ή online.. Αν είναι να φας το suckout νομοτελειακά θα το φας.. Ή θα το δώσεις..

Τα ίδια ένοιωσα με τη σειρά μου στο gpt2 όπου έπαιξα 1η φορά live.. Τα χέρια που μου τεντώναν τα νεύρα online τα είδα πολλάκις και τα βίωσα για τα καλά.. ΚΚ vs A9 off.. Ax ax! :angry:

Γενικά προσπαθώ να έχω μια χαλαρή αντιμετώπιση στα bad beats, αλλά πραγματικά μετά το live, δεν με αγγίζουν σχεδόν καθόλου.. Είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή τη ...δυσλειτουργία.. Και όταν έρχονται σωρηδόν κατά περιόδους, να αποδεχόμαστε τη αρνητική συγκυρία και να παίζουμε όσο το δύνατόν λιγότερο..

Όσο περισσότερο παίζουμε τέτοιες εποχές και γκρινιάζουμε για την κακή μας τύχη, ως δια μαγείας τόσο πολλαπλασιάζονται τα άτιμα τα bad beats..

H αποχή για λίγο είναι το φάρμακο θεωρώ..

Themis έγραψε:

Τα Bad beats που εχω δει κατα καιρους σε videos , φιλε Νικολα, ειναι απλα αδιανοητα...

Θα σου πω, πολυ απλα, πως οταν ξεκινησα να παιζω ποκερ στο Internet ειχα χαζεψει με αυτα που γινονταν και πραγματικα πιστευα οτι "κατι παιζεται" με τα turns και rivers κλπ.

]

htan rigged

as einai kala h dealer poy to esthse gia xarh sou:laugh: :laugh: :laugh: