pokerland Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}{multithumb thumb_width=280 thumb_height=280}Αλλαγές που μεταβάλλουν άρδην τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο επιχειρεί να περάσει η ελληνική κυβέρνηση, με τον ΟΠΑΠ να προβάλλει ως ο ‘απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού’!Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πολύ σύντομα ο ΟΠΑΠ αναμένεται να εισβάλλει και στο online πεδίο! Το Pokerland θα παρακολουθεί από κοντά το θέμα και θα σας ενημερώσει μόλις προκύψει κάτι νεότερο.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skaki1 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 οι ανθρωποι δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται.ελεος πια !!!!!!!!!γιατι δεν συμβουλευοντε καποιους απο τον χωρο ?εμεις μεχρι ποτε θα τους ανεχομαστε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grehacker Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Καλα αν αναλάβει ο ΟΠΑΠ, το online poker εχει πεθάνει.Θα περνει rake το 1/4 του pot. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 sto heri mas einai na min litourgisi katholou afto to aparadekto site...provokatsia ston opap tha kanoume opos kanane oi galoi tha gemizoume ta trapezia kai den tha afinoume kanenan na pezi... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 50 xronia piso,,,xatzhemanouhl kai diadoxoi pragmatopoihsan to skopo tous....zhto h xounta.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 με λιγα λογια,τη butsisame Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 ας το ανοιξουν, το θεμα ειναι να μην τους τιμησουμε με την παρουσια μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 εδώ τόσα χρόνια .... "τιμούμε" το μαγαζάκι το paradise ο ΟΠΑΠ μας ενόχλησε? απλά .... ώρα να κλείσουν κάποιες εταιρείες της πλάκας που έχουν συντηρηθεί πολλά χρόνια MH πληρώνοντας φόρους που θα έπρεπε στο Ελληνικό κράτος!! καιρός να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 εδώ τόσα χρόνια .... "τιμούμε" το μαγαζάκι το paradise ο ΟΠΑΠ μας ενόχλησε? απλά .... ώρα να κλείσουν κάποιες εταιρείες της πλάκας που έχουν συντηρηθεί πολλά χρόνια MH πληρώνοντας φόρους που θα έπρεπε στο Ελληνικό κράτος!! καιρός να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του .....εμ πως να εισαι τωρα εσυ κερδισμενος στο ποκερ (απο την κλαψα το καταλαβα, βλεπε Paradise ) εφοσον ακομα δεν καταλαβες τι γινετε με το νομοσχεδιο.. το νομοσχεδιο λοιπον, ειναι κομμενο και ραμμενο για τον ΟΠΑΠ, τον Βενιζελο αποτι φενετε καθολου δεν τον ενδιαφερει ποσα λεφτα θα μαζεψει το κρατος ως φορο απο το ον λαιν τζογο, ποκερ κλπ αλλα πως να διασφαλισει στους μετοχους του ΟΠΑΠ ενα φιλικο προς την εταιρια περιβαλλον, μιας και αποτι καταλαβες δεν εχει σκοπο ουτε στα φρουτακια που θα μπουν στα πρακτορια του ΟΠΑΠ να φορολογησει. το νομοσχεδιο λοιπον κανει μη ανταγωνισιμες τις λοιπες εταιριες με τον ΟΠΑΠ, μιας και ΟΠΑΠ θα παραμεινει σε καθεστος μη φορολογησης ( μονο τα μεγαλα κερδη θα φορολογουνται, οπως ισχυει και τωρα) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 εχει δικιο το αστεγο φισ,φταινε τα κακα σαιτ που τοσα χρονια δεν πληρωνουν φορους στην καλη μας κυβερνηση,απο εκει ξεκινησε η κριση στη χωρα μας.ντα ντα κακο παραδαισ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 εδώ τόσα χρόνια .... "τιμούμε" το μαγαζάκι το paradise ο ΟΠΑΠ μας ενόχλησε? απλά .... ώρα να κλείσουν κάποιες εταιρείες της πλάκας που έχουν συντηρηθεί πολλά χρόνια MH πληρώνοντας φόρους που θα έπρεπε στο Ελληνικό κράτος!! καιρός να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του .....εμ πως να εισαι τωρα εσυ κερδισμενος στο ποκερ (απο την κλαψα το καταλαβα, βλεπε Paradise ) εφοσον ακομα δεν καταλαβες τι γινετε με το νομοσχεδιο.. το νομοσχεδιο λοιπον, ειναι κομμενο και ραμμενο για τον ΟΠΑΠ, τον Βενιζελο αποτι φενετε καθολου δεν τον ενδιαφερει ποσα λεφτα θα μαζεψει το κρατος ως φορο απο το ον λαιν τζογο, ποκερ κλπ αλλα πως να διασφαλισει στους μετοχους του ΟΠΑΠ ενα φιλικο προς την εταιρια περιβαλλον, μιας και αποτι καταλαβες δεν εχει σκοπο ουτε στα φρουτακια που θα μπουν στα πρακτορια του ΟΠΑΠ να φορολογησει. το νομοσχεδιο λοιπον κανει μη ανταγωνισιμες τις λοιπες εταιριες με τον ΟΠΑΠ, μιας και ΟΠΑΠ θα παραμεινει σε καθεστος μη φορολογησης ( μονο τα μεγαλα κερδη θα φορολογουνται, οπως ισχυει και τωρα)1) κερδισμένος από το πόκερ έστω και λίγο πάνω από 1.000 ευρώ σε 3 χρόνια είμαι 2) είμαι επίσης και μέτοχος στον ΟΠΑΠ οπότε καλά κάνει το κράτος και με προστατεύει από κάτι μαγαζάκια τύπου paradise , αυτά ΑΝ θέλουν να παραμηνουν στην Ελληνική αγορά θα πρέπει να φορολογηθούν ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΌΖΕΙ!! αλιως το κουβαδάκι τους και στα νησιά που έχουν τους server τους Man Island .... ΝΉΣΟΙ KAIMAN στην Μάλτα και στο Γιβραλτάρ που έχουν τις έδρες τους .... για να αποφεύγουν φορολογήσεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dani filth Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 κανείς σαν μωρό φίλε έλεος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 μου αρέσει πάντως πολύ που ΤΡΈΜΕΤΕ στην ιδέα ότι το on line poker στην Ελλάδα ίσως να φτάνει στο τέλος του ... αν και .. μεταξύ μας ... το ΑΠΟΚΛΕΊΩ τέτοιο ενδεχόμενο ... βλέπεται.... τα ΛΑΜΌΓΙΑ στην Ελλάδα έχουν πάντα τον τρόπο τους να επιζούν .... από την άλλη.. λέτε .. να ήρθε η ώρα που κάποιοι να προσπαθήσουν να βρουν μια ... κανονική δουλειά ? ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ninja-pizza-alikaki Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Με τετοιους μετοχους ο ΟΠΑΠ ειμαι σιγουρος οτι θα παει πολυ μπροστα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 τί να σου πω ρε φίλε μου ? δεν κάνω δοιηκηση εγώ απλά ... ένα ωραίο μερισματάκι παίρνω που αν βγουν οι εταιρείες on line στοιχήματος από την μέση θα γίνει μεγαλύτερο ...δεν ξέρω αν με πιάνεις .... αυτά..όσο για τον milonao .... όχι φίλε μου ΔΕΝ γα...μαι αντιθέτως μάλιστα ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Είμαι πολύ σίγουρος ότι τώρα που θα φορολογηθούν τα online site θα έλθει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. όλοι οι πολιτικοί θα αρνηθούν το άσυλο και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους για τα εκατομμύρια που έχουν βάλει μέσα το κράτος. Επίσης όλοι οι ¨Έλληνες επιχειρηματίες θα αποδώσουν και αυτοί με τη σειρά τους το φόρο που τους αναλογεί και θα κλείσουν τις οφ-σορ εταιρίες. Ακόμη όποιος χρωστάει στο δημόσιο θα τρέξει να πληρώσει φοβούμενος οτί τα τσακάλια- αδιάφθοροι κυνηγοί του οικονομικού εγκλήματος σίγουρα θα τον ανακαλύψουν και τότε σίγουρα θα πληρώσει περισσότερα. Ο Εφραίμ θα δικαστεί για τα εγκλήματά του σαν Έλληνας πολίτης και όχι σαν Κεφαλή της Εκκλησίας- κολλητός των Ρώσων. Η φορολογία προς τους χαμηλόμισθους θα καταργηθεί και ο βασικός μισθός δεν θα πέσει κάτω από τα 500 Έουρος . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 @ astego_fish: δεν σε γνωρίζω αλλά βλέπω οτί είσαι από τα άτομα που κοιτάν μόνο την πάρτη τους (τα μερίσματά σου και πόσα θα βγάλεις- συ είπας) και εξαιτίας αυτής της νοοτροπίας έχει γίνει έτσι η Ελλάδα. Υγ: Σε προλαβαίνω πριν απαντήσεις με την καραμέλα για το εάν εγώ είμαι καλύτερος και λέω ότι δέν βγάζω τον εαυτό μου απέξω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 είχα την εντύπωση πως εδώ μιλούσαμε για πόκερ ε?? αλλά .. κάπου έκανα λάθος ... μιλάμε ... για την γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα ... οκ ... αυτή πράγματι είναι πολύ χάλια .... οπότε... αφού τα πάντα είναι χάλια .... ας αφήσουμε χάλια και τον on line χώρο .... ότι πείτε όσο για τα μερισματάκια που παίρνω φίλε μου ...NAI πράγματι .. ME ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ MONO ΑΥΤΆ , και ξέρεις γιατί ?? γιατί έχω φτύσει AIMA για να βγάλω τα λεφτά και πληρώνω ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΌΡΟΥΣ MOY TO ΘΎΜΑ σε σχέση με άλλους ΓΆΤΟΥΣ που έχουν εταιρεία στα νησιά MAN ISLAND , Γιβραλτάρ, Μάλτα για να γλυτώσουν ... και μεταξύ μας ... μη το πεις και παρά πέρα ..σε τελική ανάλυση .....έχω μεγάλες αμφιβολίες για το ΑΝ όσοι βγάζουν λεφτά παίζοντας poker στο ίντερνετ το έχουν κάνει NOMIMA ... και ... ΕΛΠΊΖΩ ... να ήρθε επιτέλους η ώρα .... να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! συγνώμη ... αλλά ..αυτή είναι η άποψη μου...... και .... ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΆΛΙ ... που .. έχω άποψη .... ίσως ... να μην επιτρέπεται... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 είχα την εντύπωση πως εδώ μιλούσαμε για πόκερ ε?? αλλά .. κάπου έκανα λάθος ... μιλάμε ... για την γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα ... οκ ... αυτή πράγματι είναι πολύ χάλια .... οπότε... αφού τα πάντα είναι χάλια .... ας αφήσουμε χάλια και τον on line χώρο .... ότι πείτε όσο για τα μερισματάκια που παίρνω φίλε μου ...NAI πράγματι .. ME ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΝ MONO ΑΥΤΆ , και ξέρεις γιατί ?? γιατί έχω φτύσει AIMA για να βγάλω τα λεφτά και πληρώνω ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΌΡΟΥΣ MOY TO ΘΎΜΑ σε σχέση με άλλους ΓΆΤΟΥΣ που έχουν εταιρεία στα νησιά MAN ISLAND , Γιβραλτάρ, Μάλτα για να γλυτώσουν ... και μεταξύ μας ... μη το πεις και παρά πέρα ..σε τελική ανάλυση .....έχω μεγάλες αμφιβολίες για το ΑΝ όσοι βγάζουν λεφτά παίζοντας poker στο ίντερνετ το έχουν κάνει NOMIMA ... και ... ΕΛΠΊΖΩ ... να ήρθε επιτέλους η ώρα .... να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! συγνώμη ... αλλά ..αυτή είναι η άποψη μου...... και .... ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΆΛΙ ... που .. έχω άποψη .... ίσως ... να μην επιτρέπεται...ρε καραγκιόζη για το παράνομο μονοπώλιο του οπαπ ξέρεις τη φόρους έχεις πληρώσει τα τελευταία 5 χρόνια???ρε αρχικαραγκιοζη(συγνoμη καραγκιόζη αν σε προσβάλο) λες ότι έφτυσες αίμα να πληρώσεις τους φόρους σου...εγβ γιατί πληρώνα κάθε χρόνο 60 ευρώ πρόστιμο επειδή το γα****νο το μονοπώλιο σου δεν εναρμονίστηκε με της αποφάσεις του ευρωκοινοβουλίου??/ρε μα*******νη καραγκιόζη ο άντρας χωρίς παντελόνια χατζηεμανουήλ γιατί μόλις του διαταξαν να ανοίξει την αγορά τυχερών παιχνιδιών στην ελλάδα αρνήθηκε και φέσωσε όλους τους έλληνες με ένα πρόστιμο για να πλουτίζουν τα γα*****α τα αμερικανακιθα που κατέχουν το 67 τοις 100???όμως ρε βλάκα που να τα ξέρεις ένα τιποτένιο λαμόγιο,,ένα πρόβατο σαν κι εσένα τη εγκλήματα έχει κάνει ο οπαπ σε αυτή τη χώρα....μετά το μουντιαλ του 2006 που τα γα****να λαμόγια του οπαπ πήραν όλα τα στοιχήματα του πλανήτη για να ξεπλυθεί το μεγαλυτέο πληντύριο βρώμικου χρήματος που έγινε ποτέ στην αντροποτητα ,,εσύ κι εγώ πληρώσαμε τη νύφη....επειδή δε ξέρεις τίποτα βούλωστο γιατί προκαλείς.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Απάντηση με παράθεσηΔημοσίευση Re: Αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο των διαδικτυακών θα κάτσω να σου γράψω σελίδες για τα εγκλήματα του οπαπ,,,,σελίδες...από τα κανάλια και της εφημερίδες δε πρόκειται να ακούσεις ποτέ της αλιθιές....εγκλήματα.....εγκλήματα....ντροπή σου αν κάθεσαι κι υποστηρίζεις αυτούς τους εγκληματίες.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 χαμομηλάκι ... γρήγορα... έρχεται το εγγεφαλικο .. εγώ έχω πάθει 2-3 και ξέρω ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Συμφωνώ με το να φορολογηθεί το πόκερ(εταιρίες και παίκτες).Να γίνει στο βαθμό που θα είναι συμφέρων για το κράτος αλλά και τους παίκτες ωστέ να υπάρχουν εταιρίες που θα φορολογηθούν και παίκτες που θα παίξουν. Επίσης εάν δεις σε ένα άλλα θέμα το κύριο πρόβλημα στη νομοθεσία που μας προβληματίζει είναι οτι θα περιοριστεί η αγορά του πόκερ μόνο εντός Ελλάδας "segrated player pool". Άρα για όσους παίζουν επαγγελματικά / μη επαγγελματικά θα μειωθεί ο αριθμός αντιπάλων και άρα τραπεζιών που θα μπορούν να συμμετέχουν- τουρνουά που θα είναι διαθέσιμα, ¨Αρα γίνεται ασύμφορο να παίζουν ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ αλλά γιατί δεν θα μπορούν να παίξουν τέτοιο αριθμό παιχνιδιών ώστε να μπορούν να βγάζουν αρκετά $/ώρα και να μπορούν να είναι κερδοφόροι. Αφού δεν θα παίζουν πλέων οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα γίνεται τζίρος στην εταιρία και άρα δεν θα εισπράττονται φόροι ούτε από την εταιρία ούτε από τον παίκτη.Τώρα ρωτάω εγώ: γιατί γίνονται αυτές οι κινήσεις αφού είναι φανερό οτι δεν θα οδηγήσουν σε έσοδα του κράτους ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Grammenoz ίσως να έχεις δίκιο .... κάποιοι θέλουν να προστατεύσουν λοιπών τον ΟΠΑΠ? στο κόλπο μήπως είναι και τα καζίνο απανταχού στην Ελλάδα? αυτά τουλάχιστον φορολογουντε κανονικά.... tsitsis θες απάντηση? sorry φίλε αλλά ... μου έχουν πει ότι η βλακεία δεν χάνει με τίποτα... οπότε.. τράβα να μηλήσεις με κανέναν άλλον ... με αυτά που γράφεις σε ένα "φυσιολογικό" forum θα είχες γίνει 3-4 φορές ban ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 εδώ τόσα χρόνια .... "τιμούμε" το μαγαζάκι το paradise ο ΟΠΑΠ μας ενόχλησε? απλά .... ώρα να κλείσουν κάποιες εταιρείες της πλάκας που έχουν συντηρηθεί πολλά χρόνια MH πληρώνοντας φόρους που θα έπρεπε στο Ελληνικό κράτος!! καιρός να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του .....εμ πως να εισαι τωρα εσυ κερδισμενος στο ποκερ (απο την κλαψα το καταλαβα, βλεπε Paradise ) εφοσον ακομα δεν καταλαβες τι γινετε με το νομοσχεδιο.. το νομοσχεδιο λοιπον, ειναι κομμενο και ραμμενο για τον ΟΠΑΠ, τον Βενιζελο αποτι φενετε καθολου δεν τον ενδιαφερει ποσα λεφτα θα μαζεψει το κρατος ως φορο απο το ον λαιν τζογο, ποκερ κλπ αλλα πως να διασφαλισει στους μετοχους του ΟΠΑΠ ενα φιλικο προς την εταιρια περιβαλλον, μιας και αποτι καταλαβες δεν εχει σκοπο ουτε στα φρουτακια που θα μπουν στα πρακτορια του ΟΠΑΠ να φορολογησει. το νομοσχεδιο λοιπον κανει μη ανταγωνισιμες τις λοιπες εταιριες με τον ΟΠΑΠ, μιας και ΟΠΑΠ θα παραμεινει σε καθεστος μη φορολογησης ( μονο τα μεγαλα κερδη θα φορολογουνται, οπως ισχυει και τωρα)1) κερδισμένος από το πόκερ έστω και λίγο πάνω από 1.000 ευρώ σε 3 χρόνια είμαι 2) είμαι επίσης και μέτοχος στον ΟΠΑΠ οπότε καλά κάνει το κράτος και με προστατεύει από κάτι μαγαζάκια τύπου paradise , αυτά ΑΝ θέλουν να παραμηνουν στην Ελληνική αγορά θα πρέπει να φορολογηθούν ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΌΖΕΙ!! αλιως το κουβαδάκι τους και στα νησιά που έχουν τους server τους Man Island .... ΝΉΣΟΙ KAIMAN στην Μάλτα και στο Γιβραλτάρ που έχουν τις έδρες τους .... για να αποφεύγουν φορολογήσεις[/quote:vvpvvmhv]θα επρεπε να ντρεπεσαι "κυριε τιμιε" που εισαι μετοχος του οπαπ...οχι μονο δεν το κανεις, αλλα προκαλεις κιολας...οταν δεν ξερεις καλα ολη την αληθεια αλλα μονο το μερος που σε συμφερει μη βγαινεις να λες οτι θες γιατι εξαγριωνεται κοσμος...ο tsitsis με καλυψε απολυτα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Grammenoz ίσως να έχεις δίκιο .... κάποιοι θέλουν να προστατεύσουν λοιπών τον ΟΠΑΠ? στο κόλπο μήπως είναι και τα καζίνο απανταχού στην Ελλάδα? αυτά τουλάχιστον φορολογουντε κανονικά.... tsitsis θες απάντηση? sorry φίλε αλλά ... μου έχουν πει ότι η βλακεία δεν χάνει με τίποτα... οπότε.. τράβα να μηλήσεις με κανέναν άλλον ... με αυτά που γράφεις σε ένα "φυσιολογικό" forum θα είχες γίνει 3-4 φορές ban ...η βλακεία σου ρε άμυαλο πρόβατο εννοείται πως είναι ανίκητη...έρχεσαι να διαφημίσεις τον οπαπ σε αντροπους που δε ξέρουν,,,,ηλίθιε έχεις δει ποτέ οργανισμό που το 67 τοις 100 τον μετοχών να ανήκει σε ιδιώτες και δη αμερικανούς να εξακολουθεί να θεωρείται κρατικός οργανισμός??/τους βολύει να μην τον ιδιωτικοποιήσουν τον τύποις ιδιωτικοποιημένο οπαπ για να κρατήσουν το κρατικό μονοπώλιο,,γιατί στη χούντα που ζούμε με ζώα σαν κι εσένα που την υποστηρίζουν όλα γινοντε,,όσο για το χαμομήλι,,,κρύωσε..τώρα μόνο σαν υποθετο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts