tzokadoros Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Το κρατος φιλε μου τοσα χρονια δεν επρεπε να σε προστατεψει απο το τiς εταιρίες του ίντερνετ .τόσα χρόνια έπρεπε να σε προστατέψει από την αλητεία που λέγετε οπαπ με της τεράστιες γκανιότες παιχνίδια όπως το κινο και αλλά τέτοια που το μόνο που κάνουν είναι να κλέβουν τα λεφτά του παίκτη.Αντίθετα προστάτευε το μωνοπολιο τόσα χρόνια πληρώνοντας από την τσέπη σου τεράστια πρόστιμα στην ευρώπη και άφηνε τον κλέφτη οπαπ να το παίζει ότι κάνει και κοινωνικό έργο σε όλα τα μμε με τα λεφτά που σου κλέβει τόσα χρόνια.και τώρα που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς προσπαθεί να κάνει τον οπαπ ανταγωνιστικό όχι βελτώνοντας τον αλλά καταστρέφοντας της άλλες με τους τρελούς φόρους ώστε να πεις καλός είναι και ο οπαπ.ωραία προστασία σου παρέχει φίλε μετοχέ του opap Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 μου αρέσει πάντως πολύ που ΤΡΈΜΕΤΕ στην ιδέα ότι το on line poker στην Ελλάδα ίσως να φτάνει στο τέλος του ... αν και .. μεταξύ μας ... το ΑΠΟΚΛΕΊΩ τέτοιο ενδεχόμενο ... βλέπεται.... τα ΛΑΜΌΓΙΑ στην Ελλάδα έχουν πάντα τον τρόπο τους να επιζούν .... από την άλλη.. λέτε .. να ήρθε η ώρα που κάποιοι να προσπαθήσουν να βρουν μια ... κανονική δουλειά ? )esena i kanoniki sou doulia pia einai?metoxos tou opap? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 αφού κρύωσε και πλέον μόνο σαν υπόθετο ........ και επειδή βλέπω ότι τα νεύρα σου έχουν ένα θεματάκι.... χρησιμοποίησε το στον εαυτό σου μπας και χαλαρώσεις .... εγώ σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου και επειδή δεν είμαι σε κατάσταση tilt όπως μάλλον είσαι εσύ ... πάω να ρίξω έναν καλό ύπνο ... εσύ .... υποθετάκι μιας και το έχεις και έτοιμο... μπας και χαλαρώσεις .... περαστικά....τώρα όσον αφορά την προστασία που μου παρέχει ο ΟΠΑΠ.... μόνο τα μερίσματα που έξω πάρει τα τελευταία 10 χρόνια .... πράγματι με έχουν προστατεύσει αρκετά θα έλεγα ... τη να κάνουμε ... ο καθένας το βλέπει από την δική του την πλευρά .... τέλος με αυτό το θέμα .... OTAN .... KAI AN ΠΟΤΈ αρχίσουν να πληρώνουν φόρους οι εταιρειουλες της πλάκας της on line αγοράς το ξανασιζιταμε το θέμα .... προς το παρών σταματάω να γράφω γιατί κάποιοι..... δεν γράφουν εδώ μέσα ... απλά .... είναι σκαρφαλωμένοι σε δέντρα και βγάζουν κραυγές ουρακοτάγκου... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 αφού κρύωσε και πλέον μόνο σαν υπόθετο ........ και επειδή βλέπω ότι τα νεύρα σου έχουν ένα θεματάκι.... χρησιμοποίησε το στον εαυτό σου μπας και χαλαρώσεις .... εγώ σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου και επειδή δεν είμαι σε κατάσταση tilt όπως μάλλον είσαι εσύ ... πάω να ρίξω έναν καλό ύπνο ... εσύ .... υποθετάκι μιας και το έχεις και έτοιμο... μπας και χαλαρώσεις .... περαστικά....τώρα όσον αφορά την προστασία που μου παρέχει ο ΟΠΑΠ.... μόνο τα μερίσματα που έξω πάρει τα τελευταία 10 χρόνια .... πράγματι με έχουν προστατεύσει αρκετά θα έλεγα ... τη να κάνουμε ... ο καθένας το βλέπει από την δική του την πλευρά .... τέλος με αυτό το θέμα .... OTAN .... KAI AN ΠΟΤΈ αρχίσουν να πληρώνουν φόρους οι εταιρειουλες της πλάκας της on line αγοράς το ξανασιζιταμε το θέμα .... προς το παρών σταματάω να γράφω γιατί κάποιοι..... δεν γράφουν εδώ μέσα ... απλά .... είναι σκαρφαλωμένοι σε δέντρα και βγάζουν κραυγές ουρακοτάγκου...και καλα σου κανουν ρε γελοιε...κοιμησου στον κοσμο σου τον υπνο του δικαιου...σκεψου μονο γελοιε οτι ολοι αυτοι που σου απανταμε ειμαστε απλοι πολιτες που εχουμε διαβασει/ακουσει για τα "κατορθωματα του τεραστιου οπαπ" και ξερουμε τι παιζει στο περιπου...εσυ εισαι μετοχος στον οπαπ και τα βλεπεις ολα ροδινα..περιμενεις να συζητησουμε σοβαρα? ενα απο τα πολλα λαμογια στην ελλαδα εισαι κι εσυ και δεν προκειται να ακουσεις μπραβο γι αυτο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 αφού κρύωσε και πλέον μόνο σαν υπόθετο ........ και επειδή βλέπω ότι τα νεύρα σου έχουν ένα θεματάκι.... χρησιμοποίησε το στον εαυτό σου μπας και χαλαρώσεις .... εγώ σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου και επειδή δεν είμαι σε κατάσταση tilt όπως μάλλον είσαι εσύ ... πάω να ρίξω έναν καλό ύπνο ... εσύ .... υποθετάκι μιας και το έχεις και έτοιμο... μπας και χαλαρώσεις .... περαστικά....τώρα όσον αφορά την προστασία που μου παρέχει ο ΟΠΑΠ.... μόνο τα μερίσματα που έξω πάρει τα τελευταία 10 χρόνια .... πράγματι με έχουν προστατεύσει αρκετά θα έλεγα ... τη να κάνουμε ... ο καθένας το βλέπει από την δική του την πλευρά .... τέλος με αυτό το θέμα .... OTAN .... KAI AN ΠΟΤΈ αρχίσουν να πληρώνουν φόρους οι εταιρειουλες της πλάκας της on line αγοράς το ξανασιζιταμε το θέμα .... προς το παρών σταματάω να γράφω γιατί κάποιοι..... δεν γράφουν εδώ μέσα ... απλά .... είναι σκαρφαλωμένοι σε δέντρα και βγάζουν κραυγές ουρακοτάγκου...καλύτερα ουρακοτάγκοι και ξύπνιοι και αξιοπρεπείς παρά κοιμισμένα ζώα βουτηγμένα στα σκατά....Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του "Κουτιού της Πανδώρας" για τον επικεφαλής του ΟΠΑΠ Γιάννη Σπανουδάκη, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της "Πετζετάκης" την επίμαζη περίοδο για την οποία φορέσαν χειροπέδες στον Πετζετάκη.Πως είναι δυνατόν να εξακολουθεί να ασκεί τα καθηκοντά του τη στιγμή που έχει δεσμευθεί η περιουσία του για χρέη προς το Δημόσιο;Ιδού οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το "Κουτί της Πανδώρας">Ο Γιώργος Πετζετάκις καλείται να ρυθμίσει τα χρέη ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο της θητείας του στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, προκειμένου να μην οδηγηθεί στη φυλακή. Την επίμαχη όμως περίοδο για την οποία συνελήφθη ο Γιώργος Πετζετάκης, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, βρισκόταν και ένα άλλο πρόσωπο, που σύμφωνα με το νόμο, θα έπρεπε να διωχθεί εξίσου ποινικά ως υπεύθυνος.Ο Γιάννης Σπανουδάκης την περίοδο της συσσώρευσης χρεών της Πετζετάκις προς το Δημόσιο, κατείχε επίσης τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της χρεωμένης εταιρείας.Ο νυν διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ και τέως διευθύνων σύμβουλος της Πετζετάκις, λοιπόν, καλείται να πληρώσει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ για χρέη προς το Δημόσιο. Η ακίνητη περιουσία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του νυν διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ έχουν δεσμευτεί. Οι αιτήσεις του για άρση των περιοριστικών και δεσμευτικών μέτρων, έχουν απορριφθεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Τα εύλογα ερωτήματα που τίθενται είναι τόσο νομικά όσο και ηθικά:1.Υπάρχει αυτή τη στιγμή δικογραφία εναντίον του κ. Σπανουδάκη, την ώρα μάλιστα που ο νυν διευθύνων της Πετζετάκις οδηγείται στο αυτόφορο;2.Πως επιλέχθηκε για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου κρατικού οργανισμού, όπως είναι ο ΟΠΑΠ, όταν ήταν γνωστά από την πρώτη στιγμή τα χρέη της Πετζετάκις προς το Δημόσιο, όπως και ότι την ίδια περίοδο κατείχε την ομόλογη θέση στην Πετζετάκις με τα υπέρογκα χρέη προς το Δημόσιο να βαραίνουν την ιδιότητά του;3.Πως ο ΟΠΑΠ παίρνει φορολογική ενημερότητα, όταν είναι γνωστό πως ο διευθύνων σύμβουλός του, είναι υπόλογος για χρέη προς το Δημόσιο;4.Πως ο Γιάννης Σπανουδάκης παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ, όταν το υπουργείο Οικονομικών με τη δέσμευση της περιουσίας του, αναγνωρίζει την συνυπαιτιότητά του εδώ και ενάμισι χρόνο; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 διευθυνον συμβουλος του οπαπ ενα γα****νο λαμογιο που διωκεται για κακουργηματικες πραξεις κατα του δημοσιου,,,,οσουν χρωστουν στο ελληνικο δημοσιο ειχαν πει πως θα τουσ εβαζαν φυλακη...απεναντιας αυτο το γα****νο λαμογιο ο σπανουδακησ οχι μονο δε μπαινει φυλακη αλλα ηγειται τησ μεγαλυτερησ εγκληματικησ ομαδασ που εδρασε ποτε στην ελλαδα,,,του οπαπ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 εξακολουθεις και πιστευεις οτι ο οπαπ ειναι κρατικη επιχειρηση.???.να χεραισε ρε λαμογιο που σαι μετοχος σε αυτη την εγκληματικη ομαδα,,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 η αλήθεια είναι ότι η κουβέντα έχει ξεφύγει λίγο....αλλά τεσπα...εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι εταιρίες πρπει να φορολογούνται...και δεν είναι τη πιστεύω αλλά ποιο είναι το σωστό...δεν πρέπει να βάζουμε τη διασκέδαση μας πάνω από το δίκαιο και τους νόμους (όσο για αυτούς που το κάνουν και επαγγελματικά τόσο το χειρότερο)....το θέμα νομίζω πως είναι ο τρόπος που τους φορολογούν ο οποίος είναι απαράδεκτος και φαίνετε να γίνετε καθαρά για να μείνει μονοπωλείο ο οπαπ...όσο για τον οπαπ και τον τρόπο που δρα είναι ένα μεγάλο θέμα που πονάει.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 μου αρέσει πάντως πολύ που ΤΡΈΜΕΤΕ στην ιδέα ότι το on line poker στην Ελλάδα ίσως να φτάνει στο τέλος του ... αν και .. μεταξύ μας ... το ΑΠΟΚΛΕΊΩ τέτοιο ενδεχόμενο ... βλέπεται.... τα ΛΑΜΌΓΙΑ στην Ελλάδα έχουν πάντα τον τρόπο τους να επιζούν .... από την άλλη.. λέτε .. να ήρθε η ώρα που κάποιοι να προσπαθήσουν να βρουν μια ... κανονική δουλειά ? )φιλε ξερεις τι μου θυμιζεις, την κλαμμενη χειρα, ασε μας βρεΕ, εχεις 2-3 μετοχες του οπαπ και μας το παιζεις και μετοχος και σε προστατευει το κρατος.. και να σου πω και εγω ειχα 500 μετοχες του ΟΠΑΠ και τις πουλησα οταν εχασαν 10% την αξια στην οποια τις αγορασα, και τι ημουν? μετοχος? με 0.000000006% ??? παπαρολογε, οτι δεν φτανεις τ κανεις κρεμμασταρια εΕ? παντως για τους προ μην ανησυχεις, να ανησυχεις καποιους που κερδιζουν λιγα και παιζουν Λοω οπως ειμαι εγω πχ. την κατηγορια την δικια μου θα κανει μεγαλη ζημια, αλλα κλαιν μαιν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 και κατι αλλο idiot fish ο νομος απαγορευει τη συμμετοχη στα τυχερα παιχνιδια οσων δεν εχουν γινει 18 χρονων.. θες τωρα να αρχισω να τραβαω βιντεακια μεσα στα πρακτορια του ΟΠΑΠ με ανηλικα να παιζουν κινο και στοιχημα? θες Ε? γουσταρεις? και οχι μονο απο ενα.. απο το 99% των πρακτοριων στην βορια Ελλαδα.. δεν πρεπει καποιοι (ολοι σχεδον) να πανε στο αυτοφορο και να γινετε δικασιμος μετα απο αυτες τις καθημερινες παραβασεις? αν τωρα στη ποκερσταρς, τιταν ποκερ κλπ δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εισαι 18, πολυ απλα ποτε δεν θα πληρωθεις τα τυγχον κερδη σου και ο λογαριασμο σου θα κλειδωθει,, ρε παπαρολογε ισχυει αυτον στον ΟΠΑΠ??Υ.Γ. αν με κοντραρεις σε αυτο, θα ζητησω αδεια απο τους διαχεριστες για να ανεβαζω σε τακτα χρονικα διαστηματα ανηλικα να παιζουν κινο και παμε στοιχημα σε πρακτορια του ΟΠΑΠ, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 και κατι αλλο idiot fish ο νομος απαγορευει τη συμμετοχη στα τυχερα παιχνιδια οσων δεν εχουν γινει 18 χρονων.. θες τωρα να αρχισω να τραβαω βιντεακια μεσα στα πρακτορια του ΟΠΑΠ με ανηλικα να παιζουν κινο και στοιχημα? θες Ε? γουσταρεις? και οχι μονο απο ενα.. απο το 99% των πρακτοριων στην βορια Ελλαδα.. δεν πρεπει καποιοι (ολοι σχεδον) να πανε στο αυτοφορο και να γινετε δικασιμος μετα απο αυτες τις καθημερινες παραβασεις? αν τωρα στη ποκερσταρς, τιταν ποκερ κλπ δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εισαι 18, πολυ απλα ποτε δεν θα πληρωθεις τα τυγχον κερδη σου και ο λογαριασμο σου θα κλειδωθει,, ρε παπαρολογε ισχυει αυτον στον ΟΠΑΠ??Υ.Γ. αν με κοντραρεις σε αυτο, θα ζητησω αδεια απο τους διαχεριστες για να ανεβαζω σε τακτα χρονικα διαστηματα ανηλικα να παιζουν κινο και παμε στοιχημα σε πρακτορια του ΟΠΑΠ,εδω ρε φιλε διευθυνων συμβουλος αυτης τησ αρχιμαφιοζικης εταιρειας ειναι ενας ανθρωπος που διωκεται για κακουργηματικες πραξεις κατα του δημοσιου...αυτον τοποθετησαν οι αμερικανοι...γιατι ενας ανθρωπος που ακομα και σε χωρες του τριτου κοσμου θα πηγαινε φυλακη αζουπητος εδω ηγειται ενος μονοπολιου....γιατι πολυ απλα εκβιαζεται και υποτασεται πιο ευκολα...τωρα ενας οργανισμος που εχει εναν εγκληματια επι κεφαλης πιστευεις οτι νοιαζεται για τα ανηλικα???φιλε γι αυτους το χρημα δεν εχει ηλικια,χρωμα και ταυτοτητα....τη πλυση εγκεφαλου που εχουν κανει μεσω των μεσων μαζικης ενημερωσης θα τη ζηλευαν και στο χολυγουντ...μιλαμε για αδιστακτους εγκληματιες..και δεν υπαρβαλλω καθολου..ασχολουμαι 12 χρονια με το τζογο,,αυτα που εχει κανει ο οπαπ ειναι μακραν οτι χειροτερο εχει να επιδειξει ο κλαδος αυτος παγκοσμιως.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 @tsitsis Συμφωνώ με την ουσία όσων λες, αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω για τις εκφράσεις σου. Σε παρακαλώ μη βρίζεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ninja-pizza-alikaki Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Κατι αλλο που δεν εχει αναφερθει ειναι οτι αυτο το νομοσχεδιο γα**** και τα πρακτορεια προ πο,γιατι στην ουσια τους βγαζει εξω απ το στοιχημα και ο οπαπ γλιτωνει την προμηθεια 8% περιπου προς τους πρακτορες,οποτε εχει εναν ακομα λογο να ειναι χαρουμενος ο φιλος-μετοχος του οπαπ..Δεν νομιζω ομως να κατσουν με σταυρωμενα τα χερια οι πρακτορες.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 @tsitsis Συμφωνώ με την ουσία όσων λες, αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω για τις εκφράσεις σου. Σε παρακαλώ μη βρίζεις.οκ βου..σορρυ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SAMURAI PIZZA Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Παιδιά τι ασχολείστε με τον άστεγο ψαρά και τις προπαγάνδες του???Τι συζήτηση μπορεί να γίνει με αυτόν τον συμφεροντολόγο,ο τύπος το λέει καθαρά ότι βολεύει την τσέπη του αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται...Δεν πα να έχει κάνει τα χίλια μίρια ο οπάπ αυτόν θα τον ενοχλεί μόνο ο ονλάιν τζόγος αφού βρίσκεται απέναντι από τα συμφέροντα του...Και προφανώς και δεν παίζει και καθόλου πόκερ εφόσον λέει τις πίπες που λέει ή είναι άπειρα χαμένος.....*Να σου πω κάτι ρε φις,τι πρόβλημα έχεις με την παραντάις και την βρίζεις???Σε έχουνε βιάσει εκεί πέρα μάλλον ε ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 @tsitsis Συμφωνώ με την ουσία όσων λες, αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω για τις εκφράσεις σου. Σε παρακαλώ μη βρίζεις.Πες μου την αλήθεια, εσύ δεν θέλεις να τον βρίσεις...? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 μιλαμε για τρελο παρτακια,αυτος να κονομαει απο τις μετοχες του και ολοι οι αλλοι που βγαζουν κανα μεροκαματο απο το ποκερ(αυτο μας εμεινε δουλειες γιοκ)στα πα****α του.και λιγα του ειπε ο τσιτσισ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antiopap.com Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Βαρέθηκα την παπαρολογία των "υπεύθυνων". Καταλαβαίνω ότι αυτό το θέμα ειναι μικροσκοπικό σε σύγκριση με τα βασικά προβλήματα της χώρας-βόθρου. Όμως πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ "κερδών" και καθαρών κερδών ενός παίκτη;;; Αν τελικά φορολογήσουν "κέρδη" και όχι τα καθαρά, σίγουρα θα μετακομίσω εξωτερικό. Αλλά να ξέρουν πως θα αποκτήσουν έναν θανάσιμο εχθρό. Ξεφτιλισμένη χώρα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksotirak Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 otan se allo thema egrapsa kati pou ematha apo epilaxon voulefti,kapioi vgikate na peite ejipnades twra ssssssssssss nani!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 otan se allo thema egrapsa kati pou ematha apo epilaxon voulefti,kapioi vgikate na peite ejipnades twra ssssssssssss nani!!!!!apeto apo tin poker land na dosi mia apantisi se afton ton tipo.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 εμεις ζοριζομαστε και το ζορε του κυριου κσοτιρακ ειναι αμα βγει σωστος και το ειπε πρωτος απο ολους,απο το κονε του τον επιλαχον βουλευτη με 23.000 ψηφους!ελεος ρε μαστορα σα 12χρονο κανεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 εμεις ζοριζομαστε και το ζορε του κυριου κσοτιρακ ειναι αμα βγει σωστος και το ειπε πρωτος απο ολους,απο το κονε του τον επιλαχον βουλευτη με 23.000 ψηφους!ελεος ρε μαστορα σα 12χρονο κανειςσας τα ελεγε γατακια...τωρα ολοι εσεις οι καμενοι τζογαδοροι θα οφειλετε επιτελους να γινετε νομοταγεις σ αυτη την ακριβοδικαιη χωρα που αν και αργησε σας εβαλε στο σωστο δρομο πλεον...τωρα να δω τι θα κανετε...τοσο καιρο εβλεπα ολα να πηγαινουν ρολοι σε ολους τους τομεις ομως αυτο το online poker εβγαζε το κακο μας ονομα στις αλλες χωρες που δεν αντεξαν και αναγκαστικα μας εβαλαν στο δντ μπας και κοψουμε επιτελους τα πολλα πολλα με την pokerstars και τις αλλες εγκληματικες οργανωσεις( tsitsis copyrights) του ιντερνετ...ευτυχως ανελαβε ο γιωργαρας παπανδρεου και μπαινει ενα τελος σε ολα αυτα...και κατι ακομα γατακια...αν δεν ηταν ο ksotirak που επικοινωνησε με τον επιλαχοντα δεν θα ειχατε ουτε καν αυτη την πληροφορηση οποτε αφηστε τα πολλα πολλα και πιαστε καμια σοβαρη δουλεια(copyrights ksotirak) να παει μπροστα η αθανατη ελλαδαρα μας...ps φιλε ksotirak κουνα λιγο το κεφαλι σου να δεις αν κανει φραπε...θα φανεις χρησιμος σε ολους τους σαλονικιους κι εχω ολες τις ενδειξεις πως το χεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 τί να σου πω ρε φίλε μου ? δεν κάνω δοιηκηση εγώ απλά ... ένα ωραίο μερισματάκι παίρνω που αν βγουν οι εταιρείες on line στοιχήματος από την μέση θα γίνει μεγαλύτερο ...δεν ξέρω αν με πιάνεις .... αυτά..όσο για τον milonao .... όχι φίλε μου ΔΕΝ γα...μαι αντιθέτως μάλιστα ...Ειναι απιστευτο, για μια ακομη φορα ο ΟΠΑΠ γινετε πλυντηριο βρωμικου χρηματος, οι εγκληματιες που πιασανε σημερα στη Θεσσαλονικη ξεπλεναν το χρημα μεσω ΟΠΑΠhttp://www.protothema.gr/greece/article/?aid=171624Το λινκ ειναι Αφιερωμενο στον Μεγαλομετοχο του ΟΠΑΠ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts