birbilisgr Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 utg tag str8 forward νεαρος bet 15€ stack1000€μπαρμπας -πιο passive πεθαινεις- call απο middle stack400€εγω button φαινομαι aggrodonk ειδικα το sb ειμαι σιγουρος οτι εχει αυτη την εικονα για μενα call stack1300€sb καλος νεαρος tag (γνωστος στην ποκερικη κοινοτητα κυριως ως online tournament player) call stack2000€ bb call agrro 40αρης stack700€flop sb checkbb checkutg bet 50mp callbu callsb raise 180utg πασο mp πασο bu call μετα απο αρκετη σκεψηturn pot 535€sb bet 360bu shoves 1.1K sb autofoldσε τι range βαζεται το sb και το button?αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι τι μπορει να εχει το sb που κανει autofold στο turn,ενω προκειται για παικτη που παντα επαιρνε το χρονο του σε καθε αποφαση,αρα ειμαι σιγουρος οτι με το autofold ηθελεη κατι να μου πει.αργοτερα θα δωσω και το φυλλο μου για να ακουσω κριτικες γιατι ειναι ενα χερι που δεν το συναντω συχνα (κυριως λογω deepstack καταστασης) για να θεωρω οτι υπαρχει στανταρ lineη παρτιδα ειναι η πρωτη NLH μετα απο δυο γυρους PLO Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Paraforos Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2012 Το autofold μου κανει για total air, μαλλον προς KJ K10 με ενα μπαστουνι.τωρα για εσενα θα ελεγα οτι setares με το 4ρι ή εφτιαξες την κεντα σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 ειχα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 προφανώς είδε την έτοιμη κέντα κάτω δεν είχε καν 2 ζευγάρια οπότε ήταν αυτόματο το fold χωρίς με αυτό να ήθελε να πει κάτι σε εσένα , απλά τη να σκεφτεί? ήταν αυτόματο fold όσο για εσένα μάλλον έχεις πλέον να αντιμετωπίσεις μια έτοιμη κέντα οπότε έχεις γύρω στο 22% και έκανες fold μάλλον ε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 προφανώς είδε την έτοιμη κέντα κάτω δεν είχε καν 2 ζευγάρια οπότε ήταν αυτόματο το fold χωρίς με αυτό να ήθελε να πει κάτι σε εσένα , απλά τη να σκεφτεί? ήταν αυτόματο fold όσο για εσένα μάλλον έχεις πλέον να αντιμετωπίσεις μια έτοιμη κέντα οπότε έχεις γύρω στο 22% και έκανες fold μάλλον ε?θα σε παρακαλέσω να μην σχολιάζεις χέρια πόκερ σε αυτό το σάιτ. (Σε παρακαλώ επειδή είναι η πρώτη φορά, την δεύτερη θα σε βρίσω)...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 εγω θα ειμαι πιο μετριοπαθης και θα πω απλα αν σχολιαζεις κατι,αυτα που λες να σχετιζονται με το εκαστοτε χερι γιατι μεχρι την πρωτη προταση σε καταλαβαινω μετα ομως σε χανω..στον χρηστη astegofish απευθυνομαι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 birbilis τη δεν κατάλαβες ? ότι υπήρχε έτοιμη κέντα από αντίπαλο? και από την στιγμή που κάποιος είχε έτοιμη κέντα .. εσύ είχες 20-22%? .... νομίζω ότι τα γράφω πολύ απλά .. από την άλλη.. το omaha πράγματι είναι πολύ πολύπλοκο για εμένα .... αλλά ... σε κάποιους απαγορεύεται ο σχολιασμός σε χέρια βλέπω ... milonao φοβάμαι ότι το μόνο που κάνεις καλά .... είναι ...να βρίζεις .... μήπως είσαι σε ...tilt ? να το κοιτάξεις αυτό... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 και βέβαια ... να πω ότι ... μόλις είδα ότι ο birbilis περιγράφει .... χέρι από holdem και όχι omaha όπως ΕΝΤΕΛΏΣ ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΑ νόμιζα.... αλλά και πάλι ... η αντίδραση κάποιων είναι .......ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ) "η παρτιδα ειναι η πρωτη NLH μετα απο δυο γυρους PLO " λόγω .... ηλικίας ... συγκράτησα μόνο το PLO ....και πάλι συγνώμη ... ελπίζω... να μη με βάλετε στην αίθουσα αερίων ....) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 και βέβαια ... να πω ότι ... μόλις είδα ότι ο birbilis περιγράφει .... χέρι από holdem και όχι omaha όπως ΕΝΤΕΛΏΣ ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΑ νόμιζα.... αλλά και πάλι ... η αντίδραση κάποιων είναι .......ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ) "η παρτιδα ειναι η πρωτη NLH μετα απο δυο γυρους PLO " λόγω .... ηλικίας ... συγκράτησα μόνο το PLO ....και πάλι συγνώμη ... ελπίζω... να μη με βάλετε στην αίθουσα αερίων ....)1) δεν εχεις καταλαβει στο ελαχιστο την παρτιδα2) η προταση σου δεν ειναι κακη...τα θελει ο κωλος σας ολων των δικων σου αλλα ευτυχως για σενα ακομα στην ελλαδα την εποχη που ζουμε δεν εχουμε ξυπνησει οι πολλοι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 θάλαμος αερίων λοιπόν και γρήγορα ....... ΚΑΛΉ ΣΑΣ NYKTA και ... οκ .. καλό ... ξημέρωμα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2012 Τί έγινε ρε παιδιά? τόσο πολύ σας πείραξε το ποστ μου και το σβήσατε....? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts