Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Raise για value στο river σε HU;

dmelissourgos

Recommended Posts

Είμαστε σε ένα turbo HU SnG με buy in $3.50 της Pokerstars. Είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο οπότε δεν έχουμε κάποιο σημαντικό read για τον αντίπαλο. Επίσης τα stats του HUD ακόμα και να τα postaro δεν θα βοηθήσουν, λόγω των λίγων χεριών. Το μόνο που έχουμε αντιληφθεί και είναι αρκετά πιθανό να ισχύει, είναι το ότι ο Villain είναι επιθετικός. Δεν κάνει πάντα raise pre, αλλά ποντάρει αρκετά στα streets. Εμείς παίζουμε πολύ επιθετικά, με 100% min-raise pre, 100% c-bet και πολλές φορές 2 ή 3 barrels.

PokerStars No-Limit Hold'em, 3.5 Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) (t1210)

BB (t1790)

Hero's M: 20.17

Preflop: Hero is SB with Kspade.gif, Jheart.gif

Hero bets t80, BB calls t40

Flop: (t160) Qclub.gif, 10club.gif, 7club.gif(2 players)

BB checks, Hero bets t80, BB calls t80

Turn: (t320) 9heart.gif(2 players)

BB checks, Hero bets t200, BB calls t200

River: (t720) 7spade.gif(2 players)

BB bets t320, Hero ??

Call ή raise για value;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου μένουν 850 οπότε για value είσαι allin ... με τέτοιο board δεν βλέπω με τι μπορεί να σε κάνει call κάτι χειρότερο αν κανείς τελικά το value bet

οπότε call και αν είχε κάτι καλύτερο έχουμε και αλλά 14bb να συνεχίσουμε

Όπως είπες κι εσύ το μόνο raise εδώ είναι το all in και δεν έχω πολλά πίσω μου. Αν έχει trips κάνει σίγουρα call, με μία από τις 2 μικρότερες κέντες το ίδιο. Για 2 ζευγάρια (QT) δεν είμαι σίγουρος δεν το ξέρω ακόμα τον παίχτη. Απλά μου φαίνεται περίεργο το line του. Γιατί bet από μπροστά στο river; Σε τι φύλλα τοποθετείτε τον Villain;

πιο εύκολο raise πεθαίνει ούτε καν δύναμη δεν δείχνει το bet του αλλά blocking βετ φαίνεται .Επίσης μια απορία σε βλέπω ανεβάζεις hands από πολύ διαφορετικά stakes πως μπορείς και κανείς μετάβαση από nl200 στα sng από micros HU και για ποιο λόγο το κανείς βασικά ?

Δεν είναι όλα τα χέρια τωρινά, κάποια είναι παλιά. Επίσης, δεν είναι όλα τα χέρια από την ίδια πλατφόρμα. Τέλος, ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτών είναι χέρια φίλων μου.

πιο εύκολο raise πεθαίνει ούτε καν δύναμη δεν δείχνει το bet του αλλά blocking βετ φαίνεται .Επίσης μια απορία σε βλέπω ανεβάζεις hands από πολύ διαφορετικά stakes πως μπορείς και κανείς μετάβαση από nl200 στα sng από micros HU και για ποιο λόγο το κανείς βασικά ?

this. Συνήθως εκεί ποντάρει μικρότερες κέντες, trips κλπ. Φαίνεται από το sizing. obv κάποιες φορές θα είσαι και πίσω, αλλά νομίζω πως raise για value είναι το play εδώ. Διαφωνώ βέβαια στο calling range που δίνεις. Το ότι είναι aggro όπως νομίζεις δεν σημαίνει για κανένα λόγο πως θα κάνει αναγκαστηκά Loose calls, οπότε αν shovarw περιμένω να foldarei trips και χαμηλότερα και να κάνει call με κέντες κλπ όταν θα κάνει.

Το ότι είναι aggro όπως νομίζεις δεν σημαίνει για κανένα λόγο πως θα κάνει αναγκαστηκά Loose calls, οπότε αν shovarw περιμένω να foldarei trips και χαμηλότερα και να κάνει call με κέντες κλπ όταν θα κάνει.

Αν callarei μόνο με κέντες (από τα φύλλα που νικάμε), τότε μάλλον δεν είναι +EV το all in μας.

Γενικα δεν εχει πολυ νοημα να διαχωρισεις ολα τα φυλλα απο τα οποια χανεις και να τα βαλεις απεναντι στα φυλλα που σε κανουν call για να δεις αν ειναι +ev αφου τα περισσοτερα απο τα φυλλα που χανεις αποκλειεται να τα εχει ο αντιπαλος βασει της δρασης που εχει γινει.

Αν στο φλοπ ειχε 2 ζευγαρια κατι σε 10Q , 710 7Q πολυ σπανια θα βρεις αντιπαλο ειδικα σε αυτα τα stake που να μην κανει reraise με τετοιο scary board .

Απο την αλλη, αν εχει φλοπαρει χρωμα , απο τι στιγμη που αποφασιζει να κανει call στο

turn που κανεις ενα σχετικα γεματο bet (απο 1/2 πηγες σε 2/3 κατι που στα ματια του αντιπαλου δειχνει οτι εισαι δυνατος και θα βαρεσεις και μετα) ειναι σχεδον σιγουρο οτι σε blank river θα κανει τσεκ.

Γενικα το μονο φυλλο απο το οποιο ισως χανεις ειναι το 7-9 με το 9 σπαθι αλλα και αυτο μαλλον τσεκ θα το εδινε στο river η αν αποφασιζε να πονταρει θα τραβαγε ποτια.

Πιο πιθανα χερια ειναι 7χ με χ σπαθι η random missed draws (αν και λογικα θα εβαζε περισσοτερα με αυτα)

Οποτε το shove ειναι standard .

στο 3.50$ callarei με ace high ο random villain . allin και ότι γίνει . περιμενιές να δεχτεί call από πολύ αδύναμα φύλλα . το range τον φύλλων που άνει call και χάνει είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που κάνει call και σε κερδίζει