Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Showdown & Non-Showdown Winnings

dmelissourgos

Recommended Posts

Ψαχούλευα το Holdem Manager μου και έκανα μια παρατήρηση που δεν ξέρω αν είναι φυσιολογική, αν όλοι έχουν ένα ανάλογο γράφημα και έτσι θέλω τη γνώμη σας. Έβαλα να δω που βρίσκομαι στα cash games της OnGame και ειδικότερα στην Poker.gr αφού μόνο σε αυτήν την πλατφόρμα έπαιζα από το συγκεκριμένο network. Είδα λοιπόν ότι βγαίνω break even σε έναν μεγάλο αριθμό hands 19.000 κάτι που δε με παραξενεύει και πολύ, μιας και εκεί έπαιζα όταν μάθαινα poker (βασικά παραξενεύομαι που δεν είμαι μείον). Αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι τα showdown και τα non showdown winnings. Όχι απλά έχουν απόκλιση, αλλά είναι εντελώς αντίθετα! Συμβαίνει σε όλους σας αυτό; Αν ναι, είναι τόσο αντίθετα τα δύο γραφήματα; Αν όχι, τι πιστεύετε ότι έφταιγε στο game μου και προκύπτει αυτό; Έπρεπε να κάνω περισσότερα calls στα υπόλοιπα streets; Ήμουν πολύ passive;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι λογικό όταν μαθαίνεις πόκερ να παίζεις τα φύλλα σου και να φτάνεις συχνά σε showdown οπότε η κόκκινη γραμμή πέφτει και η μπλε ανεβαίνει. Στα micro stakes δεν είναι απαραίτητο να έχεις καλά non showdown winnings ούτε αυτό σημαίνει ότι έχεις leaks ,πχ δεν μπλοφάρεις αρκετά, αφού μεγάλο μέρος των αντιπάλων σου, από τους οποίους έρχεται το κέρδος είναι τα calling stations οπότε πας συχνά σε showdown έτσι κι αλλιώς. Όσο ανεβαίνεις stake.η κόκκινη γραμμή θα είναι το κύριο μέρος των κερδών σου.

Εσένα πως είναι το γράφημα των showdown και non-showdown winnings σου Κωνσταντίνε;

Θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο μόνο από variance;

Τυπικό γραφημα... τελευταια 200 χιλλιαδες χέρια στο stars. Συμβουλή: μην αρχίσεις να ψάχνεις non showdown winnings εκει που δεν υπάρχουν... Σχεδόν όλοι οι κερδοφοροι παίχτες που γνορίζω μέχρι 200nl εχουν αρνητική κόκκινη γραμμή (χωρίς αυτό να είναι κανόνας). Επίσης τα 19κ χέρια σου δεν λένε κάτι, είναι μικρό δειγμα οπότε μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. ελπίζω να βοήθησαmanag.png

Oxi δεν επηρεάζεται από το variance η κόκκινη γραμμή . εγώ που έπαιζα NL 10 ήταν παρόμοια.

@Djalex : από ότι βλέπω παίζεις NL25. Και εκεί ισχύουν τα ίδια για τα NSW εφόσον είναι micro. Νομίζω όμως ότι πάνω από το NL 200 είναι συνήθως πιο πολλά τα NSW

Thank you guys! Θα έκανα αυτήν την ερώτηση αλλά με πρόλαβε ο djalexlee λέγοντας ότι δεν πρέπει να αυξήσω τα calls μου για να έχω πιο πολλά showdown.