LOUKAS34 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 καλημέρακάτι έχει γίνει εδώ και 2 ημέρεςχάνω συνεχώς...δεν ξέρω γιατί...κάτι έχω μέσα μου αλλά δεν ξέρω τη σαν να φοβάμαι μην χάσω τα δυφραγκατη προτινείτε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 σταμάτα και ξαναδικίμασε την επόμενη μέρα .αν επαναλειφτεί 3 συνεχόμενες μέρες να χάνεις παρτίδες που είσαι 78 % και πάνω φαβορί έχεις φάει απαγοτευτική νίκης , οπότε πρέπει να σταματήσεις για αρκετές μέρες , ώστε να καταλάβουν οι hδικοί τους ότι μια συνέχιση αυτού του απαγορευτικού θα έχει ως συνέχεια να σε χάσουν εντελώς από πελάτη.Που το ξέρω μη ρωτάς , απλά κάντο και θα δεις και σε παρακαλώ ενημερωσεμε για να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα τον τρόπο λειτουργείας τους , μιας και δεν έχουμε δυνατoτητα ελέγχου των σύστηματων τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2012 σε όλα όσα έχασα είμουν φαβορί ισυξει..έκανα κας ούτ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts