Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

simakos Ξερει κανεις κατι για το game του?

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,διαβαζα για αυτον τον τυπο μερικα πραγματα και ειδα και μια συνεντευξη του σε ενα αλλο φορουμ.Απ'οτι καταλαβα παιζει 18 και 45 sng και μαλιστα πολυ πετυχημενα.Το παιχνιδι του μοιαζει οπως λεει και ο ιδιος με του boku87 .Λεει πως δεν δουλευει καποιο προγραμμα τυπου χολντελ μανατζερ και πως δεν διαβασε ποτε βιβλιο για ποκερ ουτε εκπαιδευτικα φορουμ.Τον εχετε παιξει ποτε?Εχω καποιες αροριες οποιος ξερει αν σε διαφωτησει.

Παιζει τα τουρμπατα?

Ξερει κανεις πραγματα για την στρατηγικη του?(περισσοτερα απο το push fold )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπορεις να μαθεις πραγματα για τη στρατηγικη του απο τον ιδιο,με το αζημιοτο.για τζαμπα πληροφοριες χλωμο σε κοβω :D το μονο που μπορω εγω να σου πω ειναι οτι παιζει 30-40 τραπεζια ταυτοχρονα,πραγμα κομματακι δυσκολο για τον καθενα

Δεν νομιζω πως 30-40 τραπεζια ειναι πολυ δυσκολο να τα παιξεις αν κανεις καποιο μηχανικο παιχνιδι οπως αυτος.Μαθηματα απο οτι ξερω κανει μονο σε φιλους αλλα αν καποιος εχει καποιο μαιλ η κατι ας πει.Ενδιαφερομαι ναι

Δεν νομιζω πως 30-40 τραπεζια ειναι πολυ δυσκολο να τα παιξεις αν κανεις καποιο μηχανικο παιχνιδι οπως αυτος

λολ το εχεις δοκιμασει?

Δεν είναι μηχανικό το παιχνίδι του. Αν ήταν έτσι πρώτον θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας απλά απομνημονεύοντας διάφορους πίνακες Nash και δεύτερον θα παίζανε 1000 bots εκεί μέσα.

Δεν νομιζω πως 30-40 τραπεζια ειναι πολυ δυσκολο να τα παιξεις

ελπιζω να κανεις πλακα ετσι? οχι τιποτα παιζω εδω και καιρο τα fifty fifty στη stars που υποτιθεται οτι πιο τυποποιημενο push/fold παιχνιδι δεν υπαρχει και χωρις προγραμμα(tableninja που παταει μονο του το timebank και δεν βγαινεις sitout ποτε) πανω απο 19 τραπεζια για 40 λεπτα δεν μπορω να τα κουμανταρω συνεχως...30-40 πρεπει να ειναι θανατος...

ps για να ειμαι και λιγο εντος θεματος, εκτος απο τις συνεντευξεις του δεν ξερω κατι αλλο γι αυτον...μονο οτι ειναι σαλονικιος :lol:

Δεν είναι μηχανικό το παιχνίδι του. Αν ήταν έτσι πρώτον θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας απλά απομνημονεύοντας διάφορους πίνακες Nash και δεύτερον θα παίζανε 1000 bots εκεί μέσα.

Αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν μπορώ να γνωρίζω .Αλλά όλα παίζουν.

Φυσικα και ειναι μηχανικο το παιξιμο του. Ανατρεξτε σε παλιες του συνεντευξεις που αναφερει πως εφτασε στον τροπο παιχνιδιου του. Αλλωστε 40 τραπεζια δεν προλαβαινεις να σκεφτεις σε πολυ υψηλα level . Η τακτική του ειναι τετοια ουτως ωστε να του προσφερει ενα 3-5% ROI .

Όχι Παύλο δεν είναι μηχανικό ιδιαίτερα στα τελικά στάδια. Πιστεύεις ότι αν έβαζες ένα πρόγραμμα να παίζει θα είχε τα ίδια αποτελέσματα;

οταν η καθε αποφαση λαμβανεται σε κλασματα του δευτερολεπτου,προφανως λειτουργει μηχανικα,αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι μπορει να το κανει ο καθενας

Καλησπερα παιδια,διαβαζα για αυτον τον τυπο μερικα πραγματα και ειδα και μια συνεντευξη του σε ενα αλλο φορουμ.Απ'οτι καταλαβα παιζει 18 και 45 sng και μαλιστα πολυ πετυχημενα.Το παιχνιδι του μοιαζει οπως λεει και ο ιδιος με του boku87 .Λεει πως δεν δουλευει καποιο προγραμμα τυπου χολντελ μανατζερ και πως δεν διαβασε ποτε βιβλιο για ποκερ ουτε εκπαιδευτικα φορουμ.Τον εχετε παιξει ποτε?Εχω καποιες αροριες οποιος ξερει αν σε διαφωτησει.

Παιζει τα τουρμπατα?

Ξερει κανεις πραγματα για την στρατηγικη του?(περισσοτερα απο το push fold )

Κανονικά ποτέ δεν βοηθάω τον κόσμο αλλά από την στιγμή που έχω σταματήσει τα sng θα σου απαντήσω ακριβώς τη πρέπει να κάνεις. Θα διαβάσεις το βιβλίο kill everyone να μάθεις καλά την στρατηγική push fold και call σε all in ανάλογα με το stack σου και μετά θα αγοράσεις το table ninja αλλά είναι πολύ σημαντικό να παίζεις με τα hot -keys και όχι με το ποντίκι για να παίζεις σε 40+ τραπέζια γιατί εάν χρησιμοποιείς ποντίκι το πολύ να παίζεις σε 20. Αυτά...

τον εχω πετυχει σε 180 αρι τυρβο 15 $ πολύ tight παιξιμο μαλιστα ακολουθησα το παιξιμο του και θυμαμε οτι ειχα παρει την πρωτη θεση

έχω αρκετές εκατοντάδες χέρια απέναντι του .παίζει κύριος 18, 45 και 180 ατόμων τουρνουά σε low stakes . είναι τυποποιημένο το παίξιμο του , αλλά θα κάνει και κάποια steals από late position κτλ. holdem manager δε χρησιμοποιεί αλλά δε μπορείς κιόλας να χρησιμοποιήσεις με τόσα τραπέζια γτ αρχίζει να κολάει η να σου γεμίζει τιν οθόνη με νούμερα που δε ξέρεις από ποιο τραπέζι είναι κτλ . τα έχει εξηγήσει ο ίδιος σε παλιότερο άρθρο του . αν το βρεις εξηγεί τη στρατηγική του αρκετά

τον είδα χτες βραδάκι νομίζω....

μετριότατος

σε μια φάση είχε BIG STACK και τα έχασα όλα διότι είναι ο τύπος ALLINER

karfoteas

χαχαχα εισα πέρα για πέρα γελειος .

τον είδα χτες βραδάκι νομίζω....

μετριότατος

σε μια φάση είχε BIG STACK και τα έχασα όλα διότι είναι ο τύπος ALLINER

karfoteas

Διάβασε κανα βιβλίο, μπες σε κανένα εκπαιδευτικό σάιτ και μετά κρίνε τον καλύτερο Έλληνα grinder .

έχω αρκετές εκατοντάδες χέρια απέναντι του .παίζει κύριος 18, 45 και 180 ατόμων τουρνουά σε low stakes . είναι τυποποιημένο το παίξιμο του , αλλά θα κάνει και κάποια steals από late position κτλ. holdem manager δε χρησιμοποιεί αλλά δε μπορείς κιόλας να χρησιμοποιήσεις με τόσα τραπέζια γτ αρχίζει να κολάει η να σου γεμίζει τιν οθόνη με νούμερα που δε ξέρεις από ποιο τραπέζι είναι κτλ . τα έχει εξηγήσει ο ίδιος σε παλιότερο άρθρο του . αν το βρεις εξηγεί τη στρατηγική του αρκετά

Δεν εχω βρει καποιο αρθρο που να εξηγει το παιξιμο μου γιατι δεν λεει ποτε κατι γιαυτο(και μαγκια του) απλα ελεγε παπου πως με τον τροπο που παιζει δεν γινεται να χασει,κατι εννοει με αυτο...σιγουρα ο timoros ξερει αλλα δεν μας λεει :mrgreen:

είναι θέμα μαθημαυτικών το ότι δε χάνει. απλά παίζει push / fold παιχνίδι υψηλού επιπέδου . βαε και την εμπειρία του μέσα και έχεις το μυστικό της επιτυχίας

είναι θέμα μαθημαυτικών το ότι δε χάνει. απλά παίζει push / fold παιχνίδι υψηλού επιπέδου . βαε και την εμπειρία του μέσα και έχεις το μυστικό της επιτυχίας

Ξερεις κατι,δεν νομιζω πως εννοει μονο θετικο EV με αυτο που λεει αλλα ισως να κανω λαθος.Βλεπω ενα βιντεο του να παιζει αλλα ειναι αρχικα σταδια και το ηλικο πολυ μικρο 6 λεπτα μονο.Παντως βλεπω πως παιζει ταυτοχνονα σε διαφορα σνγ και εννοω τα δεκα ειναι 45 τουρμπο τα πεντε 18 με αλλο buy in και παει λεγοντας,που σημαινει πως παιζει μηχανικα με το ιδιο τροπο σε ολα η πως ακομα μετα απο τοσα χρονια κανει δοκιμες να βγαλει κανα ευρω παραπανω σε λιγοτερη ωρα. :?: