LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 και ενώ χτες μπήκα σε τουρ 5 $ 3500 άτομα νομίζω REGULAR όχι τυρβομου σκάει το παρακάτω θαύμα. XTIPAW χρώμα και είμαι πέμπτος. ε από εκεί και πέρα δεν είδα ξανά καλό ΧΆΡΤΗ έλεος. θέλω να μάθω τη στρατηγική ακολουθούμε? παίζουμε τύπου RAISE - ΡΕΡΑΗΣΕ? η απλά παίζουμε το παιχνίδι μας? ήρθαν κάτι ρώσσοι στο τραπέζι μου και με φάγαν στα τελευταία χέρια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 afto pou patheno sixna einai na eimai CHIP λεαδερ , και μετά να χάνω φυσικά τα πάντα.ΓΙΑΤΊ? γιατί απλά παίζω το παιχνίδι μου - SOLID και TIGHT - με αποτέλεσμα να μένω με 20BB και να χάνω από malakies Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Jman28 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 lol.. 100% trollareis.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 oxi apla χριαζομαι ένα COACH γιαυτ είναι κρίμα να χάνω στα τελευταία STAGES ITM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 καλημέρα Λουκά ... αυτό που περιγράφεις το έχω πάθει και εγώ αρκετές φορές, ειδικά οι Ρώσοι στο pokerstars θέλω να πιστεύω απλά επειδή είναι πολλοί.... μπαίνουν πολλές φορές στα χρήματα και παίζουν πολύ επιθετικά ... εγώ νομίζω ότι καλά κανεις και παίζεις το παιχνίδι σου και ότι ο κάθε παίκτης πρέπει να βρει το παιχνίδι που τον εκφράζει ..και πάνω εκεί να δουλέψει ... έτσι και αλιως βλέπουμε ότι και πολύ σφικτοί παίκτες είναι κερδισμένοι αλλά και πολλοι επιθετικοί παίκτες είναι κερδισμένοι επίσης , ειδικά με τους Ρώσους φίλε μου το μόνο που ίσως σε βοηθήσει να τους αντιμετωπίσεις είναι να πιεις 1 μπουκάλι VODKA πριν ξεκινήσεις το τουρνουά ωστε να παιζεις οπως αυτοι, και κάτι ακόμα μπαίνοντας να διαβάσω το θέμα σκέφτηκα ότι θα έγραφες για cash game διαβάζοντας το χαμηλά blinds , προφανώς εννοείς τουρνουά με χαμηλά buy in καλή σου μέρα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 καλημέραTOURNOUA βεβεα.κοίτα δεν έχω γνώσεις για tournEY μην σου λέω και ψέματα. Το γνωρίζω ότι θέλει διάβασμα και σκληρή εργασία ώστε να βελτιονεσε. BEBAIA σκέψου μετά από ένα 9 βρω στον χώρο της εργασίας μου μπροστά στο PC στο σπίτι απλά χαλαρώνω με το POKER όσο και να σας φαίνετε απίστευτο.θα ήθελα έναν COACH να μαθο μερικά πραγματάκια REAL ΤΙΜΉ.όσο για τους ρώσσους, επιδη παίζω ΤΗΓΗΤ- δεν θα CALLARO από BB με 10-6 έλεοςτο δοκίμασα χτες με JJ - και ο βλακακος είχε Α-3 RAG - στο τύρν ASSOS φυσικά παραδιγμα έφερα toraευαριστο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα έχει ΜΕΓΆΛΟΥΣ παίκτες , ας πούμε θα μπορούσε να σε αναλάβει κάποιος από αυτούς που έγραψαν ότι όταν μετά το turn ενώ έχεις χώσει κάποιον να κυνηγάει φαντάσματα και είσαι μπροστά με 97% έχεις παίξει λάθος ......δεν ξέρω αν θυμάσαι την περίπτωση ..... και όχι μόνο αυτό ... έγραψαν επίσης ότι το ότι ήξερε ότι έχανε μετά το river και δεν έκανε all in να τα χάσει όλα του τα λεφτά ... ΠΆΛΙ ΛΆΘΟΣ έκανε ....!!! ...η ΓΝΏΜΗ MOY λοιπόν εμένα ... που είμαι ..ΆΣΤΕΓΟ ΨΆΡΙ ..... οπότε... poker ΔΕΝ ξέρω είναι να δουλέψεις μόνος σου και να συνεχίσεις να παίζεις on line poker ΜΌΝΟ για πλάκα και για να χαλαρώνεις!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 se afto den exeis adiko - play for fun...))) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Και κάτι τελευταίο .... MH ΨΆΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΆΛΟΥΣ ΕΔΏ ΜΈΣΑ!!! ποιος ο λόγος για έναν παίκτη poker να μάθει κάποιον άλλον να παίζει ΣΩΣΤΆ ?? νομίζω.... με καταλαβαίνεις... ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 κ πιος ο λόγος να μας αποκαλύψει καπιος τα μυστικά ας πούμε sostos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Επειδή θα τον πληρώσεις. Εσύ λες όλοι οι coach στον κόσμο να είναι χτυπημένοι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 θα μπορούσαμε να κάνουμε STUDY σεσσιονς οποίος γουστάρει και είναι από αθήνα Π>M me Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Καλά τα λες λουκά βασικά υπάρχουνε και άλλη τροπή να μάθεις p.x video η να βγείτε από εδώ μέσα και να μιλάτε για χερια αλλα ο καθένα θα λέει τα δικά του και στο τέλος θα γίνει ο πύργος τις βαβέλ και στο τέλος θα κοιτάμε όλη μαζί το κωλαράκι τις σερβιτόρας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 φίλε υπάρχουν αλλά μετά από 10 ώρες εργασίας προτιμώ να κάνω γκρουπ στυδυ για χαβαλέ και ναι να κοιτάμε την κολάρα της διότι δουλευουμε για ένα νουνάκι και εμείς Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 φίλε υπάρχουν αλλά μετά από 10 ώρες εργασίας προτιμώ να κάνω γκρουπ στυδυ για χαβαλέ και ναι να κοιτάμε την κολάρα της διότι δουλευουμε για ένα νουνάκι και εμείς π.Σ Χαβαλέ θα έχει αλλα ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το STUDY θα αμπελοσοφουμε και να αναπολούμε χαμένα χερια k.l.p κάπως έτσι..: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts