milonao27 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αν και δεν έχω απόλυτη γνώση πάνω στο θέμα, δεν πιστεύετε ότι το να δημιουργήσουμε μία πανελλήνια ένωση παικτών πόκερ, μέσω της οποίας θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τα όποια δικαιώματά μας, θα ήταν καλύτερο από το να καθόμαστε να κλαίμε την μοίρα μας και να περιμένουμε άλλοι να κάνουν κάτι για εμάς? Επειδή δεν έχω την τεχνογνωσία για να επιχειρήσω κάτι τέτοιο απευθύνομαι στους mods κυρίως του site για το αν μπορούν να βοηθήσουν εμάς τους παίκτες, αλλά και όλους τους παίχτες σχετικά με την γνώμη τους. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. όποιος ξέρει πως μπορεί να προχωρήσει κάτι τέτοιο ας καταθέσει την άποψή του please . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 σιγουrα να γίνει αλλά όχι τέτοιο όνομα γιατί τα αρχικά θα είναι Π.Ε.Π.Π.Παίρνω την πρωτοβουλία κ γίνομαι υπευθυνος για την εύρεση ονόματος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 φιλε λυπαμαι που θα σε σταναχωρησω ,αλλα μαλλον δεν εχεις επιγνωση σε ποια χωρα ζεις...η δημοκρατια εχει εκλειψει προ πολλου σε αυτη τη χωρα...αντε να δημιουργησεις μια ενωση με 5,10 το πολυ 20000 ατομα(πραγμα απιθανο)και να πας να αιτηθεις τι???να παιζεις στην ποκερσταρς..???επειδη η χωρα ειναι σιγουρα χρεοκοπημενη,,αυτοι που ειναι τωρα στην εξουσια κοιταν να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα που τους βολευει για να αρπαξουν κι αυτοι οτι μπορουν οσο καιρος απομενει μεχρι να χρεοκοπησουμε..τα συμφεροντα αυτα επιβαλουν οπαπ και 2 3 εταιρειουλες της πλακας που στην πορεια θα της εξαφανισουν κι αυτες..,με λιγα λογια παρε αυτο που σου σερβιρουν κι ας μυριζει σκατα..γιατι αυτο εχει το μαγαζι...στη θεσσαλονικη οι αλλοι ειχαν αποφαση του ευροκοινοβουλιου και π-ηγαν και ανοιξαν 2 υποκαταστηματα ξενης στοιχηματικης εταιρειας..αυτοφορο και κλεισιμο...τα καναλια μετεδωσαν την ειδηση χωρισ σχολιασμο...σε τετοια χουντα ζεις...με λιγα λογια η λυση βρισκεται στο χερι σου...η αποδεχεσαι και τρως τα σκατα που σου σερβιρουν η φευγεις και επιλεγεις να τρως το φαι της αρεσκειας σου,,οπως εχω κανει εγω καιρο τωρα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αν και δεν έχω απόλυτη γνώση πάνω στο θέμα, δεν πιστεύετε ότι το να δημιουργήσουμε μία πανελλήνια ένωση παικτών πόκερ, μέσω της οποίας θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τα όποια δικαιώματά μας, θα ήταν καλύτερο από το να καθόμαστε να κλαίμε την μοίρα μας και να περιμένουμε άλλοι να κάνουν κάτι για εμάς? Επειδή δεν έχω την τεχνογνωσία για να επιχειρήσω κάτι τέτοιο απευθύνομαι στους mods κυρίως του site για το αν μπορούν να βοηθήσουν εμάς τους παίκτες, αλλά και όλους τους παίχτες σχετικά με την γνώμη τους. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. όποιος ξέρει πως μπορεί να προχωρήσει κάτι τέτοιο ας καταθέσει την άποψή του please .αν δεν υπαρχει ηδη κατι τετοιο πολυ καλη σκεψη...οι εχοντες την τεχνογνωσια και τη θεληση ας ενημερωσουν.tsitsis συμφωνω μαζι σου γι αυτα που λες αλλα αν μαζευτουν 20-50Κ ατομα και τους γνωστοποιησουν οτι "ξερεις ζηταμε φυσιολογικη φορολογηση(αυτα κι αυτα οπως σ αυτη τη χωρα κλπ κλπ) διαφορετικα δεν θα μπαινουμε ολοι εμεις στις εταιριες που πηραν αδεια και δεν θα παρεις μια,ενω μ αυτα που προτεινουμε θα παρεις αρκετα" ισως τελικα το ξανασκεφτουν... ελπιζω αν γινει τελικα κατι τετοιο, να μην ειμαι το γνωστοτερο ονομα εγω πχ...καταλαβαινετε τι εννοω...χρειαζεται να υπαρχουν και εγνωσμενης αξιας παικτες οι οποιοι θα εχουν το βαρος του λογου τους... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 και εμεις οι κλασσικοι ελληναρες το θυμηθηκαμε να το συζητησουμε 4 μερες πριν μας κοψουν το ποκερ,προλαβαινουμε βρε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αν και δεν έχω απόλυτη γνώση πάνω στο θέμα, δεν πιστεύετε ότι το να δημιουργήσουμε μία πανελλήνια ένωση παικτών πόκερ, μέσω της οποίας θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τα όποια δικαιώματά μας, θα ήταν καλύτερο από το να καθόμαστε να κλαίμε την μοίρα μας και να περιμένουμε άλλοι να κάνουν κάτι για εμάς? Επειδή δεν έχω την τεχνογνωσία για να επιχειρήσω κάτι τέτοιο απευθύνομαι στους mods κυρίως του site για το αν μπορούν να βοηθήσουν εμάς τους παίκτες, αλλά και όλους τους παίχτες σχετικά με την γνώμη τους. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. όποιος ξέρει πως μπορεί να προχωρήσει κάτι τέτοιο ας καταθέσει την άποψή του please .αν δεν υπαρχει ηδη κατι τετοιο πολυ καλη σκεψη...οι εχοντες την τεχνογνωσια και τη θεληση ας ενημερωσουν.tsitsis συμφωνω μαζι σου γι αυτα που λες αλλα αν μαζευτουν 20-50Κ ατομα και τους γνωστοποιησουν οτι "ξερεις ζηταμε φυσιολογικη φορολογηση(αυτα κι αυτα οπως σ αυτη τη χωρα κλπ κλπ) διαφορετικα δεν θα μπαινουμε ολοι εμεις στις εταιριες που πηραν αδεια και δεν θα παρεις μια,ενω μ αυτα που προτεινουμε θα παρεις αρκετα" ισως τελικα το ξανασκεφτουν... ελπιζω αν γινει τελικα κατι τετοιο, να μην ειμαι το γνωστοτερο ονομα εγω πχ...καταλαβαινετε τι εννοω...χρειαζεται να υπαρχουν και εγνωσμενης αξιας παικτες οι οποιοι θα εχουν το βαρος του λογου τους...με 50000 άτομα μπαίνεις στη βουλή με τα shmerina δεδομένα,,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 και εμεις οι κλασσικοι ελληναρες το θυμηθηκαμε να το συζητησουμε 4 μερες πριν μας κοψουν το ποκερ,προλαβαινουμε βρε!Π τ ξέρεις αυτό? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 και εμεις οι κλασσικοι ελληναρες το θυμηθηκαμε να το συζητησουμε 4 μερες πριν μας κοψουν το ποκερ,προλαβαινουμε βρε!Π τ ξέρεις αυτό?απο αυτα που διαβαζω αυτο καταλαβα!μεχρι 20 του μηνα ειναι η παραταση,μακαρι να γινει κατι αλλο! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 @TSITSIS ΠΟΥ ΜΈΝΕΙΣ ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 και εμεις οι κλασσικοι ελληναρες το θυμηθηκαμε να το συζητησουμε 4 μερες πριν μας κοψουν το ποκερ,προλαβαινουμε βρε!εμής πρέπη να κάνουμε κάτι ακόμα και αν μας το κόψουνε...παρακαλώ όλους τους πεχτες πόκερ της καβάλας να σημετασηουνε σε αυτήν την κίνηση ...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 @TSITSIS ΠΟΥ ΜΈΝΕΙΣ ?σκοπιά.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antiopap.com Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Προς Ofi: Πες μου αν μου ξεφεύγει κάτι: Απ'ότι ξέρω η προθεσμία ειναι να γίνουν νόμιμες όσες εταιρίες το επιθυμούν. Υπάρχει περίπτωση να φύγει απ'την Ελλάδα η Πόκερσταρς; Αν υπάρχει γιατί αυτή τη στιγμή όλα κυλούν σαν να μη συνέβη τίποτα; Ακόμα και αν φύγει αυτή που δεν νομίζω, σίγουρα θα μείνουν τεράστιες εταιρίες όπως 365 και θα έχουμε κάπου να παίζουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Προς Ofi: Πες μου αν μου ξεφεύγει κάτι: Απ'ότι ξέρω η προθεσμία ειναι να γίνουν νόμιμες όσες εταιρίες το επιθυμούν. Υπάρχει περίπτωση να φύγει απ'την Ελλάδα η Πόκερσταρς; Αν υπάρχει γιατί αυτή τη στιγμή όλα κυλούν σαν να μη συνέβη τίποτα; Ακόμα και αν φύγει αυτή που δεν νομίζω, σίγουρα θα μείνουν τεράστιες εταιρίες όπως 365 και θα έχουμε κάπου να παίζουμερε φίλε και να φύγει η ποκερσταρς από την ελλάδα εφόσον η προθεσμία λήγει στις 20 του μηνός πιστεύεις ότι θα σταματήσουν το παιχνίδι στους έλληνες??5 ημέρες είναι πολλά χρήματα για τους εβραίους..κι ως γνωστών οι εβραίοι ψοφάνε για το παραπάνω χρήμα....μην περιμένεις μειλ..ένα ορέo προι θα prωσπαθήσεις να παίξεις και θα σου πουν αποσυρε τα κεφάλαια σου...δεν είναι ηλίθιοι οι εβραίοι..μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο θα κοιταξουννα βγάλουν κερδος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Προς Ofi: Πες μου αν μου ξεφεύγει κάτι: Απ'ότι ξέρω η προθεσμία ειναι να γίνουν νόμιμες όσες εταιρίες το επιθυμούν. Υπάρχει περίπτωση να φύγει απ'την Ελλάδα η Πόκερσταρς; Αν υπάρχει γιατί αυτή τη στιγμή όλα κυλούν σαν να μη συνέβη τίποτα; Ακόμα και αν φύγει αυτή που δεν νομίζω, σίγουρα θα μείνουν τεράστιες εταιρίες όπως 365 και θα έχουμε κάπου να παίζουμερε φίλε και να φύγει η ποκερσταρς από την ελλάδα εφόσον η προθεσμία λήγει στις 20 του μηνός πιστεύεις ότι θα σταματήσουν το παιχνίδι στους έλληνες??5 ημέρες είναι πολλά χρήματα για τους εβραίους..κι ως γνωστών οι εβραίοι ψοφάνε για το παραπάνω χρήμα....μην περιμένεις μειλ..ένα ορέo προι θα prωσπαθήσεις να παίξεις και θα σου πουν αποσυρε τα κεφάλαια σου...δεν είναι ηλίθιοι οι εβραίοι..μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο θα κοιταξουννα βγάλουν κερδος...και είναι τόσο δυνατός ο οπαπ ώστε να τα βάλη με τους εβραίους ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 γιατί οπ οπαπ τη είναι??δεν είναι εβραίοι???/αμερικανοεβραίοι φίλε το 67 τοις 100 τον μετοχών.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Οι mods του site δεν έχουν γνώμη πάνω στο θέμα ή απλά δεν τους ενδιαφέρει...? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 και εμεις οι κλασσικοι ελληναρες το θυμηθηκαμε να το συζητησουμε 4 μερες πριν μας κοψουν το ποκερ,προλαβαινουμε βρε!εμής πρέπη να κάνουμε κάτι ακόμα και αν μας το κόψουνε...παρακαλώ όλους τους πεχτες πόκερ της καβάλας να σημετασηουνε σε αυτήν την κίνηση ......ολη η καβαλα ειναι μαζι σου φιλε μου! (εγω και κανας δυο ακομα τουλαχιστον χαχα) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Οι mods του site δεν έχουν γνώμη πάνω στο θέμα ή απλά δεν τους ενδιαφέρει...?Sorry ήμουν ιδιαίτερα απασχολημένος σήμερα και μόλις τώρα διάβασα όλο το thread.Κοίτα, καλό θα ήταν να γίνει κάτι τέτοιο. Εγώ το τελευταίο που θέλω είναι να μου κόψουν το hobby μου και πιστεύω το ίδιο ισχύει και για όλους τους Έλληνες παίχτες. Απλά δεν κατάλαβα σε τι μπορώ να βοηθήσω ως moderator εκτός από το να γίνω κι εγώ ένα μέλος σε αυτήν την ένωση.Επίσης όταν συζητάτε για τεχνογνωσία τι εννοείτε; Τεχνογνωσία για να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2012 Προς Ofi: Πες μου αν μου ξεφεύγει κάτι: Απ'ότι ξέρω η προθεσμία ειναι να γίνουν νόμιμες όσες εταιρίες το επιθυμούν. Υπάρχει περίπτωση να φύγει απ'την Ελλάδα η Πόκερσταρς; Αν υπάρχει γιατί αυτή τη στιγμή όλα κυλούν σαν να μη συνέβη τίποτα; Ακόμα και αν φύγει αυτή που δεν νομίζω, σίγουρα θα μείνουν τεράστιες εταιρίες όπως 365 και θα έχουμε κάπου να παίζουμεναι σου ξεφευγει κατι,η 365 σαφως και δεν ειναι τεραστια εταιρια,και σιγουρα δεν μπορει καποιος να ασχολειτε αποκλειστικα με το ποκερ με εταιριες σαν αυτη,..οποτε μπουμ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Προς Ofi: Πες μου αν μου ξεφεύγει κάτι: Απ'ότι ξέρω η προθεσμία ειναι να γίνουν νόμιμες όσες εταιρίες το επιθυμούν. Υπάρχει περίπτωση να φύγει απ'την Ελλάδα η Πόκερσταρς; Αν υπάρχει γιατί αυτή τη στιγμή όλα κυλούν σαν να μη συνέβη τίποτα; Ακόμα και αν φύγει αυτή που δεν νομίζω, σίγουρα θα μείνουν τεράστιες εταιρίες όπως 365 και θα έχουμε κάπου να παίζουμεναι σου ξεφευγει κατι,η 365 σαφως και δεν ειναι τεραστια ετ αιρια,και σιγουρα δεν μπορει καποιος να ασχολειτε αποκλειστικα με το ποκερ με εταιριες σαν αυτη,..οποτε μπουμ[/quote:j8ultq8b]+10000 μόνο poker stars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 και εμεις οι κλασσικοι ελληναρες το θυμηθηκαμε να το συζητησουμε 4 μερες πριν μας κοψουν το ποκερ,προλαβαινουμε βρε!εμής πρέπη να κάνουμε κάτι ακόμα και αν μας το κόψουνε...παρακαλώ όλους τους πεχτες πόκερ της καβάλας να σημετασηουνε σε αυτήν την κίνηση ......ολη η καβαλα ειναι μαζι σου φιλε μου! (εγω και κανας δυο ακομα τουλαχιστον χαχα)από καβάλα φιλαρά; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 +1 obv σε οποιαδηποτε παρομοια κινηση την επομενη της εναρξης του ''νομιμου καθεστωτος''.-10 για τα γενικευτικα σχολια σας για εβραιους η οτι αλλο.Το γραφει στον ελικα του dna του ρε tsitis οτι ψοφανε για χρημα οι εβραιοι και οτι αλλο ειπες? Τι μπαλες διαβαζουμε καθε μερα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Επίσης όταν συζητάτε για τεχνογνωσία τι εννοείτε; Τεχνογνωσία για να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα;ίσως τεχνογνωσία δεν είναι η σωστή λέξη στην περίπτωσή μας. Εννοώ αν ξέρεις-ξέρετε λόγω του ότι ασχολείστε πιο πολύ με το αντικείμενο, εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο σε άλλη χώρα, πως το στήσανε, νομικό πλαίσιο κ.τ.λ. εάν κάνουμε κάτι σωστά και οργανωμένα ίσως βγάλουμε κάποια άκρη. τι γνώμη έχεις? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Επίσης όταν συζητάτε για τεχνογνωσία τι εννοείτε; Τεχνογνωσία για να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα;ίσως τεχνογνωσία δεν είναι η σωστή λέξη στην περίπτωσή μας. Εννοώ αν ξέρεις-ξέρετε λόγω του ότι ασχολείστε πιο πολύ με το αντικείμενο, εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο σε άλλη χώρα, πως το στήσανε, νομικό πλαίσιο κ.τ.λ. εάν κάνουμε κάτι σωστά και οργανωμένα ίσως βγάλουμε κάποια άκρη. τι γνώμη έχεις?αυτο εννοουσα κι εγω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 από καβάλα φιλαρά;ναι φιλε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts