dmelissourgos Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Προφανώς υπάρχουν τέτοια σωματεία σε χώρες που μπορείς να δηλώσεις επαγγελματίας παίχτης poker. Στις υπόλοιπες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, το μόνο που υπάρχουν είναι λέσχες/clubs/forums/groups κτλ.Επίσης και να δημιουργηθεί από εμάς κάτι πιο σοβαρό και επίσημο, πρέπει να έχει ένα σκοπό. Αλλιώς θα καταντήσουμε να βγαίνουμε για καφέ και να συζητάμε για τα bad beats μας.Τώρα, το θέμα είναι ότι δε μπορεί να έχει κάποιο σκοπό εφόσον το κράτος δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει κανέναν. Αυτοί που έκαναν την πρόταση για το νέο νόμο και γενικά το καθεστώς του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ δεν είναι δα και τόσο χαζοί. Ξέρουν ότι τους συμφέρει οικονομικά να έχουν μονοπώλιο παρά να κρατήσουν τα παιχνίδια ζωντανά στο internet. Συγνώμη αν φαίνομαι απαισιόδοξος, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου, ότι δεν μπορούμε να ασκήσουμε καμία επιρροή σε κανέναν. Παρ' όλα αυτά θα ήθελα να μου πεις κι εσύ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται πως το φαντάζεται να γίνεται, τι σκοπούς μπορεί να επιτύχει και πως. Αν γίνει μια τέτοια ένωση εγώ θα είμαι από τους πρώτους μέσα και θα βοηθήσω σε ότι μπορώ. Πάντα αξίζει να προσπαθήσεις να αλλάξεις αυτό που δεν σου αρέσει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 +1 obv σε οποιαδηποτε παρομοια κινηση την επομενη της εναρξης του ''νομιμου καθεστωτος''.-10 για τα γενικευτικα σχολια σας για εβραιους η οτι αλλο.Το γραφει στον ελικα του dna του ρε tsitis οτι ψοφανε για χρημα οι εβραιοι και οτι αλλο ειπες? Τι μπαλες διαβαζουμε καθε μερα!τη εννοείς ρε φίλε???ότι είπα κάτι υπερβολικό για τους εβραίους???είναι σήματα???οι εβραίοι του ποκερσταρς έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα αφήσουν το παιχνίδι να παίζεται μέχρι τελευταία στιγμή..αν θεωρείς ότι αυτό που λέω είναι μπάλες διευκρινίσε το να σου απαντήσω με επιχειρήματα..γιατί αν προτρέξεις στα ποστ μου ότι έχω πει τείνο να βγω δυστυχώς αληθινός σε όλα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 +1 obv σε οποιαδηποτε παρομοια κινηση την επομενη της εναρξης του ''νομιμου καθεστωτος''.-10 για τα γενικευτικα σχολια σας για εβραιους η οτι αλλο.Το γραφει στον ελικα του dna του ρε tsitis οτι ψοφανε για χρημα οι εβραιοι και οτι αλλο ειπες? Τι μπαλες διαβαζουμε καθε μερα!διαβασε πρώτα τα επιχειρήματα μαι μετά προσπάθησε να ειρωνευτείς...βγήκε να υπερασπιστει τους εβραίους...θα μας ειρωνευτεί κιόλας ο τιποτένιος...του θίξαμε τους εβραίους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 http://www.pokerstars.gr/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Δεν υπάρχει κάποιος δικηγόρος στο site να μας δώσει τα φώτα του ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
χρησιμοποιείται ήδη Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 διαβασε πρώτα τα επιχειρήματα μαι μετά προσπάθησε να ειρωνευτείς...βγήκε να υπερασπιστει τους εβραίους...θα μας ειρωνευτεί κιόλας ο τιποτένιος...του θίξαμε τους εβραίους.Μπορείς να μου υποδείξεις τα επιχειρήματα σου στο συγκεκριμένο θέμα; Τιποτένιος Νο2.(για να μας ξεχωρίζεις) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 διαβασε πρώτα τα επιχειρήματα μαι μετά προσπάθησε να ειρωνευτείς...βγήκε να υπερασπιστει τους εβραίους...θα μας ειρωνευτεί κιόλας ο τιποτένιος...του θίξαμε τους εβραίους.Μπορείς να μου υποδείξεις τα επιχειρήματα σου στο συγκεκριμένο θέμα; Τιποτένιος Νο2.(για να μας ξεχωρίζεις)αν θηχτικατε που είπα ότι οι εβραίοι νοιάζοντε μονάχα για το χρήμα η είστε κι οι δύο εβραίοι είτε είστε παντελώς ανιστόρητοι και εκτός πραγματικότητας,,,αυτή είναι η γνώμη μου γ\ια τους εβραίους,,,κι αυτή είναι η πραγματικότητα,,,αν αποσύρουν όλοι οι έλληνες τα κεφάλαια τους 5 ημέρες πριν την λήξη της διορίας από τη ποκερσταρς θα χάσουν πολλά λεφτά,,,από τη στιγμή που σου εγγυατε ότι τα κεφάλαια σου παραμένουν ασφαλή και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν σιωπούν σε αφήνουν να παίξεις μέχρι να εισπράξουν όσο το δυνατόν κέρδη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
χρησιμοποιείται ήδη Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 αν αποσύρουν όλοι οι έλληνες τα κεφάλαια τους 5 ημέρες πριν την λήξη της διορίας από τη ποκερσταρς θα χάσουν πολλά λεφτά,,,από τη στιγμή που σου εγγυατε ότι τα κεφάλαια σου παραμένουν ασφαλή και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν σιωπούν σε αφήνουν να παίξεις μέχρι να εισπράξουν όσο το δυνατόν κέρδη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.Πώς γίνεται κάτι τόσο φυσιολογικό και επιχειρηματικά ορθό να συγχέεται με υποτιμιτικά και προσβλητικά σχόλια για έναν λαό; Τιποτένιος Νο2/Ανιστόριτος και Εκτός Πραγματικότητας... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 αν αποσύρουν όλοι οι έλληνες τα κεφάλαια τους 5 ημέρες πριν την λήξη της διορίας από τη ποκερσταρς θα χάσουν πολλά λεφτά,,,από τη στιγμή που σου εγγυατε ότι τα κεφάλαια σου παραμένουν ασφαλή και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν σιωπούν σε αφήνουν να παίξεις μέχρι να εισπράξουν όσο το δυνατόν κέρδη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.Πώς γίνεται κάτι τόσο φυσιολογικό και επιχειρηματικά ορθό να συγχέεται με υποτιμιτικά και προσβλητικά σχόλια για έναν λαό; Τιποτένιος Νο2/Ανιστόριτος και Εκτός Πραγματικότητας...φίλε είχα γράψει πολύ χειρότερα για τους εβραίους αλλά ο melissoyrgos έκρινε πως έπρεπε να τα σβήσει,,,τέλος πάντων επειδή είμαι προκατηλημένος αρνητικά με αυτή τη φάρα δε πιστεύω πως είμαι σε θέση να κάνω διάλογο,,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Εγώ δεν έσβησα τίποτα. Δεν είμαι ο μόνος mod σε αυτό το site.Και τέλος πάντων αν κάποιος έκρινε ότι έπρεπε να σβήσει ένα comment σου τότε δεν μπορεί να είναι και το πιο καλοπροαίρετο post. Ρατσιστικά σχόλια δε χωράνε σε ένα ποκερικό forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 φίλε είχα γράψει πολύ χειρότερα για τους εβραίους αλλά ο melissoyrgos έκρινε πως έπρεπε να τα σβήσει,,,τέλος πάντων επειδή είμαι προκατηλημένος αρνητικά με αυτή τη φάρα δε πιστεύω πως είμαι σε θέση να κάνω διάλογο,,,Μπορείτε να μιλήσετε σε άλλο thread για αυτό το θέμα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Και συμφωνώ με milonao27. Αυτό το thread δεν είναι για να μιλήσουμε ούτε για την Pokerstars ούτε για τους Εβραίους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Παρ' όλα αυτά θα ήθελα να μου πεις κι εσύ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται πως το φαντάζεται να γίνεται, τι σκοπούς μπορεί να επιτύχει και πως. Λοιπόν στο θέμα μας τώρα. Πως το φαντάζομαι. Πολλές φορές η φαντασία δεν απέχει πολύ απο την πραγματικότητα ξέρεις.Όποιος εγγράφεται στην ένωση, θα προμηθεύεται με την κάρτα μέλους, της πανελλήνιας ένωσης παικτών πόκερ (ΠΕΠΠ) ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται.Βασικά για να ιδρυθεί θα πρέπει να γίνει κάποιο καταστατικό το οποίο θα κατατεθεί στο πρωτοδικείο τα οποία δεν γνωρίζω απολύτως καλά και θα πρέπει να μας βοηθήσει κάποιος που έχει γνώσεις πάνω σε αυτά ( δικηγόρος).Από την στιγμή που θα ιδρυθεί και θα υπάρξει ένας ικανός αριθμός μελών, θα μπορέσει να γίνει και μία online ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου ή κάποιου συμβουλίου που θα μας εκπροσωπεί ως παίχτες.Σκοπός: φυσικά η προάσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας ως παιχτών πόκερ, από επίσημα πλέον χείλη είτε όσον αφορά το live πόκερ είτε το online . Ειδικότερα για το live πόκερ έχω ήδη σκεφτεί κάποια πράγματα όπως η θεσμοθέτηση και αδειοδότηση επίγειων λεσχών μόνο για την διεξαγωγή του αγαπημένους μας παιχνιδιού, μία σε κάθε πόλη και η διεξαγωγή μίας λίγκας ανάμεσα στις πόλεις της Ελλάδος εκπροσωπούμενη η κάθε μία απο δικούς της παίχτες (Ποιοι θα είναι και πως θα τους διαλέγει η κάθε πόλη θα είναι δικό της ζήτημα, ίσως κάποια προκριματικά τουρνουά κ.τ.λ.) Αυτές είναι οι δύο αρχικές σκέψεις μου για το live poker .Για το online poker το μεγαλύτερο ζήτημα που θα έχει να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή είναι η νομιμοποίηση του και οι όροι με τους οποίους αυτή θα γίνει και η φορολόγηση των παιχτών.Αυτές είναι οι αρχικές σκέψεις μου για αυτήν την ένωση, η οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι δύσκολο να ιδρυθεί, αλλά είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει όλους ως παίχτες.Για την νομική κάλυψη και εκπροσώπηση μας θα είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί μία συνδρομή μέλους, αυτή όμως θα οριστεί απο το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης (ίσως ένα ευρώ το μήνα ή 10 ευρώ το έτος να είναι υπεραρκετά αν μαζευτεί ικανός αριθμός μελών)Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε για την υλοποίηση αυτής της ένωσης-κίνησης και λυπάμαι ιδιαιτέρως που δεν έχει καταθέσει ακόμη την άποψή του ούτε ένας από τους εγνωσμένης αξίας έλληνες παίχτες.Κατανοητό ότι το πόκερ είναι ατομικό άθλημα-παιχνίδι-επάγγελμα αλλά αυτό εδώ στο οποίο αναφέρομαι είναι κάτι διαφορετικό το οποίο πρέπει να μας ενώσει όλους.Τhanks . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 με ενωση η χωρις,αυτοι παλι θα κανουν οτι τους καβλωσει,οτι τους επιβαλουν τα συμφεροντα των μεγαλων για την ακριβεια.οτι ακριβως κανουν σε ολα τα επιπεδα σε αυτο το μπουρδελο που λεγετε χωρα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Saruman Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Σκοπός: φυσικά η προάσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας ως παιχτών πόκερ, από επίσημα πλέον χείλη είτε όσον αφορά το live πόκερ είτε το online . Ειδικότερα για το live πόκερ έχω ήδη σκεφτεί κάποια πράγματα όπως η θεσμοθέτηση και αδειοδότηση επίγειων λεσχών μόνο για την διεξαγωγή του αγαπημένους μας παιχνιδιού, μία σε κάθε πόλη και η διεξαγωγή μίας λίγκας ανάμεσα στις πόλεις της Ελλάδος εκπροσωπούμενη η κάθε μία απο δικούς της παίχτες (Ποιοι θα είναι και πως θα τους διαλέγει η κάθε πόλη θα είναι δικό της ζήτημα, ίσως κάποια προκριματικά τουρνουά κ.τ.λ.) Αυτές είναι οι δύο αρχικές σκέψεις μου για το live poker .Για το online poker το μεγαλύτερο ζήτημα που θα έχει να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή είναι η νομιμοποίηση του και οι όροι με τους οποίους αυτή θα γίνει και η φορολόγηση των παιχτών.Για παικτης ποκερ μοιαζεις αρκετα ουτοπιστης φιλε μου, χωρις να θελω να σε προσβαλω. Θεωρεις πως σαν ομαδα πιεσης ενας τετοιος συλλογος/ομιλος θα μπορεσει ποτε να περασει κατι τετοιο, λεσχες για ποκερ, μονο και μονο επειδη το ζητανε; Ξερεις τι σημαινει το μονοπολιο τζογου που απολαμβανουν μονο τα καζινο για το κρατος; Τι λεφτα παιζονται; Πιστευεις οτι ενας γιαλαντζι δικηγορακος που θα προσλαμβανε ο περι ου λογος συλλογος θα επειθε την εκαστοτε κυβερνηση να προχωρησει σε κατι τετοιο; Εδω συλλογοι και συνδικαλιστες εργαζομενων βλεπουν τους μισθους τους να συρικνωνονται και δεν μπορουν να αντιδρασουν, νομιζεις οτι ενας συλλογος παικτων ποκερ θα επηρεαζε εστω και στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ; Λιγος ρεαλισμος , κατι ρε παιδια ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 συμφωνω στον απολυτο βαθμο με το σαρουμαν..φιλε η ιδεα σου πραγματικα ειναι πολυ καλη αλλα καποιος που εχει γνωση των πραγματων στον ελλαδικο χωρο γνωριζει πωσ δεν τολμαει να σκεφτει ουτε καν τον ενδεχομενο να γινει ακουστη μια τετοια ιδεα...ποσο μαλλον να εφαρμοστει...εδω σου κοβουν το ρευμα επειδη δεν εχεις να πληρωσεις το φορο...κι επειδη στο τελος θα καταλαβετε οτι η πηγη των δεινων ειναι οι εβραιοι και η εβραικων συμφεροντων πουλημενες κυβερνησεις μας θα καταλαβετε γιατι τους βριζω,,,πριν λιγες ημερες ο γερουλανος ηταν στο ισραηλ για συζητησεις με εβραικη εταιρεια για το ανοιγμα του οπαπ στο ονλαιν τζογο,,μετα την επιστροφη του ψηφηστικε το νομοσχεδιο αυτο,,,αν σασ λεει κατι αυτο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αποκάλυψη νο 2: Αφορά στην πώληση του 34% του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Στρατηγικής και των αποκρατικοποιήσεων που έχουν προαναγγελθεί. Έχει ήδη αναγγελθεί από το υπουργείο Οικονομικών η πρόθεση για την εκποίηση πακέτου μετοχών της «χρυσοφόρας» εισηγμένης του δημοσίου, του ΟΠΑΠ. Αυτό που δεν έχει εξηγηθεί είναι τι έκανε στο τελευταίο του ταξίδι του στο Ισραήλ, ο αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος και ποιο το παρασκήνιο της απόφασης απευθείας πώλησης της στρατηγικής μειοψηφίας του ΟΠΑΠ, στη λογική μάλιστα της διακηρυγμένης επέκτασης των δραστηριοτήτων του στο διαδίκτυο, γεγονός που απεδέχθη και με τον πλέον επίσημο τρόπο ο κ. Γερουλάνος στο Κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Πολιτισμού απαντώντας σε ερώτηση δήλωσε: «Συναντηθήκαμε με απόλυτη διαφάνεια με δύο εταιρείες στο Ισραήλ, που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ώθηση στον ΟΠΑΠ σε δραστηριότητες που σήμερα δεν διαθέτει». Οι δύο εταιρείες στις οποίες αναφέρεται ο κ. Γερουλάνος είναι απολύτως συγκεκριμένες: οι «888 Holdings PLC» και «Playtech», υψηλόβαθμα στελέχη των οποίων βρίσκονται σε συνεχή διαβούλευση με την διοίκηση του ΟΠΑΠ, αφού το deal ουσιαστικά «κλείδωσε» με την επίσκεψη του διευθύνοντός συμβούλου του ΟΠΑΠ κ. Γ. Σπανουδάκη στο Ισραήλ και τις συνεννοήσεις που είχε εκεί με τις εταιρείες. Πάντως, και σε κάθε περίπτωση, προκύπτουν ζητήματα αθέμιτου ανταγωνισμού, απευθείας πώλησης της στρατηγικής μειοψηφίας του ΟΠΑΠ και εν πάση περιπτώσει βάσιμη υποψία για μυστικά deals μεταξύ κυβερνητικών – μεσαζόντων και πολυεθνικών εταιρειών. Αλήθεια, ο κ. Παπανδρέου γνωρίζει τι κάνει η «αυλή των εμπίστων» του και, αν ναι, μπορεί να πει και στους Έλληνες ποιοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 «Μπαράζ» σκοτεινών υποθέσεων, με κοινό παρονομαστή τη –με συνοπτικές διαδικασίες- παραχώρηση «φιλέτων» της ελληνικής οικονομίας σε συγκεκριμένα ισραηλινά ιδιωτικά συμφέροντα αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb. Υποθέσεις, με τουλάχιστον «περίεργες» και στα όρια της νομιμότητας μεθόδους, που θα προκαλέσουν σάλο. Και ρωτάμε ευθέως: αληθεύει ότι επιχειρείται να περάσουν σε συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα που εδρεύουν στο Ισραήλ: το μονοπώλιο ουσιαστικά των φαρμακείων στην Ελλάδα; ο έλεγχος ουσιαστικά του ΟΠΑΠ, της πλέον «χρυσοφόρας» εταιρείας του ελληνικού Δημοσίου; το μονοπώλιο ουσιαστικά της προμήθειας φαρμάκων στα ελληνικά νοσοκομεία; έκταση φιλέτο, ιδιοκτησίας του ΕΟΤ σε ένα από τα πιο τουριστικά νησιά, όπου η γη αξίζει περισσότερο από χρυσάφι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 @tsitsisέχεις μία έφεση στο να μαμάς τα threads ε?εντελώς φιλικά στο λέω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 @tsitsis Άνοιξε ένα thread στην κατηγορία off topic και γράψε ότι θες και για τους Εβραίους και για την Pokerstars και για τον ΟΠΑΠ και για ότι άλλο θες. Στο συγκεκριμένο thread γίνεται μια προσπάθεια να οργανωθεί κάτι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το γεμίζουμε με off topic πράγματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 ΟΚ ΣΟΡΡΥ PAIDIA Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Π.Ε.Π.Π :κάντε το καλύτερα Πανελλήνια Ένωση Πρώην Ποκαδόρων , να μαzεψουμε και πιο πολύ κόσμο δηλαδή.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 tsitis μια τελευταια σοβαρη απαντηση απο μενα μπας και..διαβαζε καθε βραδυ για ενα μηνα λιγες σελιδες απο το εαν αυτο ειναι ο ανθρωπος του πριμο λεβι. Αν συνεχισεις να θεωρεις οτι οποιοδηποτε λαος κουβαλαει στο dna του μια συγκεκριμενη ουσια σκουρα τα πραγματα.Να στο πω αλλιως, οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες.σορρυ για το thread, τλχστν ομως απαντησα και στο θεμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 @andre : όταν ένας άνθρωπος 'εχει συγκεκριμένα βιώματα , αυτά τον επηρεάζουν και διαμορφώνουν το χαρακτήρα του. Εάν μια μάζα ανθρώπων(λαός) έχει όμοια βιώματα, τότε αυτά θα επηρεάσουν ανάλογα αυτόν και θα διαμορφώσουν συγκεκριμένα σημεία του χαρ/ρα του.Το οτι είναι στο dna χαραγμένο μάλλον σχήμα λόγου μου κάνει καθώς ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά πλάθεται ανάλογα με τις εμπειρίες . Για το εαν είμαστε οι Έλληνες τεμπέληδες θα σχολιάσω αυτό που βαρέθηκα να ακούω από μικρό παιδί : μπες στο δημόσιο να κάθεσαι και να πληρώνεσαι . αυτή η νοοτροπία σε όσους έχει περάσει τους έχει κάνει βολεψάκηδες.(και δεν είναι λίγη αυτοί που την έχουν).Αυτό όμως δεν κάνει το σύνολο των Ελλήνων τεμπέληδες .Το θέμα που πάμε να ανοίξουμε είναι μεγάλο και σηκώνει συζήτηση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts