christosPAOK Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Εχω μια prepaird από eurobank και θελω να κανω αναληξη από 888 αλλα οταν πηγαινω στο ταμειο --> εξαργυρωση εχει μονο 1) εμβασμα2) τραπεζικη επιταγη3) moneybookers μηπως δεν γινεται?και κατι ακομα.. εχω λογαριασμο μονευβοοκερς αν μεταφέρω τα λεφτά εκεί μπορώ να τα περάσω στην preipaird ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 http://www.nichepoker.net/poker-room-re ... paid-cardsThe catch is, in order to receive cash out deposits back onto your prepaid VISA card, it must be “CFT eligible” or “Credit Funds Transfer eligible.” If the card you are using is not, and this is usually the case, you will have to find another means of cashing out, which is often more difficult than depositing (which isn’t surprising!). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christosPAOK Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 hmmm . μέσω moneybookers ξέρει κάποιος να μου πει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crash206 Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ στα περισσοτερα σαιτ πρεπει να κανεισ καταθεση με τη καρτα ετσι ωστε να την αποθηκευσει και μετα μπορεισ να κανεισ αναληψη.Απλά πρεπει να κανεισ μια καταθεση με την καρτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts