dfwME Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Παιδια με ενδιαφερει ενα προγραμμα που θα μου λεει ποσα ΒΒ εχει ο μικροτερος στο τραπεζι,μονο αυτο.Εχετε κατι κατα νου σας? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 μηπως θελεις και κανενα προγραμμα να σου κανει αερα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Όλα τα Heads Up Display μπορούν να δείξουν τα ΒΒ όλων στο τραπέζι. Έχω τρομερή περιέργεια τι το θές αυτό και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο (π.χ. VPIP).Και καλά για να παίξεις push/fold πολλά sng μαζί? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αν σου αποκαλύψω όλα τα μυστικά μου θα πάψω να είμαι μάγος.Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crash206 Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 ΕΊΝΑΙ ΧΑΚΕΡ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts