dfwME Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Παιδια εχω μια απορια στεχιτα με τους πινακες του Nash ,αν ημαστε HU αλλα υοαρχουν και αντε πως μπορουμε να τα βαλουμε στον πινακα μας ωστε να ημαστε σε θεση να τα υπολογισουμε και αυτα σε σχεση με τα blinds Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2012 Βρήκα αυτό:http://forumserver.twoplustwo.com/58/he ... es-918022/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 ευχαριστώ πολύ φίλε μου το έχω διαβάσει αυτό και τα παιδιά από το 2+2 λένε πως βασικά δεν παίζει κάτι τετιο που να είναι ακριβές βέβαια υπάρχει τρόπος αλλά δεν είναι αυτός που ψάχνω. Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Azalin Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2012 Ρίξε μια ματιά στο sngsolver. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts