pokerland Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}Πολλοί είναι οι παίκτες πόκερ που αγωνίζονται τόσο online όσο και live και συνηθίζουν ν’ ακούνε την αγαπημένη τους μουσική. Με βάση αυτό το δεδομένο λοιπόν το Pokernews συνέταξε μια λίστα με τα 10 κορυφαία τραγούδια που… πρέπει να σας συνοδεύουν ενώ παίζετε πόκερ.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsikw Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 τα 10 καλύτερα διαλεγμένα από ποιον??? τι fail άρθρο είν' αυτό?? ξέρω ξέρω..το comment μου θα χει σβηστεί σε 5' w.e gl με την playlist σας...λογικά το session θα χει κλείσει πριν φτάσει στους beastie....****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 τα 10 καλύτερα διαλεγμένα από ποιον??? τι fail άρθρο είν' αυτό?? ξέρω ξέρω..το comment μου θα χει σβηστεί σε 5' w.e gl με την playlist σας...λογικά το session θα χει κλείσει πριν φτάσει στους beastie....Είπαμε φίλος εδώ το γράφει:Με βάση αυτό το δεδομένο λοιπόν το Pokernews συνέταξε μια λίστα με τα 10 κορυφαία τραγούδια που… πρέπει να σας συνοδεύουν ενώ παίζετε πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Επίσης για τη λίστα έχω να προτείνω οποιοδήποτε τραγούδι από System Of A Down, ιδιαίτερα αν παίζετε Omaha. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Τα 10 κορυφαία τραγούδια που πρέπει να ακούς όταν παίζεις πόκερ είναι ΟΙ 9 ΑΝΤΊΠΑΛΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΉΛΕΡ !!! Η προσήλωση στο παιγνίδι είναι ζωτικής σημασίας. αστε τα τραγούδια για άλλη ώρα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Οι επαγγελματίες που ακούν μουσική την ώρα που παίζουν πιστεύεις ότι κάνουν κάτι που είναι -EV; Μέχρι και τον Johnny Chan έχω δει με ακουστικά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 σίγουρα χάνουν μεγάλο μέρος της προσοχής στο παιγνίδι. τέτοιοι παίκτες όμως είτε ακούνε μουσική είτε όχι ,ακoμη και με κλειστά μάτια παίζουν σίγουρα καλύτερα από τον μεσο παίκτη λόγο κλάσης και εμπειρίας. σίγουρα όμως είναι -EV Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 εγω με ενα φιλο μου οποτε παιζουμε παρεα ονλαιν βαζουμε σε ριπιτ το παλιο ελληνικο "το καλοκαιρακι" και στο ρεφρεν που λεει "εγω και εσυ, εσυ και εγω, μονοι πανω στη γηηη οοοο οοο οοοοο μονοι στη γη" εμεις τραγουδαμε "κολ και εσυ, και εσυ και εσυ, θελω νεο πισιιιι οοοοο οοο οοοοο και μητρικη" δοκιμαστε το ανεβαζει τη διαθεση (και τα κερδη οταν πετυχει το τριπλο κολ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Θα συμφωνήσω απολύτως με τον OFI-SNAKES για το θέμα της διάθεσης. Το κάνω πολύ συχνά (όχι με το ίδιο τραγούδι). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jimkoda Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 ego tha evaza sigoyra ayto Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts