vamvoux Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 φτιάχτηκε club για omaha hi low αποκλιστικά όσοι ενδιαφέρονται για αυτό το λίγο ξεχωριστό άθλημαείναι καλοδεχούμενοι club id 589261code 12345678 μόλις μαζευτούμε κάμποσοι πιστοί του συνκεκημένου σπορτ θα φτιάξουμε μια ωραία λίστα τουρνουά να αρέσουν στους συμετέχοντες καθώς και της ώρες έναρξης κας θα ξεκινήσουν λίγο πιο γρήγορα φυσικά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 μεσα με τρελα,hi lo lover Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 κανονικά εσύ θα έπρεπε να το φτιάξεις αυτό ofi snakes από ότι βλέπω το τιμάς το άθλημα αλλά αφού δεν το έφτιαξες εσύ το έκανα εγώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2012 το τιμαω γιατι με τιμαει και αυτο αντε να μαζευομαστεεεεεεε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 θα είναι και καλή ευκαιρία να μας το μάθεις και εμάς το παιχνίδι όσο καλά το παίζεις εσύ και μετά την έβαψες χα χα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 τα μαθηματα κοστιζουν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 θα πεζουμε θα μας κερδίζεις και θα μαθαίνουμε πως σου φενεται αυτό Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 ειπαμε ρε ξερω λιγο χαι λο δεν ειμαι και ο superman Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 λοιπόν επαναλαμβάνω τήν πρόσκληση για να μαζευτούμε όσοι βρίσκουν συναρπαστικό όσο εγώ το ομάχα hi low το οποίο προς το παρών είναι παιχνίδι για λίγους αλλά όλο κερδίζει έδαφος διεθνώς και επειδή είναι το πιο πολύπλοκο ίσως παιχνίδι του πόκερ θεωρώ ότι εχει πολύ ενδιαφέρον OMAHA HI LOW FUN CLUB ID 589261CODE 12345678 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostakis Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΑΙΝΩ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostakis Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 οκ παιδιά έκανα εγράφη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 καλώς τον λοιπόν έχουμε μαζευτεί 7 άτομα σε τρίς μέρες πράγμα αρκετά καλό νομιζω ότι εύκολα θα μπρέσουμε να μαζευτούμε καμιά εικοσαριά για αρχή ώστε να κάνουμε κάποια πρώτα τουρνουά να αρχίσουμε να μαζεύουμε hand history για ανάλυση θυμίζω λοιπόν OMAHA HI LOW FUN CLUB club id 589261code 12345678 για τους λάτρεις του είδους ή για αυτούς που θέλουν να το μελετήσουν σε ένα κλειστό κυκλο ανθρώπων με ανάλυση χεριών κλπ ο κύριος σκοπός λοιπόν δεν είναι όπως καταλαβένεται να βγάλει κάποιος χρήματα απο αυτό το club αλλά να γίνει καλύτερος και να βγάλει απο τα έξω τουρνουά για τον παραπάνω λόγο παρακαλώ αυτοί που θα δηλώσουν συμμετοχή να είναι άτομα που θα έχουν διάθεση για κάτι τέτοιο δηλαδή ανταλαγή απόψεων , καλή συμπεριφορά πρός τους υπόλοιπους του γκρούπ ,όχι απαξιωτική συμπαιριφορά για οποιαδήποτε λόγο κλπ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 αντεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπρεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
partenonas Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Μπηκα κι εγω...Απ'οτι ειδα ειμαι ο ενατος.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 η συμμετοχές έχουν φτάσει στις 10 κιόλας εγώ φανταζόμουν οτι θα πάρει κανένα μήνα να μαζευτούμε τόσοι πολύ ενθαρυντικό σύντομα θα αρχίσουμε τα τουρνουά οπότε οσοι νομίσετε οτι έχει κάποιο ενδιαφέρον μπορείτε να μπείτε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
partenonas Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Ποσοι νομιζεις οτι ειναι ενας ικανοποιητικος αριθμος μελων για να ξεκινησουμε....Γιατι νομιζω οτι πρεπει να σκεφτουμε και τι ωρες θα γινονται τα τουρνουα,γιατι φανταζομαι οτι οι ωρες δεν θα ειναι παντα βολικες για ολους... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 ειμαστε 18ατομα τωρα,για πληροφοριες σχετικα με τις ωρες των τουρ και για καλυτερη οργανωση μιλατε με τον vamvoux ,επισης σημερα εγινε το 1ο δοκιμαστικο τουρακι με 6 συμμετεχοντες και το σηκωσε ο OFI SNAKES Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 partenona επειδή σίγουρα το θέμα είναι αυτό με τη ώρα βολεύει τον καθένα μπορείς είτε εδώ να πεις της προτάσεις σου σχετικά με της μέρες και ώρες είτε μέσα στο κλυβ είτε να μου στείλεις μαιλ η να με πάρεις τηλέφωνο η σκυπε τα έχω βάλει όλα τα στοιχεία μου στον προθάλαμο του κλυβ ακριβώς για αυτών τον λόγο με τους τέσσερις πρώτους που βρεθεήκαμε σε κας συμφωνήσαμε επιτόπου και εστεισα ένα τουρ που συμετείχαν 6 άτομα είπαμε να ξεκινήσει την δευτέρα στις πέντε οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεχτή Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 δευτέρα απόγευμα στις 5 ξεκινάνε και επίσημα τα τουρνουά του HI LO FUN CLUB όσοι ενιδαφέρονταιCLUB id 589261code 12345678 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Μεσα! Αντε, τουλαχιστο να ερθει ακομα ενας, να εχουμε 6-μαξ SNG ! :ΔΚαλη μας αρχη! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Ηδη ειμαστε 18 ατομα, αψογα!Τον Τασο τον ξεχωρισα με διαφορα. 2 στις 2 φορες με εστειλε αδιαβαστο! Προς τον Moderator : θα φανω πολυ nit αν ζητησω και κανενα τουρνουα Fixed Limit ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Ηδη ειμαστε 18 ατομα, αψογα!Τον Τασο τον ξεχωρισα με διαφορα. 2 στις 2 φορες με εστειλε αδιαβαστο! Προς τον Moderator : θα φανω πολυ nit αν ζητησω και κανενα τουρνουα Fixed Limit ? φανταζεσαι να παιζεις 3-4 ωρες τουρ για 15-20$ πραιζ? σικκκκκκκκκκκκ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Ας το κανουμε turbo !!! :Δ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 31 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαίου, 2012 επειδή δεν καταφέραμε να βούμε κοινή ώρα που να βολεύει όλους όσους μπήκαν στο omaha hi lo fun club ορίζω σε καθημερινή βάση ένα τουρνουά στίς 20.00 και ένα στίς 21.00 για όλο τον ιούνιο μήπως έτσι δημιουργηθεί κάποια συνήθεια και ξαναθυμιζω τους κωδικούς μήπως θέλει κάποιος αλλος club id 589261code 12345678 αποκλειστικά για omaha hi lo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts