astego_fish Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 ultimate bet καλά αυτό το έχουν σκίσει ΌΛΑ τα περίεργα ΣΚΆΝΔΑΛΑ σε αυτό μου φαίνεται ΌΛΟΙ οι απατεώνες σε αυτό το site μαζεύτηκαν ΣΕ ΌΛΑ τα υπόλοιπα εργάζονται MONO άξιοι και ΑΜΌΛΥΝΤΟΙ επαγγελματίες ... παιχνίδι λοιπόν από κάποιους παίκτες με κάποιες "διευκολύνσεις" ... αλήθεια.... MONO στο ultimate bet συνβαίνει αυτό? μα φυσικά ... για φανταστείτε να έβγαινε τέτοια είδηση για το pokerstars ...... ΑΠΛΆ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΝΕ TO ON LINE POKER !!! .... οπότε.... ΑΠΛΆ MH ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΠΟΤΈ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΆΤΙ ΤΕΤΙΟ .... και... όποιος κατάλαβε .... κατάλαβε... ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΠΌΚΕΡ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2012 ρε μεγαλομετοχε του ΟΠΑΠ παλι με σενα πρεπει να ασχοληθουμε?κατ' αρχην γιατι δεν απαντησες οταν σε ρωτησα τι εχεις να πεις για τον ΟΠΑΠ που οι τοκογλυφοι και εκβιαστες της Θεσσαλονικης ξεπλεναν το βρωμικο χρημα μεσω ΟΠΑΠ??τωρα δεν μου λες εκτος απο το paradise πρεπει να σε βιαζουν και σε αλλα rooms , σορρυ για την εκφραση αλλα νομιζω οτι ταιριαζει γαντι στην περιπτωση σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 KAMIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ OPAP !!! κανένας βιασμός από site .... ΆΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΆΖΟΥΝ ... εμένα με ακουμπάει ΕΛΆΧΙΣΤΑ το θέμα γιατί τα ποσά που παίζω on line είναι ΑΣΤΕΊΑ... και όπως ήδη έχω πει είμαι ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΣ έστω απλά αυτά τα 1.000 ευρώ σε 3 και κάτι χρόνια που παίζω... να μη λέμε τα ίδια !! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ninja-pizza-alikaki Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 KAMIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ OPAP !!! κανένας βιασμός από site .... ΆΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΆΖΟΥΝ ... εμένα με ακουμπάει ΕΛΆΧΙΣΤΑ το θέμα γιατί τα ποσά που παίζω on line είναι ΑΣΤΕΊΑ... και όπως ήδη έχω πει είμαι ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟΣ έστω απλά αυτά τα 1.000 ευρώ σε 3 και κάτι χρόνια που παίζω... να μη λέμε τα ίδια !!Απ τις μετοχες τοθ ΟΠΑΠ εισαι κερδισμενος? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 μιας και το γυρίσαμε σε θέματα μετοχών και για το θέμα που έγραψα δεν έχετε και τίποτα να πείτε να πω απλά ότι προς το παρών χάνω από τον ΟΠΑΠ, τον έξω αγοράσει τα 11 ευρώ έχω πάρει από μερίσματα 1.4 ευρώ πίσω και τώρα η τιμή είναι στα 7 ευρώ ... αλλά έλα να σου ξαναπώ αν χάνω η όχι σε 2 χρονάκια ... απλά να αναφέρω εδώ πως αντίστοιχος μέτοχος στην centric που ίσως κάποιοι να ξέρουν ότι έχει υπο τον έλεγχο της VISTABET και SPORTINGBET στην Ελλάδα και σε κάτι Βαλκανικές χώρες έχουν αγοράσει στο 0.50 είναι τώρα στο 0.21 ... έχουν πάρει μέρισμα .. 0.002 ευρώ και ΠΛΈΟΝ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΕ NA ΞΑΝΑΠΆΡΟΥΝ .... και όσο για τα site μόνο ο ΘΕΌΣ ξέρει AN θα υπάρχουν σε 1 χρόνο από σήμερα .. αυτά τα λίγα για μετοχές ... αλλά AN έχετε κάτι να πείτε καλό θα είναι να είναι γυρω από το θέμα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ninja-pizza-alikaki Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Τι να σου πω..Εσυ ξερεις..Εγω παντως δεν βλεπω χαιρι με τον ΟΠΑΠ,γιατι απλα ειναι αρρωστος οργανισμος..Στη θεση σου θα εβλεπα πιο ζεστα το ποκερ,μιας και εισαι και κερδισμενος,και θα πηδουσα απ το καραβι του ΟΠΑΠ οσο ειναι ακομα καιρος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts