milonao27 Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Τον τελευταίο μήνα έχω ένα downswing της τάξεως των 3.000$ στην pokerstars σε mtt τουρνουά με average buy in 42$ και average field 1772 άτομα. έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία? Είναι φυσιολογικό για αυτά τα επίπεδα ένα τέτοιο downswing ή ακόμα και μεγαλύτερο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 κατέβα επίπεδο γρήγορα. ενώ έπαιζες $25 ρια μέσω όρο ξαφνικά παίζεις 40ρια τουρ και δε σου βγαίνει... συμβουλή μου να επιστέψεις σε 5-30 buyinn που είναι πιο βατό επίπεδο. τώρα με average buy in 42$ και average field 1772 άτομαείναι πολύ πιθανό ένα downswing μέχρι $5000 ειδικά στην σταρς . μην σε ανησυχεί αυτό. Είδα τα επιμέρους στατιστικά σου και φαίνεται να έχεις μια ποσεκτική στρατηγική , οπότε είναι μάλλον τυχαίο ότι χάνεις τώρα, καλύτερα όμως κατέβα αμέσως επίπεδο πριν καείς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Εγώ είχα στα micro (5 usd ABI) 230 games swing (-140 ABI) με ίδιο av. field . Πάντα να έχεις ένα σχέδιο για το τι θα κάνεις εάν σε πιάσει ένα μεγάλο downswing, και να είσαι έτοιμος να κατέβεις ABI. Εάν παίζεις μόνο ΜΤΤ είναι πολύ πιθανό να φας ένα τέτοιο SWING ,γι αυτό καλό θα ήταν να παίζεις τουρνουά που έχουν χαμηλό filed και να προσθέσεις και SNGs για να Ισορροπήσεις τη διακύμανση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 thx guys περιμένω και άλλες απόψεις-γνώμες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 όχι απλά φυσιολογικό αλλά και λογικό downswing 90 bi pistevo .ρίξε το field προσωπική μου άποψη και όχι το bi και τα στακές που έχεις μάθει να παίζεις . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 φίλε αυτό ινε απόλυτα φυσιολογικό απλά αν δεν αντεξης πρέπη να ρήξης το βου ιν ς συμφωνώ απόλυτα με όσα υπε ο γραμμενοζ... ιδικά σε αυτά τα τουρνουά η διακιμανση σκοτοννη πρέπη να εξής την δυναμη να την αντεξης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 @Johnakos νομίζω ότι παίζει εκτός ΒR είδη γι αυτό πρότεινα να ρίξει ΑΒΙ.Ειδικά όταν έχεις όμως downswing καλό είναι να πέφτεις γιατί κανένας δεν σου λέει πότε θα βγεις από αυτό.Επίσης ξεκινάς να παίζεις φοβισμένα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαλάς το παιχνίδι σου και να δημιουργείται φαύλος κύκλος που στην ουσία feenarei το downswing kok Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 αν παιζεις εκτος ρολλ δεν έχει νόημα να συζητάμε γ swinng .εγώ μιλάω για την περίπτωση που παίζει εντός roll .τότε απλά αφήνεις στην άκρη τα μεγάλα field πχ 22 - 55 με field 1000+ άτομα και στρεφεσε προσωρινά σε μικρότερα field 500 cap 1000 cap κάποια big άντες mtt 22αρια 27,5 π έχουν πολύ μικρά field αλλά επίσης βάζεις στο παιχνίδι σου και sattelites και sng 180 ατόμων.αυτά όσον αφορά την σταρς .σαν εναλλακτική επιλογή πας σε αλλά σκινς με μικρότερα field και δίνεις εκεί volume Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Για να καταλάβεις τι θέλω να πω : Είχα BR 1400 usd . Με την ασφάλεια που θέλω να παίζω μπορούσα να παίzω ως 6$ BI, MTTS . Μετά από 1 μεγάλο downswing έπεσα στα 600 usd . Πλέων δεν έχω το BR για να μπω με 6$ ΑΒΙ ΜΤΤς. Οπότε εάν δεν πέσω όρια- field είμαι εκτός BR Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Πόσα τραπέζια παίζεις ταυτόχρονα?Θεωρείται παιδιά σωστό να κατεβάζουμε και τον αριθμό των τραπεζιών όταν είμαστε σε downswing ή μόνο εγώ το έχω ψυχολογικά ανάγκη? πχ από 6 τραπέζια να το μειώσουμε στα 4 (Για να ανέβει η αυτοσυγκέντρωσή μας κτλ.). Εννοειταί ότι συμφωνώ απόλυτα για την επιλογή μικρότερων field και το "χαμήλωμα" του ΑΒΙ...ΥΓ Επίσης η επιλογή ποιο deep τουρνουά πάντα βοηθάει... (μακριά από τα turbo και τα πολύ late registrations) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Ότι σε κάνει να παίζεις με καλύτερη ψυχολογία σίγουρα βοηθάει. Το εάν θα μειώσεις τραπέζια εξαρτάται από τον καθένα και τι προσδοκά από το game του[άλλος μπορεί να είναι διατεθειμένος να θυσιάσει μέρος του ROI του και να μην το ενοχλεί,(πάντα παίρνουμε δεδομένο ότι ο αριθμός τραπεζιών μας συνδυάζεται με άνετο game)] . Εγώ προσωπικά κάθε session προσπαθώ να δω εάν χάνω τόσο value από το multitabling ώστε να είναι περισσότερο κερδοφόρο να μειώσω τον αριθμό τραπεζιών που παίζω. ένα break και review το game σου νομίζω ότι είναι επίσης καλή επιλογή, όπως και η αναπροσαρμογή των στόχων σου και του προγράμματος των session σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 επίσης κάτι άλλο σημαντικό που πολλή δεν το κάνουν bankroll = τα λεφτά που εξής διαθέσιμα μόνο για πόκερ και δεν θα επηρεάσουν αν τα χασίς το επίπεδο ζωής ς... το πόκερ όπως και να το κάνουμε ινε πολιτελια και πρώτα πάνω από όλα πρέπη να ζούμε φυσιολογικά .... το πόκερ πρέπη να ινε διασκέδαση γιατί από την ώρα που θα καθόμαστε και θα φοβόμαστε τα λεφτά που πεζουμε δεν έξι νόημα... και ινε και μια έννοια του βανγρολλ αυτή δηλαδή όταν καθεσε και φοβασε αυτά ΤΑ λεφτά που πεζής και σε επηρεάζουν αν τα χασίς συμενη εισε εχτός βανγρολλ και σχετικά με τα ποσά τραπέζια θα πεζής δεν έξι συμμασία συμμασία έξι αν μπόρις να κάνης το πεχνίδη ς το ίδιο καλά.. οι επαγκελματίες το κάνουν όταν μπορούν να έχουν το roi τους στα ίδια επίπεδα σε σχέση με όταν επεζαν 1 τραπέζι αν πεζής 8 τραπέζια και χαννης συνεχια τότε πρέπη να το σταματησης αν πεζής 25 τραπέζια και ησε στα ίδια επίπεδα και βρης το ρυθμό ς συνεχιζης όλα ινε στο να μπόρις να αντεπεξελθης και θέλη eksaskisi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Εντός bankroll παίζω, το variance είναι τόσο τρελό που δεν το είχα καν φανταστεί. πραγματικά σκοτώνει. Θα περιορίσω το field όπως είπε και ο johnakos8 γιατί αισθάνομαι άνετα σε αυτά τα stakes . Τhanks all για τις απαντήσεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts