gkoun Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 καλημέρα σε όλους τους φίλους !!!Ζητάω stacking για το gsop της παρασκευής μέχρι 50% . εμπειρία σε live tour έχω μόνο από το loutraki poker serries και σε κάτι λέσχες . επίσης έχω πεξει full time για δύο μήνες στη πάρνηθα αλλά λόγο variance busto !! Στο internet παίζω στην stars ως gkoun . και στη poker .gr ως gkounnn . roi στην stars 10% αλλά είναι λίγο παραπάνω λόγο κάποιον greek promotion ( drama challenge ,ι greek poker league 1ος -2ος δύο μήνες )Τα shares που δίνω αρχίζουν από 22e 4% αν κάποιος θέλει λιγότερο δεν υπάρχει πρόβλημα.transfer στην stars - gkoun \ poker .gr - gkounnn αν κάποιος φίλος θέλει πλειοψηφικό πακέτα το κανονίζουμε και στο λουτράκι Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας .JOHN GKOUN Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 θα πάω και χωρίς stackarisma , ty Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 4% gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 ty liondani . 4% reserved . antreastar ok ρε φίλε είμαι donk δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 nerig7 σε ποια stats δν είμαι κερδοφόρος opr η sharkscope ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 nerig7 σε ποια stats δν είμαι κερδοφόρος opr η sharkscope ??? :shock: :shock: χαχα Ρε ήθελα να γράψω ότι είσαι κερδοφόρος Missclick ήταν.... Opr είχα checkarei τώρα τ είδα Gl στο tour !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 ty nerig . μέχρι στιγμής μόνο gl μαζεύω δε πειράζει θα τα φάω μόνος μου με τον liondani !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 που να βάζα mark up και βενζίνες δυοδια θα με περνάν με τις πέτρες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 ty nerig . μέχρι στιγμής μόνο gl μαζεύω :lol: δε πειράζει θα τα φάω μόνος μου με τον liondani !!! :D :DΑν κάνω κάποιο cash μέχρι την παρασκευή θα ανεβάσω και άλλο το ποσοστό της συμμετοχής μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Good luck φίλε μου An μπορούσα θα έβαζα κάποιο ποσοστό είσαι μια χαρά παίχτης Αλλά εδώ δεν έχω για μένα και παλεύω στα kolosatellite της GR good luck anyway Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 ty biris , δεν χρειάζεται να πίσω κάποιον που δεν τον ξέρω ότι δεν είμαι ελέφαντας . όσοι με ξέρουν και έχουν παίξει μαζί μου ξέρουν τι άτομο είμαι και το αν ξέρω η όχι πόκερ . στο θέμα του stacking τώρα το έκανα πιο πολύ για να μου ανέβει το ηθικό στο tour διότι θα το παιζα και χωρίς stacking και με την ευκαιρία να γνωρίσω κάποια άτομα που ασχολουντε πιο πολύ με το social του poker .ty gl all Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 4% sent gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 ty 4% reserved by potiss Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavernas Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 4% send στην poker .gr gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Πάμε στο 8% (Το υποσχέθηκα ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Επειδή υπήρχε άπειρο spamming από άτομα που διαφωνούσαν με τη διαδικασία του staking προσπάθησα να "καθαρίσω" τα threads των gkoun και potiss μετακινώντας όλα τα off topic posts εδώ. Παρακαλώ ότι θέλετε να σχολιάσετε για το staking να το κάνετε εκεί ή να ανοίξετε ένα άλλο thread. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 καλησπέρα σε όλους οι μετοχές που έχω δώσει είναι 8% liondani 4% postiss 4% tavernas ty παιδιά δε θα δώσω αλλά κομάτια αφού δεν υπάρχει ζήτηση και γέμισα spam . ps πήρα το ticket από το super sat Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 melissourge ty για το καθάρισμα των thread Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
phiidias georgiou2 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 55 για 10% σεντ γλ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 οπότε.... εσύ έδωσες 115 ευρώ .. αν πούλησες το 50% 275 ευρώ + άρα... παίζεις ΤΖΆΜΠΑ το τουρνουά ... και ΉΔΗ έχεις βγάλει και ... 160 ευρώ? GL GKOUN ... αυτά είναι .... ο παίκτης πριν καν παίξει το τουρνουά έχει μπει ITM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 οπότε.... εσύ έδωσες 115 ευρώ .. αν πούλησες το 50% 275 ευρώ + άρα... παίζεις ΤΖΆΜΠΑ το τουρνουά ... και ΉΔΗ έχεις βγάλει και ... 160 ευρώ? GL GKOUN ... αυτά είναι .... ο παίκτης πριν καν παίξει το τουρνουά έχει μπει ITM με το καλο λογο στο στομα...gl ρε παικτη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 10% booked by God of poker phidias 'ael1979 ' georgiou ty Sir Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 busted στο 300-600 3bet all in 7k me KK snap call από το button me JJ j στο turn και gg gkoun . στο 3o level χτυπάω 2nd nut χρώμα με J9d σε board Ad Qd 9s 7d και πεφτω σε K10d 60% του stack gone .ty all για το support Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts