Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

staking gsop - gkoun

gkoun

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους τους φίλους !!!

Ζητάω stacking για το gsop της παρασκευής μέχρι 50% . εμπειρία σε live tour έχω μόνο από το loutraki poker serries και σε κάτι λέσχες . επίσης έχω πεξει full time για δύο μήνες στη πάρνηθα αλλά λόγο variance busto :oops: !! Στο internet παίζω στην stars ως gkoun . και στη poker .gr ως gkounnn . roi στην stars 10% αλλά είναι λίγο παραπάνω λόγο κάποιον greek promotion ( drama challenge ,ι greek poker league 1ος -2ος δύο μήνες )

Τα shares που δίνω αρχίζουν από 22e 4% αν κάποιος θέλει λιγότερο δεν υπάρχει πρόβλημα.

transfer στην stars - gkoun \ poker .gr - gkounnn

αν κάποιος φίλος θέλει πλειοψηφικό πακέτα το κανονίζουμε και στο λουτράκι ;)

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας .

JOHN GKOUN :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nerig7 σε ποια stats δν είμαι κερδοφόρος opr η sharkscope ??? :shock: :shock: :shock: :shock:
χαχα Ρε ήθελα να γράψω ότι είσαι κερδοφόρος Missclick ήταν.... Opr είχα checkarei τώρα τ είδα Gl στο tour !!!

ty nerig . μέχρι στιγμής μόνο gl μαζεύω :lol: :lol: :lol: δε πειράζει θα τα φάω μόνος μου με τον liondani !!! :D :D :D :D

Αν κάνω κάποιο cash μέχρι την παρασκευή θα ανεβάσω και άλλο το ποσοστό της συμμετοχής μου ;)

Good luck φίλε μου :)

An μπορούσα θα έβαζα κάποιο ποσοστό είσαι μια χαρά παίχτης :)

Αλλά εδώ δεν έχω για μένα και παλεύω στα kolosatellite της GR :P

good luck anyway :)

ty biris , δεν χρειάζεται να πίσω κάποιον που δεν τον ξέρω ότι δεν είμαι ελέφαντας . όσοι με ξέρουν και έχουν παίξει μαζί μου ξέρουν τι άτομο είμαι και το αν ξέρω η όχι πόκερ .

στο θέμα του stacking τώρα το έκανα πιο πολύ για να μου ανέβει το ηθικό στο tour διότι θα το παιζα και χωρίς stacking και με την ευκαιρία να γνωρίσω κάποια άτομα που ασχολουντε πιο πολύ με το social του poker .

ty gl all

Επειδή υπήρχε άπειρο spamming από άτομα που διαφωνούσαν με τη διαδικασία του staking προσπάθησα να "καθαρίσω" τα threads των gkoun και potiss μετακινώντας όλα τα off topic posts εδώ. Παρακαλώ ότι θέλετε να σχολιάσετε για το staking να το κάνετε εκεί ή να ανοίξετε ένα άλλο thread.

καλησπέρα σε όλους

οι μετοχές που έχω δώσει είναι 8% liondani 4% postiss 4% tavernas ty παιδιά :):):)

δε θα δώσω αλλά κομάτια αφού δεν υπάρχει ζήτηση και γέμισα spam .

ps πήρα το ticket από το super sat ;);)

οπότε.... εσύ έδωσες 115 ευρώ .. αν πούλησες το 50% 275 ευρώ + άρα... παίζεις ΤΖΆΜΠΑ το τουρνουά ... και ΉΔΗ έχεις βγάλει και ... 160 ευρώ? :)

GL GKOUN ... αυτά είναι .... ο παίκτης πριν καν παίξει το τουρνουά έχει μπει ITM :)

οπότε.... εσύ έδωσες 115 ευρώ .. αν πούλησες το 50% 275 ευρώ + άρα... παίζεις ΤΖΆΜΠΑ το τουρνουά ... και ΉΔΗ έχεις βγάλει και ... 160 ευρώ? :)

GL GKOUN ... αυτά είναι .... ο παίκτης πριν καν παίξει το τουρνουά έχει μπει ITM :)

με το καλο λογο στο στομα...gl ρε παικτη

busted στο 300-600 3bet all in 7k me KK snap call από το button me JJ j στο turn και gg gkoun . στο 3o level χτυπάω 2nd nut χρώμα με J9d σε board Ad Qd 9s 7d και πεφτω σε K10d 60% του stack gone .

ty all για το support