lefkaslion Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 παιδες καλησπερα.γνωριζει καποιος αν το ip(αηπι) ειναι η διευθυνση του υπολογιστη η εχει σχεση με τον παροχο ιντερνετ?οταν λεμε οτι δεν μπορει απο την ιδια αηπι να παιζουν 2 διαφορετικοι λογαριασμοι,ενοουμε απο τον ιδιο υπολογιστη,η και απο το ιδιο γουαη φαη σημα?με λιγα λογια μπορω με το λαπτοπ μου να παιζω ,απο οπουδηποτε και να βρισκομαι?μπορει καποιος που εχουμε το ιδιο σημα να παιζει απο το δικο του πισι στον δικο του λογαριασμο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lefkaslion Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 ο συγκατοικος μου,βλεποντας να παιζω ποκερ,θελει να κανει λογαριασμο στην σταρς,και επειδη μοιραζομαστε το ιδιο γοαηφαη σημα φοβαμαι μηπως υπαρξει προβλημα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Η IP έχει να κάνει με το κάθε router, οπότε με το Wi-Fi όπως είπες κι εσύ. Όχι με τον υπολογιστή. Αν δεν παίζετε στο ίδιο τραπέζι όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ παίζω από το ίδιο internet με τον αδερφό μου, γιατί ζούμε στο ίδιο σπίτι. Φαντάσου να μη μας άφηναν να κάνουμε log in ταυτόχρονα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 παιζω με φιλους καμια φορα οταν μαζευομαστε στο ιδιο σπιτι.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Η poker .gr νομιζω δε σου επιτρεπει να συμμετεχεις στο ιδιο τουρ απο την ιδια ip .Αν δεν γινεται αυτοματα στις αλλες εταιρειες προφανως απεφυγε το. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Στην Pokerstars γίνεται σίγουρα για MTT το έχω κάνει και δεν απαγορεύεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts