genok Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 TWRA TI SXESH MPOREI NA EXEI AYTO TO AGATHO ZWAKI ME MENA KAI TON SILENCIO POY PHGE ME QQ NA SPASH TA 77 mou KAI TA KATAFERE LOLLOLOL DEN MPORW NA KATALAVW Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει..:whistle: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Silencio έγραψε:Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει..:whistle: :laugh: :laugh: :laugh:OI PIO TIGHT PAIKTES POY KSERW KAI APO TA DYO FORUM EINAI O GENOK O GOINGUP O HOLDEM O SILENCIO KAI O THEMIS SE POION LEEI EYXARISTW? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Genok με προσβάλεις.. Άκου tight..!Loose Aggressive (pre flop) - Passive (post flop) σε παρακαλώ!! :laugh: Σε ποιόν; :dry: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts