skunkje Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Ω, ναι. Αυτό το Bubble. Κάτι κάνω λάθος, δε γίνεται απλά να είμαι τόσο άτυχος.Αυτό που με προβληματίζει είναι πως βγαίνω πολλές, σε αναλογία, φορές στο bubble, σε 9άρι SnG. Από τη μία διαβάζω από αρκετές και διαφορετικές πηγές πως δεν πρέπει να έχεις τη νοοτροπία ''να μπω στα λεφτά'' - παίζεις για να βγείς πρώτος. Με βρίσκει σύμφωνο η στάση αυτή και κλέβω κανονικά τα blinds με marginal+ hands , θα κάνω και το re-steal μου κλπ.Το πετυχαίνω ως ένα βαθμό, όταν είμαι στους 3, θα βγω πρώτος 4 στις 6. Αλλά ακόμη συχνότερα, θα βγω στο bubble. Αρκετά συχνά με bad beat , είτε τον έχω dominated, είτε με overpair, ή okay και σε νορμάλ καταστάσεις τύπου coin flips. Και χαλιέμαι όσο νά'ναι, γιατί βλέπω τύπους με το μισό μου stack να είναι 'in the money', χωρίς να έχουν κάνει απολύτως τίποτα τα τελευταία 15 χέρια.Όταν είσαι ο leader ή το short -stack, αντιλαμβάνομαι πως οι επιλογές είναι πιο ξεκάθαρες. Όταν είσαι με μεσσαίο stack όμως, ή όλοι τα ίδια πάνω-κάτω?Μακροχρόνια, λοιπόν, τί είναι πιο προσεδοφόρο?Να προσπαθείς να μπείς στα λεφτά, ή να συνεχίζεις να κάνεις το aggressive παιχνίδι σου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Κοίτα εγώ κοιτάω να μπω στα λεφτά γενικώς αλλά από την μέση και μετά. Όταν είμαστε 9 παίζω για big stack . Άμα δω ότι "το έχω" συνεχίζω έτσι αλλά άμα ζορίστηκα "κόβω" ταχύτητα όταν μείνουμε 4-5. Αυτό δεν είναι συμβουλή απλά τι κάνω εγώ. Νομίζω το σωστό είναι να χτυπάς πρωτιά. Εγώ κοτεύω λίγο πριν το bubble . Σε tours ειδικά. Εξαρτάται και τι θες γενικώς βέβαια. Άμα κυνηγάς να μπεις στα λεφτά μπαίνεις πιο συχνά αλλά συνήθως ως shortstack και θες πιο πολύ τύχη για να το γυρίσεις. Βγάζεις λίγα λίγα πιο συχνά. Για μένα άμα νομίζεις ένα τραπέζι πως το "έχεις" χτύπα πρωτιά. Αλλά να είσαι έτοιμος να νοιώσεις πόνο. πχ εγώ σε τουρνουά 360 με το bubble στους 36 αποκλείστηκα 38 με JJ ενώ είχα μεγάλο stack (το δεύτερο στο τραπέζι).. Πόνεσε αλλά άμα το έπαιρνα χτύπαγα τετράδα. Το προτιμούσα από τα ψίχουλα που θα έδινε πχ η 20 θέση. Είναι όπως το βλέπεις εκείνη την στιγμή.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Το σκεπτικό της 1ης θέσης είναι καλό για ΜΤΤs όπου η διαφορά στα prizes είναι μεγάλη και όχι για τα STTs. Ψάξου λίγο καλύτερα σε sng strategies, icm κ.λπ. και θα βρεις πολλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AceFromSpace Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 στα sng ς esi πρέπει να είσαι αυτός που κάνει τα suckouts - Shaun Deeb Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts