dfwME Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 !@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JONYBOY1975 Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 φίλε μου καλα μας τα ειπες μεχρι εδω μπορεις να μας πεις και το αναμενομενο κερδος που θα εχουμε ανα τουρνουα?και ποσα τραπεζια παιζεις ταυτοχρονα, γιατι μαλλον το κερδος απο 0,20 μηνηαιος θα ειναι πολυ μικρο και δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα να ασχοληθεις με το συγκεκριμενο στεικς Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Δεν ξερω απο tours τιποτα για να κανω comment, αλλα ηταν καλο read.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Νομίζω πως αυτός ο τρόπος σκέψης είναι λάθος.Καταρχάς είναι 0,23 το τουρνουά και πληρώνοντε οι 7/45 με τον τρόπο που σας λέω να παίζετε θα είστε στην αρχή ΙΤΜ αρκετές φορές και λίγο πιο μετά όταν θα περνετε πιο σωστές αποφάσεις στο τελικό τραπέζι θα είστε λιγότερες αλλά θα έχετε συνολικά μεγαλύτερα κέρδη.Από κει και πέρα είναι το ίδιο να παίζεις HU 1000/2000 δολάδια με το να παίζεις 1/2 δολάρια.Και στις δύο περιπτώσεις κερδίζεις τα διπλάσια,αυτό που αλλάζει είναι ότι στην μια περίπτωση έχεις μικρό πορτοφόλι και στην άλλη όχι.Κάποιος νέο ξεκινά να παίζει με μια κάρτα τον δέκα,έτσι ξεκίνησα και εγώ.Και ακόμα και τώρα αν χρειαστεί πάλι δεκάρα θα πάρω.Δεν απευθύνομαι σε μάγκες που η πρώτη τους κατάθεση ήταν 100 δολάρια.Δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι τύποι,εγώ μιλάω για τα αλάνια που μαζεύουν τα κέρματα για να πάρουν μια κάρτα με όνειρο να ξεκινήσουν.Αν πάρεις μια δεκάρα και πας να παίξεις 7 ευρώ buy in τότε σίγουρα δεν θα διαβάζεις αυτά που γράφω τώρα.Θέλει υπομονή και να το δεις σαν επένδυση,θα βάλω 0,23 και μπορώ να τα κάνω 3.23...αν παίζετε 8 ώρες την ημέρα σε δύο τραπέζια μπορείτε να κάνετε εύκολα 6-7 ευρώ κάθε μέρα.Αν ο μπαμπάς σας έχει εργοστάσιο τότε αυτά τα λεφτά δεν θα σας συγκινήσουν αλλά το ξεκινάμε από κει και όταν μάθουμε το παιχνίδι έχουμε σκοπό να ανέβουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
indierokkah Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Πολυ ωραιο ποστ που επιτελους στοχευει και σε εμας τους νεοπες!Νταξει δεν κερδιζει τεραστια ποσα, δεν εχεις βλεψεις για εξαργυρωση βονυς αλλα με τακτικη και παιζοντας τα ορθα καθημερινα μπορεις να χτισεις την μπανκα και να ανεβεις στεικς , σε πολυ αργο ρυθμο παντα..Εγω επαιζα αυτου του τυπου τα μινι και εχω ανεβει στα 50λεπτα τυρβο, τα φοβομουν παρα πολυ αλλα νομιζω πως τα κερδιζω.Η ερωτηση μου ειναι η εξης, σκεφτομαι το επομενο σταδιο μου να ειναι τα 1,5αρια 9ΜΑΝ .Με τι μπανκα πιστευετε πως πρεπει να ανεβω σε κεινο το επιπεδο?! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 !@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fatfish Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Πολυ καλο για εμας τους αρχαριους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 ΕΓΏ ΠΟΥ ΈΧΩ 29 $ BR ΓΙΑΤΊ Ν ΑΜΉΝ ΠΑΊΖΩ 1 ΤΆΒΛΕ ΤΟΝ 1.50 $? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
indierokkah Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 δεν νομιζω πως ο ανθρωπος σου απαγορευει να κανεις κατι τετοιο.:l Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 όχι σορρυ - απλά ενοω συμφέρει να παίζουμε 0.25 45αρια? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Παιδιά μάλλον μερικοί δεν έχετε καταλάβει τι σας λέω.Σας εξηγώ έναν τρόπο να κάνετε κανα φράγκο και εσείς μου λέτε για τα 9 handed τον 1,5$....Τη κάνω μια παρένθεση να πο κάτι για αυτά τα sng αλλά θα παρακαλούσα να ασχοληθούμε με το θέμα μου που είναι τα 45 man αλλιώς θα γίνει εδώ μέσα του spam το κάγκελο και το topic μου θα πάει στράφι,το θέλετε αυτό?Θα απαντήσω μια και μόνο φορά και ας μην ξαναπούμε για αλλά τουρνουά οκ μάγκες μου?Φίλε λουκά34 αν κάτσουμε να παίξουμε short handed μαζί ξέρεις τι θα γίνει?Μετα από 19,3333333333 παιχνίδια θα σε στείλω στο περίπτερο για pay safe .Η μπάνκα σου είναι πολύ μικρή για τετια τουρνουά,για εναν μετριο παίκτη θεωρώ πως το λιγότερο που μπορεί να έχει είναι 90 buy in αλλά αυτό είναι πολύ γενικό.Παίξε 3-4 χιλιάδες τουρνουά δες που είσαι,τότε μιλάμε πάλι.Διάβασε άρθρα για σωστή διαχείριση κεφαλαίου στο πόκερ.Τέλος με αυτό οκ?Στο θέμα μας πάλι,ο οδηγός που δίνω είναι για 45 μαν 0,25 αλλά αν παίξετε 2 χιλιάδες κομμάτια και δείτε πως είστε στρατιωτάκια και όχι τζογαδόροι τότε πάτε ΕΥΚΟΛΑ στο ίδιο τουρνουά με buy in 1 δολάριο,μην έχετε την εντυπωση πως θα αντιμετωπίσετε τον boku .Οι ανυπόμονοι τύπου δεν παίζουν στα regular αν είστε ανυπόμονοι να γίνετε εκατομυριούχοι τότε ο οδηγός μου δεν απευθύνετε σε εσάς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 !@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 μπαβο φίλε μου συγχαρητήρια να κ ένα ωραίο τοπικ πραγματικά mporei να βοηυήσει πολλούς συνέχισε κ μην ανυσηχεις είναι παρά πολλοί αυτοί που το έχουν διαβάσει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 όντος πολύ καλό το τοπικ , θα το εφαρμόσο και από σήμερα. kaiolas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Andreas Maltezos Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 όντος πολύ χρήσιμες συμβουλές κύριος για εμάς τους αρχάριους που προσπαθούμε με με μια κάρτα τον 10 ευρώ να κάνουμε παπάδες....το πόκερ θέλει υπομονή υπομονή υπομονή....σε ευχαριστώ πολύ για της συμβουλές σου...ελπίζω να τα πούμε και στο skype κάποια στιγμή....θερμός υποστηρικτής σου!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Μπράβο φίλος πολύ καλό θέμα.. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου να σαι καλά!!! Όντως λείπει πολύ από το φόρουμ να απευθύνονται θέματα προς παιδιά που παίζουν με 10ευρω και θέλουν να κάνουν κάτι. συνέχισε έτσι!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 "Προσοχή μην πιέζετε παίκτες με μέτρια φύλλα που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να σας δούνε.Δηλαδή αν το ο άλλος έχει 1,5 ΒΒ πίσω του δεν μπορείτε να των πιέσετε,φυσικά θα σας κάνει call με ότι και αν έχει." σε αυτό έχω μια μικρή αντιρηση .. δηλαδή είσαι SB και ο BB έχει 2 BB + αυτό που έχει βάλει ήδη μέσα δεν έχει κάνει ούτε ένας καν call και εσύ έχεις Κ8s ... δεν θα τον πιέσεις ? ακόμα και call να κάνει με 9 10 ... 7 7 ... AQ έχεις πολλές πιθανότητες να τον βγάλεις έξω ... νομίζω ότι σε αυτό ... υπό προυποθέσεις δεν έχεις δίκιο ....κατά τα άλλα ΜΠΡΆΒΟ είναι ένα πολύ ωραίο θέμα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 "Προσοχή μην πιέζετε παίκτες με μέτρια φύλλα που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να σας δούνε.Δηλαδή αν το ο άλλος έχει 1,5 ΒΒ πίσω του δεν μπορείτε να των πιέσετε,φυσικά θα σας κάνει call με ότι και αν έχει." σε αυτό έχω μια μικρή αντιρηση .. δηλαδή είσαι SB και ο BB έχει 2 BB + αυτό που έχει βάλει ήδη μέσα δεν έχει κάνει ούτε ένας καν call και εσύ έχεις Κ8s ... δεν θα τον πιέσεις ? ακόμα και call να κάνει με 9 10 ... 7 7 ... AQ έχεις πολλές πιθανότητες να τον βγάλεις έξω ... νομίζω ότι σε αυτό ... υπό προυποθέσεις δεν έχεις δίκιο ....κατά τα άλλα ΜΠΡΆΒΟ είναι ένα πολύ ωραίο θέμα!!Φίλε μου το Κ8 s ΔΕΝ είναι μέτριο φύλλο,είναι εξαιρετικό φύλλο για να πιέσουμε αντιπάλους με λίκρα stakes σε κατάσταση που περιγράφεις .Ήμαστε τελικό τραπέζι και κάνουμε μόνο επίθεση αλλά προσπαθούμε να είμαστε πάντα +EV θα δημοσιεύσω κάποιους πίνακες για να καταλάβετε ποια ΑΚΡΙΒΩΣ φύλλα να παίζετε και από πια θέση και θα εις πως το φύλλο που ανέφερες το θεωρώ morster .Προσωπικά εγώ με αυτό πιέζο και τον leader από SB κινδυνεύοντας όλες μου τις μάρκες,αρκεί να έχω πολλές,δηλαδή να τον πιέσω πραγματικά.Εγώ θα τα βάλω όλα μέσα και από κει και πέρα το βάρος θα πέσει πάνω του και να είσαι σίγουρος πως αν έχει kQ θα το πετάξει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 ΩΡΑΊΟΣ.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jeik28 Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 καλησπέρα μπορούμε να το κάνουμε και στα 180 άτομα η πρέπει να ακολουθήσουμε άλλη στρατηγική Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kapetanios Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Σε ευχαριστούμε αν και δεν είμαι fun τον sng..Πολύ χρήσιμο και περιμένουμε πίνακες +Εv Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 καλησπέρα μπορούμε να το κάνουμε και στα 180 άτομα η πρέπει να ακολουθήσουμε άλλη στρατηγικήΌχι καμία σχέση δεν έχουν αυτά τα τουρνουά φίλε μου με αυτό που λέω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 !@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!@#$%^&*()_)(*&^%$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts