kanenas7 Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 καλησπέρα σε όλους θα ήθελα μέσω του foroum να προτινω μια ιδέα καθαρά για την διαασκεδαση μας..έξω μια 'λέσχη' στη pokerstars την 'poker of greece' και σκευτικα μέσω της 'λέσχης' να κάνουμε ένα πρωτάθλημα poker εγώ έξω σκευτει μια δομή αλλά θα ήθελα και της δικές σας ιδέες και αν το βλέπετε με θετικό μάτιεγώ προτινω να κάνουμε δύο τουρνουά κάθε βδομάδα το ένα με 2.20$ 3000 μάρκες 10 λεπτά blinds και το άλλο 4.00$(0,75$) knockout για 5 βδομάδες.....και κάθε κυριακή ένα big τουρνουά με 5.50$ 5000 μάρκες 10 λεπτά blinds το id 579064 και κωδικός 123123123περιμένω της ιδέες σας ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 πολλά είναι ρε φίλε τα 2.20 για το 5,50 δεν το συζητάμε..μέσα θα μας βάλεις.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 ευχάριστος να βάλουμε και μεγαλύτερο buy in ..εγώ είπα να κάνουμε προτάσεις εγώ πρότινα κάτι πιο προσιτό για να μαζευτούμε άτομα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
katharman1 Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2012 εγώ μαν είμαι μέσα, όποτε το κανονίσετε ενημέρωσε με Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
hdrs Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2012 είμαι μέσα σου έστειλα request Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2012 παιδιά σε λίγο καιρό ελπίζω να το ξεκινήσουμε απλά θέλω να μαζευτούμε λίγο παραπάνω άτομα....όσο πιο πολύ τόσο καλύτερο...εσείς πόσες φορές τη βδομάδα προτίνετε?? εγώ λέω 2 φορές για 5-6 βδομάδες...τη λέτε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ioannou Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2012 ΈΚΑΝΑ REQUEST ΦΙΛΕ ΟΠΌΤΕ ΜΠΟΡΕΊΣ ΚΆΝΕ ΜΕ ACCEPT paok4paok ΕΊΜΑΙ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 οκ φίλε σε έκανα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vaskos13 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 έστειλα ρεηεςτ φιλαράκι ......βαςκος13 (ΑΑ-ΒΊΛΛ-ΑΑ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 vaskos13 κομπλέ σε έκανα add ....λοιπών παιδιά από ότι βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον, θέλω να πiστευω ότι την άλλη βδομάδα θα το ξεκινήσουμε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 παιδιά αύριο θα ανακοινώσω τη δομή έτσι όπως την φτιάξαμε...να ξεκινήσουμε αυτή τη βδομάδα το πρωτάθλημα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
doukas 23 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 οκ φίλε έκανα ρεηεςτ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 οκ φίλε μου σε έκανα !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
doukas 23 Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2012 είχα δουλειά και δεν πρόλαβα να γραφτώ. Τι εγινε ? γιατί ακυρώθηκε ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2012 φίλε doukas δυστυχώς δεν μπήκανε τα κατάλληλα άτομα για να ξεκινήσει.......θα δούμε στο μέλλον.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tsakw Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2012 Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε,αφού ούτε καν εσύ ως ιδρυτής της λέσχης γράφτηκες και δεν ήσουνα καν συνδεμένος εκείνη την ώρα..Πώς περιμένεις να μπουν οι άλλοι και γενικά να το πάρουν στα σοβαρά.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts