TOREADOR Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 κι εγώ στο bubble όταν κάνω αλλ ιν μόνο άσσους έχω .ίσως όταν νυσταζω να τα καρφώσω και με ρηγάδεςbtw στο 7 τι κανείς? και εδώ δεν είσαι bubble Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 κι εγώ στο bubble όταν κάνω αλλ ιν μόνο άσσους έχω me2 . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 120 χερια ειναι αστειο δειγμα.σε 120 χερια μπορει να εχει πιασει μονο σκουπιδια η οταν επιανε καλα φυλλα τυπου AJ 99 το action να ήταν τέτοιο που να επρεπε να τα πεταξει.το itm 29% για μενα ειναι πιο σημαντικο και μας δειχνει οτι ο αντιπαλος το bubble το εχει για Θεο.αλλα ακομα και ετσι,το range που του δινω ειναι TT+ AQs+ και επειδη εχουμε και τα blockers και σε συνδυασμο με τα pot odds και οτι εμεις μενουμε εστω short αν χασουμε,τα βαζω σιγουρα,εκτος αν απεναντι μου εχω jonhako η toreadonk που παιζουν solid και τα βαζουν μονο με ΑΑs. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 σε σοβαρό δείγμα 120 χεριών!lol 1 ακομα και με τοσο λιγα παντως το range του villain το βρισκω τρομερα μικρο.τα βαζω σιγουρα,εκτος αν απεναντι μου εχω jonhako η toreadonk που παιζουν solid και τα βαζουν μονο με ΑΑs.lol 2 ευτυχως μας λετε τα μυστικα σας και αν παιζουμε μαζι θα σας κανουμε call στο bubble μονο με τους αλλους 2 ΑΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksanthos3 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 εγώ να πω την αμαρτία μου,επειδή με διακρίνει και το solid game ,έχω πετάξει aa suited μετά από 3bet που έκανε αντιαπαλος σε mad tilt tour ,και εννοείται σε bubble time Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 εγώ να πω την αμαρτία μου,επειδή με διακρίνει και το solid game ,έχω πετάξει aa suited μετά από 3bet που έκανε αντιαπαλος σε mad tilt tour ,και εννοείται σε bubble timeεε ευκολο πασο τι μας το λες για να σε θεωρησουμε παικτη? αυτα ειναι αυτοματα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts