potiss Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 χαίρεται! !ύστερα από ένα ποκερικό τριήμερο στην Τσεχία (βρίσκομαι ακόμα στην Πράγα) συνειδητοπιοω δυστυχώς πως το bankroll μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να grindarw live events όπως αυτό του gsop .Προσφέρω λοιπον το 50% της συμμετοχής μου για όσους ενδιαφέρονται σε μετοχές αξίας των 6e .Kαταλαβαίνω πως είναι κάπως αργά για να ζητήσω κάτι τέτοιο ελπίζω όμως να συγκεντρώσω το ποσό που χρειάζομαι για να κατέβω ύστερα και από την προθυμία φίλων να βοηθήσουν .Tο nickname μου στην pokerstars είναι potiss... Αύριο θα ανακοινώσω τα μερίδια που ήδη έχουν εξασφαλίσει φίλοι . Ευχαριστώ.ελπίζω να μη ξόδεψα το χρόνο σας και για όσους αποφασίσουν να με stackaroun και τα χρήματα σας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fontas4 Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Καλημέρα. Μπορείς σε παρακαλώ να πεις πιο αναλυτικά για το stacking ; 6 ευρώ είναι για το 1%; Δηλαδή υπάρχει markup ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavernas Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΚΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΩΡΩΠΟ..(ΤΟ DONK ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΣΤΟ PORTO CARRAS )..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Καταρχάς πες μου τι έκανες στο σιδε όταν bustara και κατα δεύτερο κρατά 5%, στα δίνω από κοντά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AndreasK Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 5% glgl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
misailidis kostas Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 κρατά μου 5% ...θα στα στείλο το πολύ μέχρι αύριο γιατί δν έχω σταρς κ πρέπει να βάλω.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
misailidis kostas Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 κρατά αλλά 5% για μένα ...10% στο σύνολο δλδ ...το απογεύματα στα στέλνω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
g13sakis Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 10% εστειλα! καλη τυχη! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 10% Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 τώρα όσον αναφορά το stacking που ζητάω δυστυχώς ήταν η ώρα περασμένη όταν postara το θέμα και παρέλειψα κάποιες χρήσιμες λεπτομέρειες.Ναι υπάρχει λοιπόν mark up `της τάξεως του 1.09. Kaspaav φίλε μου στο side που παίξαμε μαζί αποκλειστηκα 6ος δηλαδή μπήκα itm .Αλλά ήμουν αρκετά άτυχος αφού έπαιξα τα ρέστα μου με qq από το sb ενώ είχα stack στο average και πήρα call από το bb που κρατούσε a9 .Άσσος στο flop και αντίο .Στο 6 max που έπαιξα αμέσως μετά έχασα 14ος δηλαδή σχεδόν στο bubble και ενώ είχα ένα υγειές stack το κάρφωσα εξαιτείας ενός λάθος read που είχα .Loipon να ευχαριστήσω όσους με εμπιστευτηκανε ετοιμάζω post άμεσα με τα shares που έχουν ήδη πουληθεί . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksanthos3 Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 και btw πες αν δέχεσαι gr να αγοράσω καμία μετοχή potiss Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 potiss φιλε κι εγω θελω ποσοστο αν εχει μεινει κατι...pm σου ειναι ευκολο στο κοινο αν οχι..5-10% αν εχει κρατησε το,πες μου και στελνω...μετα τον ksantho3 που με προλαβε...ρε πετρο....ρε πετρο!!τελος, απλα τα πραγματα σε οσους εχουν αντιθετη γνωμη και αρκετες οι επιλογες τους...1) ανοιγεις αλλο thread και κανεις κουβεντα2) δεν κοιτας καν τα thread που αφορουν staking3) αγοραστε κανενα share να κανετε καμια καλη πραξη...νιωστε λιγο ρε τι σας εκανε το παλικαρι?δικαιωμα του να πουλησει οτι θελει,δικαιωμα μου να αγορασω.αν ειμαι μαλακας και με κοροιδεψει μπραβο μου δικαιωμα μου παλι..ασχολησου με κανενα μεριδιο στον οπαπ και αγωραπολησιες αστεγε κι ασε τους υπολοιπους να κανουν τη δουλεια τους! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Επειδή υπήρχε άπειρο spamming από άτομα που διαφωνούσαν με τη διαδικασία του staking προσπάθησα να "καθαρίσω" τα threads των gkoun και potiss μετακινώντας όλα τα off topic posts εδώ. Παρακαλώ ότι θέλετε να σχολιάσετε για το staking να το κάνετε εκεί ή να ανοίξετε ένα άλλο thread. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 και πάλι ζητώ συγγνώμη καθώς δεν παρείχα αρκετές πληροφορίες ούτως ώστε να είναι ξεκάθαροs και κατανοητός σε εσάς ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε μετοχές .μπορώ μόνο να δεχθώ transfer μέσω της pokerstars αφού μονo εκεί εχω κάποιο λογαριασμό. Αν προσθέσω και το 10% του Misailidis Kostas τότε θα εχω πουλήσει το 40% οπότε tzatzikis μπορώ αν το θέλεις ακόμα να κρατήσω το υπόλοιπο 10% για σένα σύμφωνα με τα transfer που εχω δεχθεί στην pokerstars και το 5% του kaspaav με τον οποίο θα βρεθούμε από κοντά 10% liondani sold 10% g13sakis sold 5% Face2Fking sold 5% Kaspaav sold 10% Misailidis Kostas reserved 10% Tzatzikis reserved τέλος event sold ευχαριστώ για την άμεση υποστhριξη σας ps1 tavernas τα λέμε κάτω φίλε μου δεν έλαβα κάποιο transfer γι αυτό και δεν σε υπολόγισα ps2 Επειδή θα ταξιδέψω σε λίγες ώρες και δεν θα εχω πρόσβαση σε κάποιο υπολογιστή με ίντερνετ αύριο θα οριστικοποιήσω και tis 2 εκκρεμότητες των 2 τελευταίων !!!ps3 g13sakis αν κατέβεις και εσύ στο λουτράκι θα ήθελα πολύ να τα πούμε και από κοντά ps4 john4kos8 μιλαρε πες και εσύ κάτι αφού το ξέρω πως είσαι εκεί....ps5 το παράκανα με τα ps Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 10% sent GL μεγαλε! ps ελπιζω να μην κατεβει και ο souliskex μαζι σου κι εχουμε σοβαρο αντιπαλο για τον τιτλο..παρε τα μετρα σου!!χαχα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 gl πεχταρα μου με τηλταραν απίστευτα αυτά που έγραφαν οι randomades για τον δάσκαλο .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 gl πεκταρα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
misailidis kostas Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 60 ευρώ sent (klem@nso stars ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 60 ευρώ sent (klem@nso stars )lol ξεχασα να σου πω το nick μου στη stars... ο royalduck4 ειμαι μην μπερδευτουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Good luck poti Δεν πρόλαβα να τσεκάρω το thread να πάρω κάτι! Next time Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 οκ και με τα τελευταία 2 shares των klem @nso και royalduck 4. 10% έκαστος sold Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 sorry guys busted από το 3o level .είμαι πραγματικά απογοητευμένος λυπάμαι για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 next time Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts