Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

About Staking

Antreastar

Recommended Posts

αηδία να βγεννη ο καθένας και να ζηται στακινγκ ινε η κατάντια του πόκερ σήμερα,,, άλλο οι πεχτες που αξίζουν και άλλο που τελευτεα όλοι οι τιχεοι που απλά γράφτηκαν εδώ μέσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βασικά έχω γραφτεί σε αυτό το forum από το 09 και το βλέπω καθημερινά , έχω γνωρίσει μερικούς 'γνωστούς' παίκτες sorry που δεν έχω πάρει τα live tour εργολαβία για να με ξέρεις . sorry που δεν ήξερα πως πρέπει να σαι ο xalkidas η ο τσιμιτσέλης :lol::lol: για να ζητήσεις stacking . its free market sorry που δεν σε ρώτησα πασά μου gl2

δεν έχω κάτι μαζί ς μπόρι να ησε από τα καλύτερα pedia απλά ινε λάθος να ζητάς αυτό χωρίς πήρα ινε σαν να λες περιμένω αυτά τα σχόλια gl αν πας τελικά

δεν κολλάω πουθενά του ευχομε καλή τύχη .... και σε σένα και σε όλους απλά για μένα το στακινγκ σε κακούς πεχτες ινε ilithio

εσύ ποιος είσαι ρε αντρέασταρ??? από που είσαι κ δεν ξέρεις να γράφεις ελληνικά??? δολοφονε της ελληνικής γραμματείας... ο γκούν μια χαρά παίχτης είναι πρέπει να σε δέρνει τρελό κόμπλεξ για να ποστάρεις αυτή την απάντηση... απλά σε λυπάμαι...

γνώμη μου.... gl gkoun δεν σε έβρισα μπόρι να ise και το καλύτερο pedi .. στο πόκερ όμως άλλο... δεν χριαζετε να πο πιος ime αλλά εγώ πέζω cash live και ime κερδοφόρος player κατά πολύ

ρε ανδρικο έλεος....το staking είναι κάτι που γίνεται παγκοσμίως...δν είναι ζητιανιά, επνδυση κάνει οποίος παίρνει μέρος σε αυτό με θετικές προσδοκίες και μάλιστα με πολύ καλές απολαβές αν εξελιχθουν καλά τα πράγματα... εγώ είχα πάρει μέρος σε staking 1 παίχτη για κάποια event του wsop και είχε καλά αποτελέσματα, μάλιστα ο ίδιος αυτή τη περίοδο ζητάω staking για mtts στην pokerstars που παίζω με name Novas007...δηλαδή είναι καλύτερο να ξοδευουμε τα λεφτά μας σε στοιχιματισμούς και τα λοιπά ή οποιαδήποτε άλλη μορφή τζόγου εκτός του poker?Best of luck gkoun

****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.

Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum.

το πόκερ δεν ινε τζόγος.... εχτός αν το κάνης τζόγο ο ίδιος.... εμένα με προτινανε να με στακκάρουν full για Ε.P Τ αλλά το σκεφτομε πολλή θα με pite μακάκα αλλά έτσι ine για μένα

γενικά η γνώμη μου είναι έχεις λεφτά πας και παίζεις ... αν είσαι κερδοφόρος παίκτης ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να θες να δώσεις μερίδια από τα κέρδη σου και σε άλλους .. να είσαι κερδοφόρος παίκτης και να μην έχεις 550 ευρώ να παίξεις ...... είναι λίγο .. κατάντια όπως το είπε και ο Ανδρέας!!

απλά η γνώμη μου ....

Καλά λες ρε astego fish μαλ&*@%ια έκανα. Potiss στείλτα μου πίσω όταν το δεις. Έχασες τα δικά σου και τώρα θες να χάσεις και τα δικά μας. Νομίζεις ότι είμαστε τίποτα κορόιδα;

αλήθεια ... τη γίνετε με το fair play του παιχνιδιού ...?

έχει στακάρει το liontari τον gkoun για παράδειγμα.... το λιοντάρι δεν πάει καλά ..και ψυχοράγει ... και είναι στο ίδιο τραπέζι με τον gkoun ..... μήπως... στείλει συστημένο το υπόλοιπο stack του στον gkoun ???

στακάρισμα....... ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΆΓΡΙΟΥΣ ..

ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΌΣ ΠΑΊΚΤΗΣ .. ΠΑΊΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΣΟΥ... ΑΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΕ ... ΣΤΑΚΆΡΙΣΜΑ... ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ!!

δεν παίζει ρόλο άμα εισε καλός η κακός παίκτης για να χρειάζεσαι στακινγκ.πέρα από το πόκερ η ζωή έχει και υποχρεώσεις,και εγώ έτρεχσα καλά τους 2 τελευταίους μήνες αλλά mpασταρα και χρειάζομαι στακινγκ από φίλους συγγενείς ,η από το τσιπ με απ .ξερεί κανείς αν σε αυτό το σιτε μπορβ να πουλήσω μετοχές πως και με τη μαρκ υπ?

μα είναι δυνατόν παίκτης που έχει βγάλει 85.000$ στο pokerstars να ζητάει να τον στακάρουν...? ΈΛΕΟΣ....

α εσυ εισαι απο αλλον πλανητη..δηλ παιχτησ που ζει απο το ποκερ μονο τι νομιζεισ δεν εχει αλλα εξοδα?σε 3 χρονια δηλ τι ετρωγε μονο πατατες? bankroll management σου λέει κάτι ? τεσπα και στην τελική αν δεν θέλεις μην δίνεις λεφτά δεν σε ανάγκασε κανένας έχετε κάνει το φόρουμ μπου... εδώ μέσα κάτι τυπάκια σαν και σένα..

γενικά η γνώμη μου είναι έχεις λεφτά πας και παίζεις ... αν είσαι κερδοφόρος παίκτης ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να θες να δώσεις μερίδια από τα κέρδη σου και σε άλλους .. να είσαι κερδοφόρος παίκτης και να μην έχεις 550 ευρώ να παίξεις ...... είναι λίγο .. κατάντια όπως το είπε και ο Ανδρέας!!

απλά η γνώμη μου ....

Προφανώς δεν έχεις υπόψη σου το variance που παίζει στα τουρνουά...

Πιστεύω ότι το 90% τον παικτών παίζουν εκτός δυνατοτήτων bankroll ούτως ή άλλως (στα live ) Λάβε υπόψη σου ότι θεωρητικά πρέπει να έχεις τουλαχιστον 100 buy in . Δεν θεωρώ λοιπόν "κατάντια" την σημερινή εποχή οι περισσοτεροι από μας να μη διαθέτουν 55.000 ευρώ αποκλειστικα για πόκερ... Με την λογική σου, και εφόσων είναι σωστή, σου προτέινω να παίξεις όλα τα EPT φέτος... εκτός αν δεν είσαι ...κερδοφόρος ;)

μα είναι δυνατόν παίκτης που έχει βγάλει 85.000$ στο pokerstars να ζητάει να τον στακάρουν...? ΈΛΕΟΣ....

α εσυ εισαι απο αλλον πλανητη..δηλ παιχτησ που ζει απο το ποκερ μονο τι νομιζεισ δεν εχει αλλα εξοδα?σε 3 χρονια δηλ τι ετρωγε μονο πατατες? bankroll management σου λέει κάτι ? τεσπα και στην τελική αν δεν θέλεις μην δίνεις λεφτά δεν σε ανάγκασε κανένας έχετε κάνει το φόρουμ μπου... εδώ μέσα κάτι τυπάκια σαν και σένα..

το άρθρο το παραπάνω είναι δικό μου (souliskex ) έχει φάει ένα σκάλωμα το pc , προς αποφυγή παρεξηγήσεων ,,,

τέλος πάντων ... θα πάω πάσο αλλά κρατάω της επιφυλάξεις μου ....για το "στακάρισμα"

Φυσικά και αν θες να παίζεις σε τουρνουά με buy in θα πρέπει να έχεις bankroll 60.000 ευρώ από πίσω, διαφορετικά παίξε satellite με μικρότερα buy in μήπως και πάρεις κάποιο ticket ..... το να παίζεις με τα λεφτά άλλων συνεχίζω να το θεωρώ "περίεργο" εγώ τουλάχιστον δεν θα το έκανα ποτέ! κατά τα αλλά ... ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΉ TYXH ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ

περαστικά.... α.... και ... καλή επιτυχία .. αν και ... από το ύφος που απαντάς... θα μου φανεί πολύ περίεργο να πας καλά ....

και άκουσα και κάτι σχόλια τύπου η επαγγελματίες το κάνουν αυτό

χαχαχαχαχ ρε ήσαστε σοβαρή; αυτοί το κάνουν για το variiance ... εδώ μέσα το κάνετε για το κουμάρι που σας δερνη τον εγκεφαλο