Antreastar Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 αηδία να βγεννη ο καθένας και να ζηται στακινγκ ινε η κατάντια του πόκερ σήμερα,,, άλλο οι πεχτες που αξίζουν και άλλο που τελευτεα όλοι οι τιχεοι που απλά γράφτηκαν εδώ μέσα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 βασικά έχω γραφτεί σε αυτό το forum από το 09 και το βλέπω καθημερινά , έχω γνωρίσει μερικούς 'γνωστούς' παίκτες sorry που δεν έχω πάρει τα live tour εργολαβία για να με ξέρεις . sorry που δεν ήξερα πως πρέπει να σαι ο xalkidas η ο τσιμιτσέλης για να ζητήσεις stacking . its free market sorry που δεν σε ρώτησα πασά μου gl2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 δεν έχω κάτι μαζί ς μπόρι να ησε από τα καλύτερα pedia απλά ινε λάθος να ζητάς αυτό χωρίς πήρα ινε σαν να λες περιμένω αυτά τα σχόλια gl αν πας τελικά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Μια χαρά έκανε τ παιδί π ζήτησε stacking εσύ π κόλλας? Κ από ότι είδα τ στατς τ δν είναι κερδοφόρος... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2012 δεν κολλάω πουθενά του ευχομε καλή τύχη .... και σε σένα και σε όλους απλά για μένα το στακινγκ σε κακούς πεχτες ινε ilithio Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dedes54 Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 στακινγκ για να παίξει καποιος σατελaιτ γίνετε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
biris2509 Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 εσύ ποιος είσαι ρε αντρέασταρ??? από που είσαι κ δεν ξέρεις να γράφεις ελληνικά??? δολοφονε της ελληνικής γραμματείας... ο γκούν μια χαρά παίχτης είναι πρέπει να σε δέρνει τρελό κόμπλεξ για να ποστάρεις αυτή την απάντηση... απλά σε λυπάμαι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2012 γνώμη μου.... gl gkoun δεν σε έβρισα μπόρι να ise και το καλύτερο pedi .. στο πόκερ όμως άλλο... δεν χριαζετε να πο πιος ime αλλά εγώ πέζω cash live και ime κερδοφόρος player κατά πολύ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Novas_007 Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 ρε ανδρικο έλεος....το staking είναι κάτι που γίνεται παγκοσμίως...δν είναι ζητιανιά, επνδυση κάνει οποίος παίρνει μέρος σε αυτό με θετικές προσδοκίες και μάλιστα με πολύ καλές απολαβές αν εξελιχθουν καλά τα πράγματα... εγώ είχα πάρει μέρος σε staking 1 παίχτη για κάποια event του wsop και είχε καλά αποτελέσματα, μάλιστα ο ίδιος αυτή τη περίοδο ζητάω staking για mtts στην pokerstars που παίζω με name Novas007...δηλαδή είναι καλύτερο να ξοδευουμε τα λεφτά μας σε στοιχιματισμούς και τα λοιπά ή οποιαδήποτε άλλη μορφή τζόγου εκτός του poker?Best of luck gkoun****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 το πόκερ δεν ινε τζόγος.... εχτός αν το κάνης τζόγο ο ίδιος.... εμένα με προτινανε να με στακκάρουν full για Ε.P Τ αλλά το σκεφτομε πολλή θα με pite μακάκα αλλά έτσι ine για μένα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2012 nova εσένα θα σε στακάρα να το kseris ......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 μα είναι δυνατόν παίκτης που έχει βγάλει 85.000$ στο pokerstars να ζητάει να τον στακάρουν...? ΈΛΕΟΣ.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 γενικά η γνώμη μου είναι έχεις λεφτά πας και παίζεις ... αν είσαι κερδοφόρος παίκτης ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να θες να δώσεις μερίδια από τα κέρδη σου και σε άλλους .. να είσαι κερδοφόρος παίκτης και να μην έχεις 550 ευρώ να παίξεις ...... είναι λίγο .. κατάντια όπως το είπε και ο Ανδρέας!! απλά η γνώμη μου .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AndreasK Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Καλά λες ρε astego fish μαλ&*@%ια έκανα. Potiss στείλτα μου πίσω όταν το δεις. Έχασες τα δικά σου και τώρα θες να χάσεις και τα δικά μας. Νομίζεις ότι είμαστε τίποτα κορόιδα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 αλήθεια ... τη γίνετε με το fair play του παιχνιδιού ...? έχει στακάρει το liontari τον gkoun για παράδειγμα.... το λιοντάρι δεν πάει καλά ..και ψυχοράγει ... και είναι στο ίδιο τραπέζι με τον gkoun ..... μήπως... στείλει συστημένο το υπόλοιπο stack του στον gkoun ??? στακάρισμα....... ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΆΓΡΙΟΥΣ .. ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΌΣ ΠΑΊΚΤΗΣ .. ΠΑΊΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΣΟΥ... ΑΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΕ ... ΣΤΑΚΆΡΙΣΜΑ... ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dedes54 Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 δεν παίζει ρόλο άμα εισε καλός η κακός παίκτης για να χρειάζεσαι στακινγκ.πέρα από το πόκερ η ζωή έχει και υποχρεώσεις,και εγώ έτρεχσα καλά τους 2 τελευταίους μήνες αλλά mpασταρα και χρειάζομαι στακινγκ από φίλους συγγενείς ,η από το τσιπ με απ .ξερεί κανείς αν σε αυτό το σιτε μπορβ να πουλήσω μετοχές πως και με τη μαρκ υπ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 άστεγο φύσηεδώ κανείς λάθοςακόμη και οι PRO PAIXTES ζητάνε στακκινγκ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Μην κραζετε,γιατί ποτέ δεν ξέρετε.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 μα είναι δυνατόν παίκτης που έχει βγάλει 85.000$ στο pokerstars να ζητάει να τον στακάρουν...? ΈΛΕΟΣ....α εσυ εισαι απο αλλον πλανητη..δηλ παιχτησ που ζει απο το ποκερ μονο τι νομιζεισ δεν εχει αλλα εξοδα?σε 3 χρονια δηλ τι ετρωγε μονο πατατες? bankroll management σου λέει κάτι ? τεσπα και στην τελική αν δεν θέλεις μην δίνεις λεφτά δεν σε ανάγκασε κανένας έχετε κάνει το φόρουμ μπου... εδώ μέσα κάτι τυπάκια σαν και σένα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 γενικά η γνώμη μου είναι έχεις λεφτά πας και παίζεις ... αν είσαι κερδοφόρος παίκτης ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να θες να δώσεις μερίδια από τα κέρδη σου και σε άλλους .. να είσαι κερδοφόρος παίκτης και να μην έχεις 550 ευρώ να παίξεις ...... είναι λίγο .. κατάντια όπως το είπε και ο Ανδρέας!! απλά η γνώμη μου ....Προφανώς δεν έχεις υπόψη σου το variance που παίζει στα τουρνουά...Πιστεύω ότι το 90% τον παικτών παίζουν εκτός δυνατοτήτων bankroll ούτως ή άλλως (στα live ) Λάβε υπόψη σου ότι θεωρητικά πρέπει να έχεις τουλαχιστον 100 buy in . Δεν θεωρώ λοιπόν "κατάντια" την σημερινή εποχή οι περισσοτεροι από μας να μη διαθέτουν 55.000 ευρώ αποκλειστικα για πόκερ... Με την λογική σου, και εφόσων είναι σωστή, σου προτέινω να παίξεις όλα τα EPT φέτος... εκτός αν δεν είσαι ...κερδοφόρος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 μα είναι δυνατόν παίκτης που έχει βγάλει 85.000$ στο pokerstars να ζητάει να τον στακάρουν...? ΈΛΕΟΣ....α εσυ εισαι απο αλλον πλανητη..δηλ παιχτησ που ζει απο το ποκερ μονο τι νομιζεισ δεν εχει αλλα εξοδα?σε 3 χρονια δηλ τι ετρωγε μονο πατατες? bankroll management σου λέει κάτι ? τεσπα και στην τελική αν δεν θέλεις μην δίνεις λεφτά δεν σε ανάγκασε κανένας έχετε κάνει το φόρουμ μπου... εδώ μέσα κάτι τυπάκια σαν και σένα..το άρθρο το παραπάνω είναι δικό μου (souliskex ) έχει φάει ένα σκάλωμα το pc , προς αποφυγή παρεξηγήσεων ,,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 τέλος πάντων ... θα πάω πάσο αλλά κρατάω της επιφυλάξεις μου ....για το "στακάρισμα" Φυσικά και αν θες να παίζεις σε τουρνουά με buy in θα πρέπει να έχεις bankroll 60.000 ευρώ από πίσω, διαφορετικά παίξε satellite με μικρότερα buy in μήπως και πάρεις κάποιο ticket ..... το να παίζεις με τα λεφτά άλλων συνεχίζω να το θεωρώ "περίεργο" εγώ τουλάχιστον δεν θα το έκανα ποτέ! κατά τα αλλά ... ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΉ TYXH ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 περαστικά.... α.... και ... καλή επιτυχία .. αν και ... από το ύφος που απαντάς... θα μου φανεί πολύ περίεργο να πας καλά .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 bgite στο δρόμο καλύτερα να ζητιανέψετε για την αρωστια σας τώρα η ζητιανιά έγινε και online σο sik Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2012 και άκουσα και κάτι σχόλια τύπου η επαγγελματίες το κάνουν αυτό χαχαχαχαχ ρε ήσαστε σοβαρή; αυτοί το κάνουν για το variiance ... εδώ μέσα το κάνετε για το κουμάρι που σας δερνη τον εγκεφαλο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts