HULK Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Έτσι νωρίς νωρίς κι εγώ αποφάσισα να δώσω το μισό τουρνουά γιατί δεν ήξερα εγκαίρως αν θα μπορώ να το παίξω για να βγω ζητιανιά στην ομόνοια (για να μπορώ να ικανοποιήσω τη δίψα μου για τζόγο όπως ένας άλλος άρρωστος τζογαδόρος απ το βόλο ) κι ετσι αναγαγκαζομαι εδώ στο pokerland (ζητώ ταπεινά συγνώμη από οσους ενοχλουνται...)Προσπερνώντας τις μπάλες που έχουν να κάνουν κυρίως με άλλο thread πάμε στο ψητό :- 6 ευρώ το 1% (mark up 1.09 )-τα χρήματα στη σταρς στο όνομα : hulk~2s3s η και από κοντά .-το τουρ θα παιχτεί όσο κι αν πουλήσω .Και συνεχίζοντας με μπάλες έχω να κάνω μόνο τη δήλωση ότι επειδή στο τελευταίο GSOP έχασα με AA στο ft τώρα ακολουθώντας τα συστήματα ενός μεγάλου παίχτη και προτυπου μου θα παίξω σύστημα όλοι σας κ μόνος μου και "θα πάρω τη ρεβάνς πίσω " όπως έκανε κι αυτός .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 ρήγα επειδή σε 5 λεπτά φεύγω κράτησε μου 4 μετοχές και στα δίνω αύριο στη stars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
misailidis kostas Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 5% και για μένα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 10% επειδή ήμαστε φιλάνθρωποι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
potiss Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 5% sent gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 5% sent gl bro Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
misailidis kostas Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 30 ευρώ sent (klem@nso σταρς) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 UPDATE :10% liondani 5% klem@nso 5% gkoun 5% potiss Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 5% sent The KatanaGr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
didos69 Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 glglglglgl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 UPDATE :10% liondani 5% klem@nso 5% gkoun 5% potiss 5% The KatanaGr 5% didos69 10% reserved 5% left last update αύριο κατά τις 11-12 .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2012 EVENT SOLD 10% liondani 5% klem@nso 5% gkoun 5% potiss 5% The KatanaGr 5% didos69 5% face2fking10% reserved GL US ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 EVENT CANCELED !MONEY BACK Δε πρόλαβα να γραφτώ.. Άργησα και δε πρόλαβα λόγο cap ..Ζητώ συγνώμη και όσοι δεν έχουν πάρει τα λεφτά τους λόγο ορίου transfer θα τα έχουν αύριο ,,ps1 ΤΡΑΓΩΔΊΑ ps2 Π***ΣΑ ps3 ΣΤΕΝΟΧΏΡΙΑ ps4 ΓΚΊΝΙΑ ps5 SORRY Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts