kasspav Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιανουαρίου, 2012 Μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ήξερα πως για να εμφανιζετε το HUD πρεπει να χρησιμοποιω το table finder , αναφερομενος για τα τουρ μονο, ενω στο cash , βγαινει αυτοματα. Μιλωντας με το support του HM2 , ο λόγος είναι επειδη δεν εχουν αριθμο τα τουρ. Ωστοσο σενα φιλο μου από Ισπανια (τον Jandrulo οσοι παιζεται paradise θα τον ξερετε) του βγαινει το HUD κανονικά αυτόματα (το ειδα με τα ματια μου). Γιαυτην την περιπτωση το support μου απάντησε οτι δεν το εχει ξανασυναντησει. Υπάρχει κανεις που να του εμφανιζετε το HUD αυτοματα στα τουρ της BOSS MEDIA ?? Θα εκτιμούσα καθε βοήθεια καθώς όταν τα τραπέζια ειναι πολλά, με καθε αλλάγη table πρέπει να ξανακανω την διαδικασια, και με ζοριζει αρκετα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
syros13 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2012 εμένα στην boss δεν μου ανοίγει καθολου το HOLDEM MANAGER στα CASH μου λέει αναμονή για τα χέρια και δεν τα ανοίγει ποτέ ενω στο τουρνουά δεν τα βρισκει καθόλου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GiorgosR13 Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2012 εγω εχω θεμα δεν μου ανοιγει με ποκερσταρς...ξερει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 δες στο hud options -> Site options μήπως δεν υπάρχει εκεί στο Applied configurations η ποκερσταρς. εμενα μου εβγαζε προβλημα στο replayer γιατι δεν είχα βάλει ποιο hud να εμφανίζεται από εκεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GiorgosR13 Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 δεν μου βρισκει καθολου ποκερσταρς,με βρισκει μονο στην ον,ιποκερ,μπος.στο σεττινγς-->ιντερνασσιοναλ σίτες μου εχει την σε επιλογες ποκερσταρς.com , .φρ , .ιτ, .βε , .δε .ες .δκ .εε δεν μου εχει το .ευ.πεζει ρολο αυτο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 στο ιντερνασσιοναλ οχι ουτε σε μενα εχει .ευ . applied configuration διαλεξε ποιο hud θέλεις ανάλογα τι παίζεις και βάλε και την ποκερσταρς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 Για εσάς που παίζετε στην boss.Ποια είναι η κατάσταση των παιχνιδιών στα midstakes (400nl+)?Any good games? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GiorgosR13 Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Σεπτεμβρίου, 2012 applied configuration ΠΟΥ το βρισκω αυτο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2012 hud options -> Site options Άσχετο με το πάνω μήπως δεν κάνει καθόλου import τα hand history σου; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GiorgosR13 Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2012 το εχω βαλει στα αγγλικα και εχει βρει και τους φακελους,αλλα δεν εμφανιζει τπτ απο ποκερσταρς(ουτε σαν παιχτη στο δικτυο δεν με βρισκει,μονο σε ον, μπος,και ιποκερ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου, 2012 Δεν μπορω να σκεφτώ κατι αλλο. Δοκίμασε το support του HM2 θα βοηθήσουν αν και αργούν λήγω και οι πρώτες απαντήσεις είναι πάντα . Update και να αλλάξεις την ασφάλεια απο τα windows . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts