ydra Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 EINAI H KAINOURGIA ΜΌΔΑ ?Να βγενει τόσο συχνά χρώμα και μάλιστα 4 φύλλα ίδιου χρώματος στο board ?Συμβαίνει και σε σας τους τελευταίους μήνες?Άλλαξε η μόδα me τα μικρά σετάκια να πέφτουν βροχή και τώρα πέφτει χαλάζι χρωματιστό ?Φυσικά μιλώ για το ποκερσταρς .Σας συμβενει το ίδιο? Αν ναι το θεωρείτε φυσιολογικό?Πιστεύετε κι εσείς ότι αρκετές φορές τσιμπάει τα φύλλα σε βαθμό κορόιδίας ?Νομίζετε κι εσείς ότι τα συστήματα τους εινε βρώμικα?Γνωρίζει κάποιος αν και με ποιους τρόπους μπορούμε να εξαναγκάσουμε έναν συνεχή κρατικό έλεγχο ? Αν είναι αδύνατο να γίνει είναι καλύτερα να σταματήσουν να pezoun στη σταρς ( και σε αρκετές άλλες πιθανών ) όσοι νομίζουν αυτό που νομίζω κι εγώ.Φλομώστε τους και με τα παράπονα σας μήπως και καταλάβουν ότι κάποτε αυτό θα γυρίσει ενάντια τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2012 Είμαι πολύ χαρούμενος! Όχι για αυτά που λες, καμία σχέση. Αυτά στα έχω ξαναπεί 1000 φορές και δεν ακούς. Είμαι χαρούμενος γιατί άνοιξες το θέμα κάτω από το "On tilt & Bad beats και θεωρίες συνωμοσίας" και όχι κάτω από την "Pokerstars". Κάτι είναι κι αυτό. "Baby steps" που λένε και στο χωριό μου... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Φαντάζομαι κανείς πλάκα,αλλά αν δεν κανείς τότε θέλω να σε ρωτήσω κάτι,όταν συμβαίνει αυτό και πιάνεις τα nuts παραπονιέσαι η λες από μέσα σου "είχα μια διαίσθηση και είχα δίκιο " πήγαινε google και γράψε πιθανότητες poker έχει ένα πολύ ευχάριστο προγραμματάκι εκεί να δεις τι παίζει με της πιθανότητες και θα δεις πως να βγουν 4 ίδια χρώματα έχει και αυτό κάποιες πιθανότητες.Αν όμως επιμένεις στην άποψη σου τότε θα πάω πάσο,ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει και το εννοώ,απλά αν ήμουν στην θέση σου και πίστευα πως όλα είναι τύχη η πως η stars θέλει να μου κλέψει 100 δολάρια θα σταματούσα να παίζω.Ειλικρινά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Είμαι πολύ χαρούμενος! Όχι για αυτά που λες, καμία σχέση. Αυτά στα έχω ξαναπεί 1000 φορές και δεν ακούς. Είμαι χαρούμενος γιατί άνοιξες το θέμα κάτω από το "On tilt & Bad beats και θεωρίες συνωμοσίας" και όχι κάτω από την "Pokerstars". Κάτι είναι κι αυτό. "Baby steps" που λένε και στο χωριό μου... "Εγώ δεν είμαι δούλος κανενός " .Είμαι ελεύθερος να εκφράζω την gνωμη μου και στα χρoνια που παίζω στην σταρς είδα πολλές φορές να αλλάζουν το σύστημα τους και νομίζω πως μπορώ να κρίνω αν όλα όσα είδα ήταν μόνο θέμα τύχης ή παρέμβαση του συστήματος.Δεν είναι όλα στημένα αλλά αρκετά.δεν χρησιμοποιούνε ένα " statisches system " όπως ισχυρίστηκαν , στο οποίο τα φύλλα και ή σειρά με την οποία μοιραζοντε είναι εντελώς τυχαία και δεν μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια μιας παρτίδας,αλλά ένα σύστημα το οποίο είναι " variabel " ; ΔΗΛΑΔΉ μπορεί να αλλάξει τα 5 φύλλα που είναι και τα κοινά , γιαυτό και θα παρατηρήσατε αμέτρητες φορές ότι οι 2-3 που παίζουν την παρτίδα τραβάνε σαν μαγνήτη της κάρτες που χρειαζοντε ( πολλές φορές με σκατοφυλλα ,κι όμως όλοι φτιάχνουν κάτι αντιπωσιακό ).Όταν θα έχω χρόνο και διάθεση θα αναλύσω σε περισσότερα τμήματα ποια είναι η ιδανικότερη εταιρία ( για ποιον όμως ? ) και γιατί με θεωρητικά επιχειρήματα . Ένα παράδειγμα από πρόσφατη παρτίδα:3 παίχτες Π. Α 3 χ ράις Π. Β πληρώνω Π. Κ πληρώνει Φλοπ Q 5 10 Ο Π.Α έχει Κ και ποντάρει ,εγώ ακολούθω με Α 5 πιστεύοντας ότι θα πάσει και ο Α ,ο τρίτος όμως με τη πληρώνει , με 2 4 έλληνας donk είναι .τουρν : Α αλλ-ιν ο Α , ρεραις εγώ και ο 3.ως δεν φεύγει με τίποτα και φτιάχνει κέντα.Αν ο τρίτος είχε πάει πάσο μετά το φλοπ το turn και το river θα ήταν διαφορετικά φύλλα.Το γιατί θα προσπαθήσω να το εξηγήσω στο κεφάλαιο που προανέφερα.Ps . Με τον Einstein αντίθετος είσαι " σκλαβάκι ". Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Φαντάζομαι κανείς πλάκα,αλλά αν δεν κανείς τότε θέλω να σε ρωτήσω κάτι,όταν συμβαίνει αυτό και πιάνεις τα nuts παραπονιέσαι η λες από μέσα σου "είχα μια διαίσθηση και είχα δίκιο " πήγαινε google και γράψε πιθανότητες poker έχει ένα πολύ ευχάριστο προγραμματάκι εκεί να δεις τι παίζει με της πιθανότητες και θα δεις πως να βγουν 4 ίδια χρώματα έχει και αυτό κάποιες πιθανότητες.Αν όμως επιμένεις στην άποψη σου τότε θα πάω πάσο,ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει και το εννοώ,απλά αν ήμουν στην θέση σου και πίστευα πως όλα είναι τύχη η πως η stars θέλει να μου κλέψει 100 δολάρια θα σταματούσα να παίζω.Ειλικρινά Δεν κανω πλάκα και θα εξηγήσω αργότερα τι παίζετε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 @ydra Άσε ρε που θα με πεις και σκλαβάκι! Τράβα να δεις αν έρχομαι. Λες και ξέρεις ποιος είμαι, τι έχω κάνει και ποια είναι τα πιστεύω μου. Δούλε του αλγορίθμου της Pokerstars. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 @ydra Άσε ρε που θα με πεις και σκλαβάκι! Τράβα να δεις αν έρχομαι. Λες και ξέρεις ποιος είμαι, τι έχω κάνει και ποια είναι τα πιστεύω μου. Δούλε του αλγορίθμου της Pokerstars.Όχι μόνο της σταρς . Και μάλιστα δούλος αυτών που σε πληρώνουν ." Αν κατηγορήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει " ,του παπού μου είναι.Σαν να αρπαχθhκές λίγο , θίχτηκε ο εγωισμός σου η έτσι μου φάνηκε ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 @ydra Άσε ρε που θα με πεις και σκλαβάκι! Τράβα να δεις αν έρχομαι. Λες και ξέρεις ποιος είμαι, τι έχω κάνει και ποια είναι τα πιστεύω μου. Δούλε του αλγορίθμου της Pokerstars.Κάτι ακόμα , πρότεινες να στειλης τα στατιστικά σου για σύγκριση . στείλτα λοιπών να συγρίνουμε τα δικά σου , με όλα αυτών που χάνουν - γιατί όπως λες δεν παίζουν σωστά,γιαυτό χάνουν - για να δούμε αν εισε καλύτερος ή απλά ευνοούμενος " της τύχης ή κάτι άλλου ". Εγώ προσωπικά πιστεύω το δεύτερο.Έχω δει και τον IDOLLIS πως παίζει και πρέπει να πω ότι με εντυπωσίασε αρνητικά . Αν έτσι εινε τα είδωλα του πόκερ , τότε δεν ξέρω τι να πω. Κι εγώ και ο καθένας που ξέρει λίγο πόκερ είμαστε POKERMEISTER ανεπίσημοι ενοείται.Και δεν είναι μόνο ο IDOLLIS !!!! Αλλά από αυτόν περιμένω περισσότερα και σε LIVE για να πω ότι απλά είναι ένας καλός παίχτης της σειράς.Γιατί μέχρι τώρα ούτε αυτό απέδειξε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Φαντάζομαι κανείς πλάκα,αλλά αν δεν κανείς τότε θέλω να σε ρωτήσω κάτι,όταν συμβαίνει αυτό και πιάνεις τα nuts παραπονιέσαι η λες από μέσα σου "είχα μια διαίσθηση και είχα δίκιο " πήγαινε google και γράψε πιθανότητες poker έχει ένα πολύ ευχάριστο προγραμματάκι εκεί να δεις τι παίζει με της πιθανότητες και θα δεις πως να βγουν 4 ίδια χρώματα έχει και αυτό κάποιες πιθανότητες.Αν όμως επιμένεις στην άποψη σου τότε θα πάω πάσο,ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει και το εννοώ,απλά αν ήμουν στην θέση σου και πίστευα πως όλα είναι τύχη η πως η stars θέλει να μου κλέψει 100 δολάρια θα σταματούσα να παίζω.Ειλικρινά Δεν κανω πλάκα και θα εξηγήσω αργότερα τι παίζετε.Το άλλο μπορώ να στο απαντήσω τώρα. Όταν ευνοούμαι εγώ -συνήθως όταν έχω λίγα και μπενω μέσα με άσχημο φύλλο γιατί δεν έχω άλλη επιλογή- τονίζω στον αντίπαλο αν έχω το χρόνο, ότι φταίει το σύστημα και αν δεν ξέρει ελληνικά ή γερμανικά γράφω ένα sory γιατί δεν ξέρω αγγλικά.πόσοι γράφουνε μετά από απίθανα χαμένα ποτ "jοκερσταρς" ? Αμέτρητοι και έχουν δίκιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 @ydra Άσε ρε που θα με πεις και σκλαβάκι! Τράβα να δεις αν έρχομαι. Λες και ξέρεις ποιος είμαι, τι έχω κάνει και ποια είναι τα πιστεύω μου. Δούλε του αλγορίθμου της Pokerstars.Όχι μόνο της σταρς . Και μάλιστα δούλος αυτών που σε πληρώνουν ." Αν κατηγορήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει " ,του παπού μου είναι.Σαν να αρπαχθhκές λίγο , θίχτηκε ο εγωισμός σου η έτσι μου φάνηκε ?Ναι ρε θίχτηκα. Είπαμε κάνουμε πλάκα αλλά υπάρχουν και όρια, σεβόμαστε κάποια πράγματα. Δε λέμε ότι θέλουμε στον άλλον χωρίς να τον ξέρουμε προσωπικά και χωρίς να μας έχει δώσει το δικαίωμα, γι' αυτό ξεκόλλα. Άκου εκεί που θα με πεις εμένα δούλο αυτών που με πληρώνουν! Μη ξαναδώ τέτοιου είδους σχόλια για μένα οκ; Αυτές τις εξυπνάδες ή μάλλον χαζομάρες στα φιλαράκια σου που στο επιτρέπουν, κατανοητό; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συγνώμη τέκνων μου αν σε έθιξα.Άλλος ήταν ο σκοπός μου.Καλό παιδί είσαι αλλά δεν ξέρεις να κρύβεσαι .Όλα αυτά που τονίζω , τα επιβεβαιώνεις κάθε φορά με τα γραπτά σου.Άθελά σου βέβαια , αλλά εγώ πετυχένω αυτό που θέλω . Κάθε φορά που σου ζητώ μια σοβαρή απάντηση επί του θέματος κολλάς ( επίτηδες το κάνεις ) σε πράγματα αδιάφορα για να ξεφύγεις . Αποφεύγεις την αλήθεια , δεν θες να την ξέρεις .Φυσικό είναι ,κι εγώ στη θέση σου ( από τα pokersite ζείτε κατά κάποιον τρόπο ) το ίδιο θα έκανα." δουλάκη "σε εισαγωγικά μπορεί να σημενει πολλά για αυτό και σου εξηγώ τη ακριβώς ενοουσα.Κι εγώ αν κάνω συνβόλαιο με την σταρς και θα περνώ 1.000.000 ευρώ το χρόνο " μέλι θα στάζει το στόμα μου ". Μην τα περνεις αυτά πολύ προσωπικά είναι μέρος της δουλειάς μας. Άλλου εσύ άλλου εγώ . Καλό παιδί είσαι - το βλέπω κάθε μέρα που απαντάς στα μηνήματα και προσπαθείς να βοηθήσεις- μόνο που είσαι πολύ νέος και πέφτεις εύκολα σε παγίδες.Θα με γνωρίσεις κάποτε και όταν σου πω πως είμαι ο ύδρα θα ξαφνιαστείς-οι φωτογραφίες εδώ και στην σταρς είναι δύο εμπνευστών μου του ποκερικού εδώ και του ιδεολογικού στην σταρς. Μην ασχολείσαι μαζί μου γιατί μόνο χαμένος θα βγενεις,και δεν θα ασχολούμαι μαζί σου.P .S .Στο ποκερλαντ θα μπενω να διαβάζω , γιατί μ αρέσει η ενημέρωση που κάνετε , ακόμα και αν με αποκλείσετε.ύδρα : Είν Mann ist der , der die anderen in die Augen schauen kann . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Τι λες ρε ydra το παίζεις και ιστορία τώρα; Και καλά να μη μιλάω μαζί σου γιατί θα βγω χαμένος από τις παγίδες σου; Δεν αφήνεις τα σάπια λέω εγώ; Και μη μου λες ότι δεν έχω μιλήσει για τα ανόητα, για να μην πω σχιζοφρενικά, σενάριά σου για τις αίθουσες πόκερ. Έχουμε μιλήσει άπειρες φορές επί του θέματος. Απλά δεν θες να καταλάβεις τι σου λέω, οπότε δε θα ασχοληθώ και πάρα πολύ ακόμα, γιατί δεν έχει νόημα. Αν έβλεπα ότι έστω αντιλαμβανόσουν τι σου λέω, ακόμα κι αν είχες διαφορετική γνώμη, θα μίλαγα μαζί σου. Αλλά τώρα απλά χάνω το χρόνο μου.Επίσης δεν έχω κανένα συμβόλαιο με τη stars, ούτε με το pokerland, ούτε με καμία άλλη εταιρία. Αυτά που λέω τα λέω επειδή τα πιστεύω. Δεν έχω κανένα όφελος με το να υποστηρίζω την pokerstars. Ακόμα να σου θυμίσω ότι αν το pokerland δεν ήθελε να μιλάμε για αυτά τα θέματα δε θα είχε τη συγκεκριμένη ενότητα και θα σβήνονταν όσα posts ανέφεραν κάτι τέτοιο. Πολύ απλό είναι νομίζω τι δεν καταλαβαίνεις;Τέλος, να σου πω ότι δε με ενδιαφέρει και πολύ να σε γνωρίσω. Αν θες μπορείς να πεις το όνομά σου εδώ όπως έχω κάνει εγώ. Και όχι δεν το έκανα επειδή είμαι moderator, από πριν αυτό ήταν το nickname μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Λίγοι είναι αυτοί που δουλεύουν τζάμπα " εύγε σου μελισσουργε "Το ποιος δεν καταλαβενει θα το δείξει το μέλλον,και μέχρι τότε " Σιγή "ΜΑ εγώ θα κρατάω για σένα , μια πόρτα πάντα `νοιχτήSPONTAN από ydra Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Ρε Μελλισουργε και δίκιο να έχεις,πάει το έχασες.Τη τρόπος είναι αυτός που απαντάς?Και ένας λόγος παραπάνω που είσαι και MOD . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Φαντάζομαι κανείς πλάκα,αλλά αν δεν κανείς τότε θέλω να σε ρωτήσω κάτι,όταν συμβαίνει αυτό και πιάνεις τα nuts παραπονιέσαι η λες από μέσα σου "είχα μια διαίσθηση και είχα δίκιο " πήγαινε google και γράψε πιθανότητες poker έχει ένα πολύ ευχάριστο προγραμματάκι εκεί να δεις τι παίζει με της πιθανότητες και θα δεις πως να βγουν 4 ίδια χρώματα έχει και αυτό κάποιες πιθανότητες.Αν όμως επιμένεις στην άποψη σου τότε θα πάω πάσο,ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει και το εννοώ,απλά αν ήμουν στην θέση σου και πίστευα πως όλα είναι τύχη η πως η stars θέλει να μου κλέψει 100 δολάρια θα σταματούσα να παίζω.Ειλικρινά Δεν κανω πλάκα και θα εξηγήσω αργότερα τι παίζετε.Το άλλο μπορώ να στο απαντήσω τώρα. Όταν ευνοούμαι εγώ -συνήθως όταν έχω λίγα και μπενω μέσα με άσχημο φύλλο γιατί δεν έχω άλλη επιλογή- τονίζω στον αντίπαλο αν έχω το χρόνο, ότι φταίει το σύστημα και αν δεν ξέρει ελληνικά ή γερμανικά γράφω ένα sory γιατί δεν ξέρω αγγλικά.πόσοι γράφουνε μετά από απίθανα χαμένα ποτ "jοκερσταρς" ? Αμέτρητοι και έχουν δίκιο.Έχεις χάσει ποτέ ποτ που ήσουν 100% μπροστά?Όχι και ξέρεις γιατί?Γιατί δεν γίνεται,όσο και να το θέλει η σταρς αν το equity σου όμως είναι 99% σημαίνει πως το φύλλο σου είναι σχεδόν αχτύπητο αλλά ΣΧΕΔΌΝ. ΑΑ vs 27ο .Είναι ένα φύλλο που θα έβαζα και το σπίτι μου αλλά όχι σε μια παρτίδα,ξέρεις γιατί?Γιατί είμαι μίλια μπροστά αλλά μπορεί να χάσω κιόλας.Αν όμως μου έλεγες να ανοίξουμε 20 boards και είχα ΑΑ πάντα θα έβαζα το σπίτι μου στοίχημα πως θα σε κερδίσω 15 φορές Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2012 Ρε Μελλισουργε και δίκιο να έχεις,πάει το έχασες.Τη τρόπος είναι αυτός που απαντάς?Και ένας λόγος παραπάνω που είσαι και MOD .Πώς πρέπει να απαντήσω σε κάποιον που δε δείχνει κανένα σεβασμό και με προσβάλλει; Έχει και η υπομονή τα όριά της. Γιατί έχασα το δίκιο μου, επειδή του εξήγησα ότι δε μπορεί να μου μιλάει όπως θέλει; Επειδή ήμουν αυστηρός; Δεν τον έβρισα, αλλά δε μπορώ να δώσω και απάντηση του στυλ "σας παρακαλώ κύριε ydra μη μου μιλάτε έτσι" σε έναν άνθρωπο που όπως αποδεικνύεται δεν ξέρει που είναι τα όρια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 ποτ που ήσουν 100% μπροστά?Όχι και ξέρεις γιατί?Γιατί δεν γίνεται,όσοΈχεις χάσει ποτέ και να το θέλει η σταρς αν το equity σου όμως είναι 99% σημαίνει πως το φύλλο σου είναι σχεδόν αχτύπητο αλλά ΣΧΕΔΌΝ. ΑΑ vs 27ο .Είναι ένα φύλλο που θα έβαζα και το σπίτι μου αλλά όχι σε μια παρτίδα,ξέρεις γιατί?Γιατί είμαι μίλια μπροστά αλλά μπορεί να χάσω κιόλας.Αν όμως μου έλεγες να ανοίξουμε 20 boards και είχα ΑΑ πάντα θα έβαζα το σπίτι μου στοίχημα πως θα σε κερδίσω 15 φορές Απάντηση Τα ξέρω όλα αυτά φίλε καθώς και τις πιθανότητες που έχω γιαυτό και λέω ότι αυτά που βλέπω είναι εξωφρενικά , δεν γινοντε τόσο συχνά και με αυτό τον τρόπο. Έχω γίνει πια medium όταν μετά το φλοπ ανοίγουν τα φύλλα των συμεταsxόντων γιατί είναι πολύ ολοφάνερο το τη θα ακολουθηση και το συγxενομαι αυτό ακόμα και αν ξέρω ότι εγώ θα είμαι ο ευνοούμενος σε κάποια περίπτωση.Αν ήταν κάποιος σας εδώ και έβλεπε το τι προβλέπω δεν νομίζω να του μέναν πολλές αμφιβολίες.Για το ότι πολλά είναι στημένα ενοω.Το holdem το παίζω εδώ και 30 χρόνια πριν ακόμα γίνει γνωστό , με 32 φύλλα αλλά και με 52 ανάλογα με τα άτομα που ήμασταν .Γνωρίζω με κλειστά μάτια αν το Aktion είναι normal ή manipuliert (δεν γνωρίζω την ακριBή μετάφραση ).Γιατί δεν λέω τίποτα για το OMAHA ? Όλα όσα γράφω είναι για το holdem .Σύντομα θα γράψω μερικές αλήθειες και οποίος θέλει τις πιστεύει και οποίος θέλει τις αγνοεί.Και μόνο με τα 100% κερδίζεις,ναι και σαυτο βασιζοντε αυτοί ,γιατί χωρίς πρόσβαση στο πρόγραμμα δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα, το ξέρω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Ρε Μελλισουργε και δίκιο να έχεις,πάει το έχασες.Τη τρόπος είναι αυτός που απαντάς?Και ένας λόγος παραπάνω που είσαι και MOD .Πώς πρέπει να απαντήσω σε κάποιον που δε δείχνει κανένα σεβασμό και με προσβάλλει; Έχει και η υπομονή τα όριά της. Γιατί έχασα το δίκιο μου, επειδή του εξήγησα ότι δε μπορεί να μου μιλάει όπως θέλει; Επειδή ήμουν αυστηρός; Δεν τον έβρισα, αλλά δε μπορώ να δώσω και απάντηση του στυλ "σας παρακαλώ κύριε ydra μη μου μιλάτε έτσι" σε έναν άνθρωπο που όπως αποδεικνύεται δεν ξέρει που είναι τα όρια.Γιατί σε προσβάλω ? Δεν σου είπα ότι στη θέση σου ( γιατί σίγουρα δεν δουλεύεις τζάμπα ) κι εγώ τα ίδια θα έλεγα ? Και στη θέση πολλών άλλων.Το πραγματικό μου όνομα θα το μάθεις αν πάρω μέρος στο EPT Berlin και φτάσω στα έπαθλα.Τη λέτε θα με στακαρετε γιατί έχω ξεμείνει η δεν με εμπιστεύεστε ότι είμαι ικανός να κερδίσω ( χωρίς ατυχία βέβαια και 2-3 φορές λίγη τύχη ) 1000 υπερόπτες αντιπάλους ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Κι εγώ σου είπα ότι αυτά που λέω τα λέω γιατί τα πιστεύω και όχι γιατί με συμφέρει. Μπορείς να το καταλάβεις; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Κι εγώ σου είπα ότι αυτά που λέω τα λέω γιατί τα πιστεύω και όχι γιατί με συμφέρει. Μπορείς να το καταλάβεις;Γιατί όχι ? Έχεις 50% πιθανότητες να λες την αλήθεια. Τόσες έχω όμως και εγώ να λέω την αλήθεια. ΟΚ?Αφιέρωση :Εάν θα μπορούσε ο άνθρωπος σωστά να εκτιμήσει ,ποτέ δεν θα σκεφτότανε τη πλούτη θ αποκτήσει.Μα δε χρειάζεται μυαλό, ούτε πολύ σοφία, η μεγαλύτερη αρχοντιά πως είναι η υγεία .Μα όταν είμαστε καλά και έχουμε υγεία,παλάτια ονειρευόμαστε,πλούτη και μαγαλεια....Νασε καλά μελισσουργε...Η ελπίδα ,η πίστηκαι η αγάπη μαζίκάνουν τον άνθρωπο να θέλει να ζει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts