Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Τι κάνουμε σε HU στο river;

dmelissourgos

Recommended Posts

Βρισκόμαστε σε ένα προγραμματισμένο HU τουρνουά της Pokerstars με buy in $10.50 ($5 στο prizepool + $5 bounty + $0.50 rake). Έχουμε κερδίσει ένα παιχνίδι και είμαστε τώρα στον δεύτερο γύρο. Είμαστε ακόμα μακριά από τα έπαθλα, δηλαδή πρέπει να κερδίσουμε ακόμα 3-4 games για να μπούμε ITM. Έχουμε παίξει μόνο 1 χέρι με τον αντίπαλο ο οποίος πήγε πάσο το small blind του. Τα στατιστικά του λένε ότι παίζει πολύ συχνά αυτά τα τουρνουά αλλά δεν κάνει cash συχνά. Επίσης παίζει αρκετά SnG HU με ABI $11.98 και χάνει $319.39 σε 441 παιχνίδια. Κερδισμένος είναι μόνο στα SnG με πολλά τραπέζια. Σε cash (όχι HU) χάνει επίσης με -13.01bb/100 σε λίγα χέρια.

PokerStars No-Limit Hold'em, 10.5 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB (t1490)

Hero (SB) (t1510)

Hero's M: 50.33

Preflop: Hero is SB with Kdiamond.gif, Qspade.gif

Hero bets t40, BB raises to t80, Hero calls t40

Flop: (t160) Qheart.gif, 4heart.gif, 4spade.gif(2 players)

BB bets t64, Hero calls t64

Turn: (t288) 7spade.gif(2 players)

BB bets t100, Hero calls t100

River: (t488) 8diamond.gif(2 players)

BB bets t390, Hero ?? pot: t878

Κάνουμε call;

Έπρεπε να κάνουμε κάποιο raise πιο πριν;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ θα έκανα ένα raise sto flop για να πάρω κάποια πληροφορία υπάρχουν πολλά χέρια που νίκας αλλά και πολλά που χάνεις αλλά με το βετ του στα 100 στο turn πιο πολλή μου φενετε πως ήθελε να δει ένα φτηνό ρίβερ άρα εγώ θα έκανα καλλ ίσως να είμαι και λάθος βασικά....

Raise θα εκανα στο turn σιγουρα, παιζουν αρκετα φυλλα στα οποια ειμαστε μπροστα ακομα και θα μας πληρωσει για το οποιο χρωμα ισως κυνηγα απ το flop / turn , θα ηθελα περισσοτερη επιθετικοτητα εκει ! Τωρα το mini raise preflop μου κανει εντυπωση, να εχει κατι σε monster ΚΚ/ΑΑ και το παιζει με αυτο το τροπο; Και παλι ομως εχεις top pair hu με καλο kicker (αν ειχε ΑΚ θα εκανε μεγαλυτερο 3bet μηπως τελειωσει εκει το χερι πιστευω), οποτε και παγιδα να εχει κανει με ΚΚ/ΑΑ εκει, χανεις με το κεφαλι ψηλα ! :) .

κατά αρχήν για εμένα είναι easy call . Εγώ θα τον έβαζα η σε draw η σε ζεύγος ντάμας με χαμηλότερο kicker από παπα. Τα στατιστικά του δεν μου δείχνουν και πολλή εμπειρία. Καπιος έμπειρος με three of kind θα ποντάρε παραπάνω για να προστατεψη το χέρι του. Οπότε ο παίκτης μου δειχνη αδυναμία, στο flop στο turn και στο river . Εάν κάνει slowplay ToK ρισκάρει πολλή. Πάντως εάν κανείς call στο river κανείς το μόνο σωστό. Ίσως όπως είπαν και η άλλη να δοκίμαζες ένα raise για πληροφορίες αλλά είμαι σίγουρος πως θα έκανε call .

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά έκανα just call στο river και μου έδειξε AA. Άλλο ένα τέτοιο χτύπημα λίγο αργότερα και χάσαμε το tour. Έτσι είναι το HU.

οκ άσχετα ότι δεν κέρδισες κατά την γνώμη μου έκανες όμως το σωστό. Δεν έπαιξε το χέρι του καθόλου σωστά . συνήθως αυτή είναι η παίκτες που βρίζουν όταν χάνουν ένα τετιο χέρι στο river .

Ασχέτου αποτελέσματος το line που ακολούθησες μου φαίνεται optimal . Το χέρι σου είναι "monster " για HU . (Πες μου έναν τρόπο να έχανες λιγότερα...)

Φυσικά δεν πρέπει να είμαστε result dependant. Και liondani πραγματικά δε γίνεται να χάσω λιγότερα στο συγκεκριμένο χέρι. Το θέμα είναι αν χάνω value στις περιπτώσεις που το παίρνω, από το pot control που κάνω.

έτσι όπως παίχτηκε η γνώμη μου είναι ότι παίχτηκε πολύ passive κ πολύ άσχημα.

καταρχάς στάνταρ καλλ pr. από την στιγμή που είναι το 2ο χαντ κ δεν έχουμε καθόλου ρεαδς για το 3beting ρανγε/tend. του αντιπάλου θα το παίξουμε ποστ φλοπ ώστε να μαχαρουμε το εδγε μας vs random γαϊδάρου που χάνει 32bi στα 10s(station, overplayer, maniac κλ) κ όχι να καταντήσουμε πιο στατιών από αυτό.

το φλοπ είναι απλά μαγικό για εμάς, με το 100%(άντε 90) του 3beting range του μας κάνει κβετ, από τη στιγμή που μας κάνει μην ξβετ πιο ακριβές είναι να υποθέσουμε ότι κάνει wide 3bet παρά μην βετ με μονστερς. στο φλοπ απλά crusharoume το 3beting range του ΚΑΙ το bet /call -raise -shoving range του γιατί έχει ένα σκασμό combos που θα πάρουμε 1-2 value βετς(εκτός από το κβετ τ) οπότε το να φλατάρεις σε αυτό το βοαρδ το θεωρώ μεγα λάθος. δεν θα μπω στο κόπο να αναλύσω το πλάι σου(του) πέρα από το φλοπ.

οπότε raise for value φλοπ κ με τα 1000λια πάμε για να το παίξουμε στο φλοπ, ένα λίνε όπως call reraise - lead turn από τη μεργια του μπορεί να βγάζει πολύ δύναμη αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω ποτέ πάσο σε ένα τέτοιο βοαρδ, άμα θες να το παίξεις νιττυ κ να πας πάσο στο φλοπ/τύρν με το λίνε που πήρες δεν γίνεται κ επίσης μάλλον θα σε βγει πιο φθηνά να πας για ρεραησε φλοπ να του κόψεις τον αέρα από ότι να κανείς 3 στρεετ καλλ στα τυφλά.

ps : γαμώ τον greekeng stranslator .

ps 2: κανόνισε να διαγράψεις κ αυτό το ποστ

Modertor:Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μια λέξη (π.χ. blinds) γράψτε την και πατήστε SHIFT +SPACE.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ CTRL + G.

Αφού λες ότι είναι μόλις δεύτερο χέρι και δεν έχουμε reads για το 3bet range του πώς ξέρεις ότι crusharoume το 90% αυτού; Αν ο τύπος είναι nit και κάνει 3bet μόνο με ΤΤ+, ΑΤ+ μόνο τα μισά φύλλα νικάμε. Δε θεωρείς ότι πρέπει να υπάρξει pot control;

Υ.Γ. Γιατί να διαγράψω το post σου;

δεν λέω ότι crusharoyme το 3beting range . απλά ότι 3beting range κ να έχει ΣΕ αυτό το board πάντα με κq είμαστε μπροστά(εκτός αν 3betarei μόνο ΑΑ/ΚΚ/QQ δλδ απλά δεν υπάρχει τόσο nit ). άμα έχει tight range πάμε για σχετικά μικρότερο edge αλλά μάλλον δεν υπάρχει τόσο tight range σε hu ώστε να κάνει play μας(reraise φλοπ) -ev , με το range που έδωσες (αρκετά tight για min 3bet ) το crusharoyme κ περνούμε value σχεδόν από τα πάντα. δεν νομίζω να πετάξει οτιδήποτε σε ενα reraise κ από τα περισότερα hands του περνούμε 2ο bet στο turn /river . pot control σε hu oop σε τόσο dry board δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να κανείς(από τη στιγμή που κάνει cbet , ένα call σου δεν θα τον σταματήσει από το betarei όλα τα turn ) κ δεν έχεις λόγο να κανείς από τη στιγμή που έχεις το eq . να παίξεις aggressive κ έχει αρκετά hands στο range τ που θα πάρεις value (όσο πιο wide 3beting range έχει μεγαλώνει το ev σου κ δεν είσαι ποτέ πίσω ότι range κ να έχει).

είναι ένα από τα spots που δεν μπορείς να πας για μικρό pot . κ random Α high να έχει πάλι 2 bets θα παίξουν.

ps :tnx για τα shortcuts του μετατροπέα.

ps2 :2 post έχω κάνει κ τα 2 πήγαν απατά :P

Με τι πιστεύεις ότι θα ακολουθήσει στο turn (που νικάμε) αν κάνουμε raise flop και bet turn;

Υ.Γ. Και γιατί πιστεύεις ότι στα έσβησα εγώ; Μια χαρά βλέπω ότι ποστάρεις τη γνώμη σου για το hand.

88-JJ,AKo, QJo νομίζω 2 bets τα περνούμε χαλαρά. αλλά δεν χριαζεται να μπεις σε αυτό το τριπάκι, από τη στιγμή που με το πιο tight 3bet range που μπορείς να του δόσεις, το hand σου αν και πολύ marginal είναι μπροστά και από τη σγιγμή που δεν έχεις καθόλου info έχεις μόνο 2 επιλογές: αν νομίζεις ότι έχει πολύ tight range κ ότι θα βρεις καλύτερο spot να παίξεις το tour μετά τότε πας πάσο.(από τη στιγμή που σε κάνει min 3bet STADAR έχει μεγάλα leaks ).αν νομίζεις ότι έχει λίγο πιο wide range βάση τα tendencies του μέσου παίχτη σε αυτό το tour και ότι μπορείς να βγάλεις καλό edge το παίζεις agressive όσο πάει γιατί ο μόνος τρόπος για να βγάλεις profit σε τέτοια spots . δεν σε πέρνει να πας για pot control γιατί οτιδήποτε κ να έχει από τη στιγμή που κάνει cbet stadar θα φας 2nd bariel κ πολλές φορές 3nd .

άμα δεν νιώθεις άνετα να παίζεις μεγάλα dry 3bet pots 1000 φορές πηγενε πάσο στο flop αντί να γίνεις station

ps : δεν ξέρω ποιος σβήνει τα post μου (πρώτη μου επιλογή είσαι εσύ σαν ο πιο active mod ) αλλά το να σβήνετε τα post μου (όσο flaming κ να είναι) με αποθαρρύνεται από το να ξανά postaro

Συμφωνώ με το ότι έχει leaks για να κάνει min reraise (και μάλιστα με AA όπως αποδείχτηκε), αλλά φυσικά δε μπορώ να πάω πάσο. Δε με ενοχλεί να κάνω κάποιες φορές ψιλο-τυφλά calls σε 2nd και 3rd barrels. Το HU τα έχει αυτά. Και φυσικά δε νομίζω πως κάτι τέτοιο με μετατρέπει σε station. Με τον τρόπο που παίζω στο 90% των παρτίδων έχω εγώ το initiative, εδώ είναι ειδική περίπτωση λόγω του περίεργου min 3bet pre.