Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Cash or Mtt ?

Recommended Posts

Αυτός είναι ο τρίτος χρόνος που ασχολύμαι με το poker. O πρώτος κύλησε ιδανικά για αρχάριο με ικανοποιητικά κέρδη από mtt αποκλειστικά. Ο δεύτερος με βρήκε να παίζω λίγα mtt και περισσότερο cash με αποτέλεσμα να έχω απώλειες στο bankroll μου. Φέτος έχω παίξει ελάχιστα mtt (sats κυρίως) και είμαι + εκεί ενώ συνέχισα με cash όπου είμαι οριακά + (αποκλειστικά λόγω rakeback ).

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι που είναι πιο συμφέρον για τον μέσο παίκτη να παίζει. Βλέπω ότι τα cash δεν έχουν αποφέρει ικανοποιητικά κέρδη σε σχέση με τον χρόνο που έχω επενδύσει εκεί (υπόψιν ότι παίζω αποκλειστικά plo και υπάρχουν μεγάλα swings ).

Θα ήθελα τις γνώμες σας, που πιστεύετε ότι υπάρχουν μαγαλύτερα περιθώρια κέρδους σε cash or mtt ;

υγ δεν αναφέρω καθόλου τα sitngo που είναι άλλη κατηγορία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αδερφέ δύσκολο να σου απαντήσει κανείς. Ο καθένας έχει κλίση σε κάποιο format ή παιχνίδι. Σε άλλους ταιριάζει το cash (τους αρέσει και μπορούν να παίξουν deep) και σε άλλους τα MTT. Μάλιστα μπορεί κάποιος να είναι πολύ καλός στα turbo MTT και όχι στα deep και το αντίστροφο. Δε νομίζω πως έχεις άλλη επιλογή από το να πειραματιστείς με όλα τα παιχνίδια και να δεις τι σου ταιριάζει. Εγώ ας πούμε προτιμώ το PLO σε cash, το Holdem σε τουρνουά (deepstack) και το HU Holdem στα SnG.

ναι σίγουρα ανάλογα με τις δεξιότητες του καθενός του ταιριάζει περισσότερο κάποιο συγκεκριμένο format αλλά ας μην σταθούμε σε αυτό.. κυρίως αναφέρομαι στην απόδοση ανά ώρα που έχουν τα mtt σε σχέση με το cash για τον μέσο παίκτη

Ασχολούμαι με το παιχνίδι ζεστά εδώ και 1 χρόνο.Έχω παίξει ΜΤΤ,sngs και cash games ,όλα σε micros. Τα cash games έχουν να δώσουν πολλά στο παιχνίδι σου αλλά θέλουν και πολύ περισσότερη αφοσίωση-μελέτη .Το κέρδος σου σε χρήματα είναι σχετικά μικρό αλλά πιο σταθερό από ότι εάν παίζεις ΜΤΤ, και είναι δύσκολο να χτίσεις bankroll μέσα από το cash. Εγώ προσωπικά αν και είμαι - ελάχιστα looser- break even ( μαζι μέ το rakeback) δεν μετανιώνω για τους 2 μήνες που ασχολήθηκα εντατικά με το cash γιατί βελτίωσε αισθητά το game μου και την ιδιοσυγκρασία μου. Όπως είπε και ο Δημήτρης είναι θέμα γούστου και τι σου ταιριάζει καλύτερα. Τα αποτελέσματα σε ΜΤΤ και sng είναι σαφώς καλύτερα για μένα αλλά μάλλον είναι και θέμα διακύμανσης.

εγώ φίλε θα σου πω απλά να παίζεις mtt . Όπως διαπίστωσες κι έσει ο ίδιος τα mtt σου προσφέρουν κέρδη ενώ το cash όχι. Μην ψάχνεις στο poker να βρεις πιο είναι το πιο κερδοφόρο στο σύνολο αλλά πιο είναι πιο κερδοφόρο για εσένα και τον χαρακτήρα πόκερ που έχεις. Εγώ παίζω εδώ και περίπου 6 χρόνια πόκερ. Έχω δοκιμάση τα πάντα και μετά από μεγάλα κέρδη στα mtt ειρθαν η σφαλιάρες στο cash . Αλλά για να σου απαντήσω συγκεκριμένα στην ερώτηση σου, ένας καλός παίκτης cash , μπόρι να βγάλη μέσω ορώ τα διπλάσια από έναν που παίζη mtt .

Ασχολούμαι με το παιχνίδι ζεστά εδώ και 1 χρόνο.Έχω παίξει ΜΤΤ,sngs και cash games ,όλα σε micros. Τα cash games έχουν να δώσουν πολλά στο παιχνίδι σου αλλά θέλουν και πολύ περισσότερη αφοσίωση-μελέτη .Το κέρδος σου σε χρήματα είναι σχετικά μικρό αλλά πιο σταθερό από ότι εάν παίζεις ΜΤΤ, και είναι δύσκολο να χτίσεις bankroll μέσα από το cash. Εγώ προσωπικά αν και είμαι - ελάχιστα looser- break even ( μαζι μέ το rakeback) δεν μετανιώνω για τους 2 μήνες που ασχολήθηκα εντατικά με το cash γιατί βελτίωσε αισθητά το game μου και την ιδιοσυγκρασία μου. Όπως είπε και ο Δημήτρης είναι θέμα γούστου και τι σου ταιριάζει καλύτερα. Τα αποτελέσματα σε ΜΤΤ και sng είναι σαφώς καλύτερα για μένα αλλά μάλλον είναι και θέμα διακύμανσης.

σωστός έχω την ίδια γνώμη