argentinos6 Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 καλημέρα σε όλους ...ανοίγω το holdem manager 2 και μου βγαζη κανονικά το hud στα τραπέζια cash και δεν μου το βγαζη στα sgo ..μήπως ξερή κάνης γιατί? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 ξερει καποιος να βοηθησει εδω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Έχεις ρυθμίσει τη θέση στα τραπέζια να είναι πάντα η ίδια; Το ίδιο και στο HEM. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 καλημέρα σε όλους ...ανοίγω το holdem manager 2 και μου βγαζη κανονικά το hud στα τραπέζια cash και δεν μου το βγαζη στα sgo ..μήπως ξερή κάνης γιατί?αν μιλας για pokerstars ελεγξε απο το hand importing αν σου βγαζει δυο φακελους για εισαγωγη χεριων στο manager..αν σου εχει μονο αυτον που τελειωνει σε hand history+subfolders, πρεπει να βαλεις κι εναν ακομη που να τελειωνει σε tournsummary+subfolders. αν δεν στον βρει με auto detect στειλε μ pm η κανε με add να σου εξηγησω τι να κανεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2012 τελικά το πρόβλημα ήταν τα αγλικά...ηχα κατεβαζμένο το πρόγραμα της stars στα ελληνικά και δεν το διαβάζε μόλις το κατέβασα στα αγγλικά τα έβγαλε κανονικά τα stats ...ευχαριστώ παρά πολύ όλους για της απάντησης ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts