kanenas7 Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 στις 16 φεβρουαρίου ξεκινάει το Greek Poker Tour καλή τύχη σε όσους δώσουν το παρών στη Βιέννη...όσο για τους υπόλοιπους που δεν έχουμε τα λεφτά για να πάμε εκεί...τη θα λέγατε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά στο home game της pokerstars με buy in 11 ευρώ(όσο τα έχουμε ακόμα τα ευρά ) και ο πρώτος να τα πάρει όλα ώστε να πάει?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 μπράβο πολύ καλή ιδέα έχω κ τα γενέθλια μου εκείνη την ημέρα τι λέτε θα μου κάνετε τέτοιο δώρο??ευχαριστώ με συγκινήσατε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2012 μακάρι φίλε να καταφέρεις να το κανείς δώρο στον ευατό σου...εγώ πάντως αν το κάνουμε θα χάσω επίτηδες μακάρι φίλε να ψηθούν και αλλά άτομα ώστε να μαζευτούμε άτομα ....εγώ έκανα το θέμα να δω διαθέσεις και φτιάχνω το τουρνουά κατευθείαν... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts