LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 παιδιάποτέ γινεσε ΣΊΛΒΕΡ?όταν έχεις κάνει κολλεκτ τον μήνα 750 ?η συνολικά??δείτε την εικόνα μουγιατί μου αναγράφει το σύνολο τον VPP ????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kanenas7 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 καλησπέρα φίλε μου...ναι για να γίνεις σίλβερ πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να μαζέψεις 750vpp στη πρώτη εικόνα σου λέει ότι το μέχρι στιγμής το μήνα φεβρουάριο έχεις μαζέψει 137.91vpp και το 2012 σύνολο μαζί ιανουάριο- φεβρουάριο 426.22vpp άρα για να γίνεις silver πρπει να μαζέψεις 612vpp ακόμα ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crash206 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΕΚΤ ΤΟ ΜΗΝΑ 750 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΙΛΒΕΡ ΣΤΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ 612.09ΒΠΠ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΠΠ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΠΠ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 ευχαρισρτοκαι γιατί με βοηθάει να ξέρω το συνολικό? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Siakan Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Το συνολικό είναι για Supernova κ Supernova ελίτε. όπου πρέπει μέσα σε ένα xrono να έχεις τα συγκεκριμένα ποιντς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Epic edit στο 2ο screenshot Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 ααα μόνο για σουπερκατάλαβα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 απορίατους πόντους VPP τους μαζευης εφόσον έχεις ΕΜΠΛΑΚΕΊ σε ΠΟΤ? δηλαδή τη ενοωεάν έχω 9 τραπέζια και φολδαρο 80% τον χεριών μου VPP μαζεύω η Ο Χ I?παίζω 6-12 τραπέζια από της 1 ώρα @@ VPP μάζεψα γιαυτό rotaw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 επίσης το PTR με βγάζει 80 HOT τη HOT ρε μεγάλη έχουμε χάσει σε 4 μέρες 15 $!!!!!βεβεα είμουν κάτω στα 12 πριν 1 εβδομάδα και ανέβηκα στα 55 $ ξανά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Epic edit στο 2ο screenshotοντως το 2ο σκρινσοτ ολα τα λεφτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 TILTED - 5 $ σήμερα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 απορίατους πόντους VPP τους μαζευης εφόσον έχεις ΕΜΠΛΑΚΕΊ σε ΠΟΤ? δηλαδή τη ενοωεάν έχω 9 τραπέζια και φολδαρο 80% τον χεριών μου VPP μαζεύω η Ο Χ I?παίζω 6-12 τραπέζια από της 1 ώρα @@ VPP μάζεψα γιαυτό rotawΕφόσον έχεις εμπλακεί.http://www.pokerstars.com/vip/earn/επίσης το PTR με βγάζει 80 HOT τη HOT ρε μεγάλη έχουμε χάσει σε 4 μέρες 15 $!!!!!βεβεα είμουν κάτω στα 12 πριν 1 εβδομάδα και ανέβηκα στα 55 $ ξανάhttp://www.pokertableratings.com/faqs#gen11 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2012 απορίατους πόντους VPP τους μαζευης εφόσον έχεις ΕΜΠΛΑΚΕΊ σε ΠΟΤ? δηλαδή τη ενοωεάν έχω 9 τραπέζια και φολδαρο 80% τον χεριών μου VPP μαζεύω η Ο Χ I?παίζω 6-12 τραπέζια από της 1 ώρα @@ VPP μάζεψα γιαυτό rotawΕφόσον έχεις εμπλακεί.http://www.pokerstars.com/vip/earn/επίσης το PTR με βγάζει 80 HOT τη HOT ρε μεγάλη έχουμε χάσει σε 4 μέρες 15 $!!!!!βεβεα είμουν κάτω στα 12 πριν 1 εβδομάδα και ανέβηκα στα 55 $ ξανάhttp://www.pokertableratings.com/faqs#gen11φοβερόςτώρα θέλω ένα σιτε gia TILT melt ΔΟΩΝ!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts