Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

TILTARA oloi mera

LOUKAS34

Recommended Posts

παίζω πολύ καλά εδώ και 4000 χέρια

μπαίνω 9 τραπέζια 2νλ

αρχίζω και χάνω με AA - KK - SET οβερ SET - στραιγητ χαμηλό με ψηλό

φυλλ με φυλλ

πάω από 53$->>>> 39

ταράζομαι μέσα μου και λέω θα πάω ψηλά να δω τη αξίζω

μπαίνω 25νλ

αρχίζω---ΤΗΓΗΤ

ρώσσοι στο τραπέζι..

βλοφφαρο για χρώμα τον ρώσσο πάω στα 25$ από 20 BUY IN

και μετά έγινε το εξής SUCK ΟΎΤ.........

και όλα αυτά για να δείτε ότι ο JOKERSTARS μου χρωστά αρκετά....

και ότι οι ρώσσοι έτσι paizoun

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην ασχολείσαι με cash...μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζα με το acc ενός φίλου και κάναμε τα 10 ευρώ "paysafe" 600 δολάρια σε μια βδομάδα..και τα χάσαμε σε μια μέρα...πραγματικά δεν αξίζει..παίζε sit n go

kala to SNG paizeis oloi mera kai trws kai @@ στο τέλος γιατί κανείς SUCK ούτ στην POKERSTARS - άσε που δεν αξίζει από την άποψη FPP - ΒΠΠ βς TIME και WINRATE

κοίτα για VPP και FPP έχεις δίκιο αλλά πιστευω τα πιο ζόρικα είναι τα mtt και το cash τα mtt γιατί της περισσότερες φορές παίζεις γαμάτα 1-2 ώρες και 100 θέσεις πριν το ITM τρως μια από εδώ μέχρι το βερολίνο.στο cash απλά δεν έχεις σταματημό.τα sit n go είναι κάπου στην μέση κατά την γνώμη μου.για αυτό στα πρότεινα κιόλας.

φυσικά και να παίζεις cash .....τώρα... αν φτάσεις τα 10 ευρώ να τα κάνεις 600 και .. τα χάσεις ΣΕ MIA ΜΈΡΑ το ....τελευταίο που θα φταίει θα είναι το ότι παίζεις cash .....

και η εταιρία που φτιάχνω κάπως έτσι θα λειτουργεί σήμερα εσύ αύριο ο άλλος αλλιώς πως τα κονομήσω εγώ αν κερδίζουν συνέχεια οι ίδιοι....

Οι κανόνες λειτουργίας σύντομα στο blog ydra .

και η εταιρία που φτιάχνω κάπως έτσι θα λειτουργεί σήμερα εσύ αύριο ο άλλος αλλιώς πως τα κονομήσω εγώ αν κερδίζουν συνέχεια οι ίδιοι....

και εγω γιατι βλεπω στο OPR οτι περιπου το 10% ειναι κερδισμενοι μονο?κατι δεν παει καλα με το συστημα τους να τους στειλομε ιμειλ να το διορθωσουν

τι cash epekses και έχασες τα 600;;

τα περισσότερα κέρδη τα είχαμε στο 0.10/0.25 αλλά μετά το τιλτ μπικαμε 0.50/1 2/4CAP και 3/6 από ότι θυμαμε αλλά λίγα χέρια.Τα πιο πολλά λεφτά χάθηκαν στο 0.50/1.Τουλάχιστον τώρα πιστευω έχουμε πάρει ένα καλό μάθημα και οι δύο...

file 50nl megali koroidia...

ekei paizoun se allo level

kai exoun TERASTIO BR

Μην ανησυχείς τα έχω μάθεi από πρώτο χέρι.Και στο 0.10/0.25 υπάρχουν πολλοί pros .Και οι περισσότεροι παίζουν 8-10 τραπέζια πράγμα που σημενει αυτό που λες και εσύ για το bankroll .

και εγω γιατι βλεπω στο OPR οτι περιπου το 10% ειναι κερδισμενοι μονο?κατι δεν παει καλα με το συστημα τους να τους στειλομε ιμειλ να το διορθωσουν

Η αφρόκρεμα εξaiρηται

• 3 weeks later...
μακαρι να επιτραπουν οι λεσχες και να παιζουμε εκει να γλιτωσουμε απο τα τζοκερ σαιτ που μας παιρνουν τα λεφτα μας.

Γιατί δεν πας καζίνο που επιτρέπεται ήδη; Η μηπως πιστευεις πως θα υπαρχει λεσχη με NL25 ή με μικρότερο rake από τα καζίνο;

Φίλε Ydra αντί να κάτσεις να βελτιωθείς μιλάς συνέχεια για δράκους . εκτός αν παίζει κάτι άλλο. Σε είχα δει στον τελικό για το πακέτο του EPT αν θυμάμαι καλά, πιο nit πεθαίνεις. βάλε ποικιλία στο παιχνίδι σου. ήσουν 80 χέρια συνέχεια πάσο πάσο πάσο . ε μετά κανείς raise λογικό είναι να πασσαρουν οι υπόλοιποι. ψάξε λίγο. διάβασε , δες video κάνε κάτι εκτός να μιλάς για στημένο ονλινε πόκερ και @#@!#@#@. Οι υπόλοιποι (αυτό το 10%) πως στον πο..σο κερδίζουν και εσύ όχι? έχουν κάνει συμφωνία με την εταιρεία που παίζουν? κάνει κάτι και γενικά ΣΤΑΜΑΤΆ να είσαι ΤΕΜΠΕΛΗΣ πάνω στο θέμα του πόκερ

Οι υπόλοιποι (αυτό το 10%) πως στον πο..σο κερδίζουν και εσύ όχι? έχουν κάνει συμφωνία με την εταιρεία που παίζουν?

ειναι η αφροκρεμα ντε...θα μαθεις γατακι :lol: