Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Υποδειξτε τα λαθη μου για να βελτιωθω

vkiller

Recommended Posts

ενω στην ONGAME με όνομα mpookis έxω κέρδη $33000 στην πόκερ σταρς με όνομα myspeargun έχω ζημιές $5000

πιο κάτω σας στέλνω μερικά χέρια από την τελευταία μου session .όλα από τα 5 εψεσινα τουρναμεντ και θέλω τη γνώμη σας για λάθος παιξίματα που έξω κάνει. επίσης θέλω και εναλλακτικούς τρόπους που μπορούσα να παίξω τα πιο κατ χέρια.

σημείωση ## με τον ίδιο τρόπο παίζω τα πιο κάτω παρόμοια χέρια εδώ και 2 χρόνια απομονώνοντας 1 με 2 αντιπάλους με δυνατά μπέτ πριν το φλοπ με τα μεγάλα μου ζεβγαρια αλλά όπως φαίνεται δν αποδίδη αυτή η ταχτική εκεί. αφού το αποτέλεσμα είναι πάντα αποκλεισμός..

παρακαλώ τη γνώμη σας για τυχών στραρηγική που πρέπει να ακολούθω και αναλύστε μου τ παιξίματα στα πιο κάτω χέρια τα εψεσινα που είναι απλά ένα συνηθισμένο δείγμα του τη γίνεται σε κάθε session στην πόκερ σταρς

1

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [As Ac]

Knightsgeee: folds

salehrol: folds

PelliPelli2: raises 180 to 300

Aprilz1stson: folds

joshuatzai: folds

MYspearGUN: raises 420 to 720

PelliPelli2: raises 8681 to 9401 and is all-in

MYspearGUN: calls 4160 and is all-in

Uncalled bet (4521) returned to PelliPelli2

*** FLOP *** [7h Qd Jc]

*** TURN *** [7h Qd Jc] [Td]

*** RIVER *** [7h Qd Jc Td] [7d]

*** SHOW DOWN ***

MYspearGUN: shows [As Ac] (two pair, Aces and Sevens)

PelliPelli2: shows [Qc Qh] (a full house, Queens full of Sevens)

PelliPelli2 collected 9910 from pot

2

* 7 river me 2 outs se 96000 pot 2 theseis prin ta lefta *

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [8s 8d]

h@rdnock: folds

jonnn215: folds

elxola: raises 2250 to 3750

MYspearGUN: calls 3750

csc89: folds

tryyy: folds

T-MstarX: folds

Jadina68: folds

*** FLOP *** [Jd Jc 3s]

elxola: bets 6021

MYspearGUN: raises 8479 to 14500

elxola: calls 8479

*** TURN *** [Jd Jc 3s] [3d]

elxola: checks

MYspearGUN: checks

*** RIVER *** [Jd Jc 3s 3d] [7h]

elxola: bets 26667 and is all-in

MYspearGUN: calls 26667

*** SHOW DOWN ***

elxola: shows [7c 7d] (a full house, Sevens full of Jacks)

MYspearGUN: shows [8s 8d] (two pair, Jacks and Eights)

elxola collected 93484 from pot

3

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Ks Kd]

mainilrules: folds

MYspearGUN: raises 100 to 150

jimarian: raises 645 to 795 and is all-in

Royalize: folds

grindin4tips: folds

undaDISGUISE: raises 56 to 851 and is all-in

KetrDane89: folds

NaudLimit: folds

vbogos: folds

MYspearGUN: calls 701

*** FLOP *** [7s Jh 7h]

*** TURN *** [7s Jh 7h] [8s]

*** RIVER *** [7s Jh 7h 8s] [Ts]

*** SHOW DOWN ***

MYspearGUN: shows [Ks Kd] (two pair, Kings and Sevens)

undaDISGUISE: shows [Qd Qh] (two pair, Queens and Sevens)

MYspearGUN collected 112 from side pot

jimarian: shows [Th Td] (a full house, Tens full of Sevens)

jimarian collected 2460 from main pot

4

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Qd Qh]

unamya: folds

Real Alfa: raises 5785 to 6285 and is all-in

alemao_gt: folds

jonnn215: folds

elxola: folds

MYspearGUN: raises 4825 to 11110 and is all-in

cabriomustan: folds

csc89: folds

takearisk90: folds

Uncalled bet (4825) returned to MYspearGUN

*** FLOP *** [9c Jh Th]

*** TURN *** [9c Jh Th] [Ts]

*** RIVER *** [9c Jh Th Ts] [7d]

*** SHOW DOWN ***

Real Alfa: shows [Jc Jd] (a full house, Jacks full of Tens)

MYspearGUN: shows [Qd Qh] (two pair, Queens and Tens)

Real Alfa collected 13860 from pot

5 **emetiko QQ me 3 bet pre flop apo Q9!!**

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Qd Qc]

Hnrs: raises 1000 to 1500

rufo_corti: folds

Dejmen/FCB: folds

StalingradMM: folds

MYspearGUN: raises 2500 to 4000

ales620: folds

Ialogen: folds

vourdoupato has timed out while being disconnected

vourdoupato: folds

vourdoupato is sitting out

vourdoupato is disconnected

Arty_the_Cat: folds

Hnrs: calls 2500

*** FLOP *** [Td 3h 9d]

Hnrs: checks

MYspearGUN: bets 13866 and is all-in

Hnrs: calls 12525 and is all-in

Uncalled bet (1341) returned to MYspearGUN

*** TURN *** [Td 3h 9d] [2s]

*** RIVER *** [Td 3h 9d 2s] [9c]

*** SHOW DOWN ***

Hnrs: shows [Qh 9h] (three of a kind, Nines)

MYspearGUN: shows [Qd Qc] (two pair, Queens and Nines)

Hnrs collected 34340 from pot

6 *anamenomeno AA apo 57s*

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Ah As]

jambomatty: folds

22atro22: folds

Rikster22: folds

pepino1959: folds

Paokgeorge: folds

nairuba: raises 120 to 200

Gogol.B: folds

giobas13: calls 160

MYspearGUN: raises 280 to 480

nairuba: folds

giobas13: calls 280

*** FLOP *** [Jd Qc 9c]

giobas13: checks

MYspearGUN: bets 1276 and is all-in

giobas13: calls 1276

*** TURN *** [Jd Qc 9c] [Kh]

*** RIVER *** [Jd Qc 9c Kh] [Ac]

*** SHOW DOWN ***

giobas13: shows [5c 7c] (a flush, Ace high)

MYspearGUN: shows [Ah As] (three of a kind, Aces)

7 ***all inn me set sto tern over set river classika me 2 outs***

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [7s 7h]

nicevisitor: raises 180 to 300

Jora80: calls 300

MYspearGUN: calls 300

Chinasky 18: calls 300

0tecpokera: folds

arthure2090: calls 180

*** FLOP *** [4h 3d 7c]

arthure2090: checks

nicevisitor: checks

Jora80: bets 825

MYspearGUN: calls 825

Chinasky 18: folds

arthure2090: folds

nicevisitor: folds

*** TURN *** [4h 3d 7c] [6d]

Jora80: checks

MYspearGUN: bets 720

Jora80: raises 2719 to 3439

MYspearGUN: calls 1103 and is all-in

Uncalled bet (1616) returned to Jora80

*** RIVER *** [4h 3d 7c 6d] [Qh]

*** SHOW DOWN ***

Jora80: shows [Qc Qs] (three of a kind, Queens)

MYspearGUN: shows [7s 7h] (three of a kind, Sevens)

Jora80 collected 6946 from pot

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν τα χέρια που postares. Πάντως σίγουρα όχι σε αυτό που λέει ο τίτλος. Δε μπορεί να ρωτάς "που είναι το λάθος στο all in pre με ΑΑ;"

“The world is not dangerous because of those who do harm, but because of those who look at it without doing anything.”

Albert Einstein

πολύ ωραίο το σλόγκαν σου.

Μόνο που εγώ το εφαρμόζα το εφαρμόζω και θα το εφαρμόζω...

κάποιοι απλά το λέτε..

όντως και πιο πολύ μοιάζει με ένα thread εκτόνωσης και δεν το λέω με την κακή έννοια...και πολύ καλά κανείς.Τώρα για τα bad beat αρκετοί από εμάς τα έχουν πάθει.Ειδικά αυτό που και οι διο έχουν pocket pair και εσύ έχεις το μεγαλητερο αλλά ο παιχταράς πιάνει το 2 outer στο river συμβανει πιστευω τουλάχιστον μια φορά κάθε 5 pocket pairs που παίρνεις.Τώρα αν και δεν σε ξέρω προσωπικά το πιο λογικό(?) μου φαίνετε να συνεχίσεις να παίζεις στην ποκερσταρς μόνο για την πλάκα σου...

Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν τα χέρια που postares. Πάντως σίγουρα όχι σε αυτό που λέει ο τίτλος. Δε μπορεί να ρωτάς "που είναι το λάθος στο all in pre με ΑΑ;"

+1

φίλε μου αν έγιναν αυτά σε ένα βράδυ τι να πω ήσουν απλά πολύ άτυχος μου έχει συμβεί κ εμένα στην jokerstars μην το βάζεις κάτω keep going.

φίλε μου αν έγιναν αυτά σε ένα βράδυ τι να πω ήσουν απλά πολύ άτυχος μου έχει συμβεί κ εμένα στην jokerstars μην το βάζεις κάτω keep going.

ΈΓΙΝΑΝ ΣΕ ΈΝΑ ΒΡΆΔΥ .ΌΜΩΣ ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΛΆ ΒΡΑΔΥΆ ΣΤΗΝ ΠΌΚΕΡ ΣΤΑΡΣ ..ΣΥΝΉΘΩΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ Η ΡΈΝΤΑ ΕΚΕΊ. στα περισσότερα από 500 βραδυά που έπαιξα εκεί..... ΤΟ ΠΌΙΝΤ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΊΖΩ ΕΚΕΊ...ΊΣΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΩ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ.. ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΡΩΤΆΩ..

sorry που στο λεω αλλα λαθος παιγμενα τα περισσοτερα...δν γινεται ρε αδερφε να μπαινεις all in με ΑΑ,ΚΚ και QQ...ελεος δηλαδη που τα διαβασες αυτα?πρεπει να διαβασεις τα βιβλια του harrington πιστευω...εκει θα δεις οτι δεν μπαινεις all in με φυλλο πανω απο 10....

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ THREAD ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ??μπαινω Ο ΜΛΚΣ να διαβασω μπας και βοηθησω και βλεπω ολα εκτος απο 2 χερια να ειναι οχι στανταρ αλλα παταω κουμπακια....πλακα μας κανεις?

αποσκοπεί στο να μου υποδείξετε τα λάθη μου για να βελτιωθώ.

και στο αποψινό 22ρι δεν άντεξα και έκανα το ίδιο ακριβώς λάθος..θα με βοηθήσει κανείς να διορθώσω το παίξιμο μου..

να και το συμμερινό 22ρακι..τουλάχιστο πρόλαβα ITM πριν κάνω το λάθος με ΚΚ

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Kh Kd]

MYspearGUN: raises 1000 to 1800

Lauriston72: folds

KillerNorbit: folds

Brosj: folds

Kafka23: folds

Kaci9: calls 1000

*** FLOP *** [7s Td 4s]

Kaci9: checks

MYspearGUN: bets 2400

Kaci9: raises 30068 to 32468 and is all-in

MYspearGUN: calls 8295 and is all-in

Uncalled bet (21773) returned to Kaci9

*** TURN *** [7s Td 4s] [Qh]

*** RIVER *** [7s Td 4s Qh] [Th]

*** SHOW DOWN ***

Kaci9: shows [Ts Ac] (three of a kind, Tens)

MYspearGUN: shows [Kh Kd] (two pair, Kings and Tens)

Kaci9 collected 25990 from pot

Αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι να τα βάζεις μπροστά.Τώρα εάν νομίζεις οτί είναι στημένη η εταιρία κάνεις λάθος που παίζεις πόκερ, ειδικά, από τη στιγμή που είσαι 30Κ + συνολικά .Δείχνουν να σε βγάζουν εκτόςς εαυτού αυτά τα χέρια και δεν θα πρεπε, αφού είναι απλά αρνητική διακύμανση

“The world is not dangerous because of those who do harm, but because of those who look at it without doing anything.”

Albert Einstein

κάποιοι απλά το λέτε..

Δεν είναι δικό μου το slogan του Einstein είναι. Επίσης, που ξέρεις αν εγώ το εφαρμόζω ή όχι. Και τέλος πάντων τι σχέση έχουν όλα αυτά με το thread σου; Παραδέξου ότι δεν άνοιξες το thread για να σου πούμε που είναι το λάθος στο all in pre με ΑΑ και ΚΚ αλλά για να πεις το bad beat story σου και τις γνωστές ιστορίες για την στημένη pokerstars, να μετακινήσω κι εγώ το thread στα bad beats και ιστορίες πόνου να τελειώνουμε.

να βελτιωθείς ?

η μόνη βελτίωση που μπορείς να κάνεις από την στιγμή που το software σου φέρεται με αυτόν τον τρόπο και έχεις τόσο καλά κέρδη στο joker stars είναι να κάνεις μια ωραία ΑΝΆΛΗΨΗ και να πας για 6 μήνες να παίξεις σε άλλο site .....

αποσκοπεί στο να μου υποδείξετε τα λάθη μου για να βελτιωθώ.

και στο αποψινό 22ρι δεν άντεξα και έκανα το ίδιο ακριβώς λάθος..θα με βοηθήσει κανείς να διορθώσω το παίξιμο μου..

να και το συμμερινό 22ρακι..τουλάχιστο πρόλαβα ITM πριν κάνω το λάθος με ΚΚ

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Kh Kd]

MYspearGUN: raises 1000 to 1800

Lauriston72: folds

KillerNorbit: folds

Brosj: folds

Kafka23: folds

Kaci9: calls 1000

*** FLOP *** [7s Td 4s]

Kaci9: checks

MYspearGUN: bets 2400

Kaci9: raises 30068 to 32468 and is all-in

MYspearGUN: calls 8295 and is all-in

Uncalled bet (21773) returned to Kaci9

*** TURN *** [7s Td 4s] [Qh]

*** RIVER *** [7s Td 4s Qh] [Th]

*** SHOW DOWN ***

Kaci9: shows [Ts Ac] (three of a kind, Tens)

MYspearGUN: shows [Kh Kd] (two pair, Kings and Tens)

Kaci9 collected 25990 from pot

Τι εννοείς "πριν κάνω το λάθος με ΚΚ"; Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε τελείως. Που βλέπεις το λάθος; Μπροστά δεν τα έβαλες; Επειδή έχασες σημαίνει ότι υπάρχει λάθος στο παίξιμο της συγκεκριμένης παρτίδας; Υπάρχει περίπτωση να πιστεύεις ότι έκανες λάθος με το να κάνεις αυτό το call και να τα βάλεις τόσο μπροστά;

grammenoz εγώ τον άνθρωπο τον βλέπω να χάνει αρκετά λεφτά στο joker stars .... εσύ που το είδες ότι κερδίζει 30.000???

παίζω στην ongame με το όνομα :: mpookis

χμ.... δηλαδή.... ongame .... κερδίζεις 30.000...... και στο joker stars σου έχουν κάτσει τα χέρια που ανεβάζεις ..... και .....AKOMA παίζεις στο JOKER STARS ?

τα λεφτάκια σου ..... και σε άλλη παραλία .....

Albert Εινστειν

πολύ ωραίο το σλόγκαν που δανεισθκές από τον αϊνστάιν μπορεί στη ζωή σου να το εφαρμόζεις αλλά σαν συντονιστής εδώ δεν μπορείς γιατί θα έχεις συνέπειες και δεν είσαι έτοιμος να της υποστείς., θέλω 3 ώρες να σου το αναλύσω...και υπόσχομαι να το αναλύσω άλλη μέρα όταν θα είμαι πιο ξεκούραστος .παντός με εκφράζει απόλυτα και έξω ήσυχη την σεινηδειση μου πως το 2001---2006 που σπούδαζα ελλάδα τα είχα βάλει με τους έλληνες πολιτικούς και του πασοκ και της νέας δημοκρατίας που εναλλασονταν στην εξουσία γιατί έβλεπα πως θα κατέστρεφαν αυτών τον τόπο , όπως βλέπω πως καταστρέφουν και το πόκερ αυτοί που το διευθύνουν....

μοναδική μου επιδίωξη η τίμια και δίκαιη κοινωνία...

και όσο αφορά το πόκερ που μας αρέσει , μόνη μου επιδίωξη είναι ΤΟ ΚΑΘΑΡΌ ΚΑΙ ΤΊΜΙΟ ΠΑΙΓΝΊΔΙ!!! γιαυτό αγωνίζομαι ξερωντας πως πληρώνω βαρύ το τίμημα...

είχα γράψει μεταξύ άλλων το 2005

ΝΕΟΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ:

Εμείς σας επιλέξαμε με σταυρό

και σεις επιλέξατε να μας σταυρώσετε

(δυστυχώς δικαιώνομαι 5 χρόνια μετά με το σταυρό που κουβαλά ο ελληνιος λαός εξαιτίας των αχρείων πολιτικών)

Αν θυμάστε πριν 3 χρόνια είχα ανοίξει πόλεμο με την fulltilt ( πολλοί με κατακρινατε που τους έλεγα απατεώνες) Δυστυχώς η ευτυχώς τώρα πάνε για φυλακή με την ρετσινιά του απατεώνα.........

ΚΑΙ Ο ΑΓΏΝΑΣ ΓΙΑ fairplay ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ......

ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ κακό να παλεβει κάποιος για καθαρό και τίμιο παιγνίδι..τότε ξανασταβρώστε με..

κάποιοι απλά το λέτε..

Δεν είναι δικό μου το slogan του Einstein είναι. Επίσης, που ξέρεις αν εγώ το εφαρμόζω ή όχι. Και τέλος πάντων τι σχέση έχουν όλα αυτά με το thread σου; Παραδέξου ότι δεν άνοιξες το thread για να σου πούμε που είναι το λάθος στο all in pre με ΑΑ και ΚΚ αλλά για να πεις το bad beat story σου και τις γνωστές ιστορίες για την στημένη pokerstars, να μετακινήσω κι εγώ το thread στα bad beats και ιστορίες πόνου να τελειώνουμε.

μπορεί να νιώθω αυτό που νιώθω για την σταρς αλλά αναγνωρίζω τουλάχιστο ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΆΝΕ ΤΟ COLUSION ΜΕΤΑΞΎ ΠΑΙΚΤΏΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΎΝ ΌΣΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΊΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΌΝΕΣ ΤΟΥ FAIRPLAY , ΕΠΊΣΗΣ ΕΊΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΊΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΏΣΟΥΝ ΑΜΈΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ ΠΑΊΚΤΕΣ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΉΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΕΚΕΊ...ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΛΛ ΤΙΛΤ...ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΏ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ, ΑΛΛΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΚΌΜΗ ΠΟΛΛΆ ΕΚΕΊ ...ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΑΙΣΙΌΔΟΞΟΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ..ΠΡΟΣΤΑΤΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΆΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΠΌΚΕΡ....

(και είναι κρίμα να κλειδωθεί το ποστ γιατί έχει μυνήματα που αξίζει τον κόπο να περαστούν...και τα παιρνάω πολιτισμένα και στα πλαίσια που επιτρέπεται, χωρίς ύβρεις και χωρίς κατηγορίες...)

ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΎΣ ΤΟΥΣ ..... ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΑΥΤΌ ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ !!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙΣ .... ΑΠΛΆ ... ΘΑ ΠΛΑΚΏΣΟΥΝ ΕΔΏ ΌΛΟΙ ΟΙ "pro "

ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΌ .... ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΊΣΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ..... ΟΠΌΤΕ.... ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ .... ΤΟ ΘΈΜΑ ΘΑ ΠΆΕΙ ....ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ......ΕΎΚΟΛΑ!!!

Οκ αλλά μήπως παραλείπουμε το γεγονός πως στην σταρς υπάρχουν πολύ καλύτεροι παίκτες από την ongame ?Δεν λέω πως εσύ δεν είσαι καλός παίκτης και τα λοιπά,απλά και αυτό είναι μια πραγματικότητα που επηρεάζει κατά πολύ τα κέρδη σου καταλαβαίνεις πως το λέω έτσι?

ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΎΣ ΤΟΥΣ ..... ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΑΥΤΌ ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ !!!!

ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΌ .... ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΊΣΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ..... ΟΠΌΤΕ.... ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ .... ΤΟ ΘΈΜΑ ΘΑ ΠΆΕΙ ....ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ......ΕΎΚΟΛΑ!!!

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ,ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΡΟσ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΤΖΟΚΕΡΣΤΑΡΣ,ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΖΕΡΣ :lol: :lol: :lol:

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ,ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΡΟσ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΤΖΟΚΕΡΣΤΑΡΣ,ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΖΕΡΣ :lol: :lol: :lol:

εσυ εισαι γνωστο μελος της συμμοριας που εχει διεισδυσει στο pokerland γι αυτο μη λες διαφορα ειρωνικα κι ετσι...αν θυμαμαι καλα εισαι και απ τους ιδρυτες της...

vkiller...τι τραγικο λαθος ηταν αυτο με τους ΚΚ στο τελευταιο χερι που ανεβασες?καλα ρε Τ high και callαρεις all in? αντε πανε να διαβασεις κανενα βιβλιο αγορι μου....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...