LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 FREE πρόγραμμαhttp://www.ddpoker.com/ηομε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crash206 Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 μια περιληψη το τι κανει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dfwME Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Ενδιαφέρον φίλε Lουκά ...θα το δοκιμάσω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 ναι σορρυΤώρα το έβαλα και εγώ παιδιά δεν ξεορ ακριβώς ααλλά νομίζω κανείς προπόνηση με διάφορα χέρια 6- 9 HEADS UP Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 ειναι προγραμμα για να παιζεις ποκερ με φιλους σου μεσω πισι,εγω πχ που εχω ενα λαπτοπ και ενα σταθερο πισι αντι να μοιραζομε μαρκες και φυλλα λαιβ συνδεομε τα πισια και παιζουμε με αυτο.με λιγα λογια ειναι ενα απλο ποκερ γκειμ με δυνατοτητα συνδεσης 2-3-5-8 υπολογιστων.δεν θυμαμαι αν εχει και αλλες δυνατοτητες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 σου λέει και διάφορα αλλά...ΠΧ: σου λέει πόσο δυνατό φίλο έχεις και ποια γκρουπ ανοίκουν ποιες κατηγορίεςκαι PX πόσο της $ έχεις με μικρό ποκετ παίρ εναντίων AK - AQ και τετιαείναι καλό παιδιά άφοβα aksizei Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts