LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2012 Καλησπέρατο GRAPH αυτό τη ακριβοω μου διχνει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 ότι είσαι πάτος !! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 ok οπότε βάση τήξης είμαι + 50 ευρώ ωραία μου αρέσει η τύχη mou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Profit : Κέρδος (overall)Showdown : Κέρδος στις παρτίδες που έγινε showdown Non -showdown : Κέρδος στις παρτίδες που δεν έγινε showdown All-in EV : Το αναμενόμενο κέρδος στα all-in σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 telika eimai patos i oxi afto den katalava giati to EV einai XAMHLA!!!!! \ara me liga logia do not GO ALL IN - kai paize SAFE Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Το αναμενόμενο είναι αυτό που λέμε το μακροπρόθεσμο (σε βάθος χρόνου)Με λίγα λόγια: Ψάξου καλύτερα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 ξεκινσα και παίζω πολύ καλά τώρα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
thanos_pos Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Λουκά παίζεις 6max η full ring ?? Γνώμη μου είναι άρχισε να παίζεις full ring και άλλαξε εταιρία αν παίζεις στην stars !! εγώ σε 20000 hands στην stars ήμουν break even αλλάξα εταιρία πήγα 888 και σε 10000 hands είμαι +75$! στην stars έχει 1 fish max στα τραπέζια και δεν μπορείς να το "φας" σε προλαβαίνουν! στην 888 είναι το μισό τραπέζι fish !!! επίσης μην μπλοφάρεις ούτε μια φορά! C-βετ στο flop τα καλά σου χέρια, αν φας call και έχεις miss το flop check/fold μετά δεν τρέχει μια! αν θες σου ανεβάζω stats από ποκερσταρς και 888 να δεις διάφορα για να πειστείς! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 φιλε συμφωνο ειναι πολυ δυσκολα στην ΣΤΑΡΣ - εχουν και ειδικα εργαλια τα παληκαρια..παιζω 6ΜΑΧ μου αρεσει το ακτιον - ελεγα να γινω ΣΙΛΒΕΡ αλλα ετσι οπως τα λες 8α μεταφερω τα χρηματα μου στην 888 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
thanos_pos Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 κατέβασε το holdem manager 2 και κάνε register έχεις 1 μήνα free trial . αυτό για να κατάλαβαίνεις τα fish και τους regs !!(ψαξτω λιφο μόνος σου δες τα βιδεάκια που έχει μέσα ) εγώ τώρα θα μου λήξη το trial έxω βγάλει τα λεφτά να το αγοράσω κανονικά!! αν δεν το είχα δεν θα τα έβγαζα! trust me !! και sτο full ring είναι πολυυυυ πιο εύκολο το game !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 ναι όντος στο φυλλ είναι πιο εύκολο αλλά και αργό επίσης παίζω 6 τραπέζια μίνιμουμμόλις πάρω FULL HD θέλω να παίζω πολλλααααεάν πάω στην 888 θα ξεκινήσω από χαμηλά γαμοοοοτο μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
thanos_pos Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 η 888 έχει μαξ 8 τραπέζια! είναι λίγο μαλακ%$ αλλά με 8 τραπέζια έχεις action συνέχεια! δεν βαριέσαι καθόλου! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 οκ θα βάλω 20 $ αλλά σκέψου ότι τώρα θα ξεκινήσω από το μηδέν εκη και μάλλον δεν θα έχει VOLUME η ετερια αυτή Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 παίξαμε και σήμερα 17-18 τραπέζια 1000 χέρια σε 45 lepta2NL BR 62$ μετά τα 1000 ΧΈΡΙΑ σήμερα75$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 ιδού και οι αποδιξειεντυπώσεις από τα 18 τραπέζια...σε ΣΤΑΚΚ? θέλω 2 Δεπων άσε που δεν προλαβενεις να κανείς μπλόφα - CHECK CALL / RAISE χαμός βεεπ βεεπ βεεπθα το δοκιμάσω αύριο ξανά με 24 τραπέζια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 αλλά 1556 χέριακέρδος 6 $+σε κάποια φάση είχα 20+ τραπέζιαζαλαδαααααααααααχ και να είχα 26αρα οθόνη - της πόρνης θα ginotan Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 και να το γράφημα με τα χέριαοπιος θέλει λέει την γνώμη του για να βελτιωθο amesa Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 1155 ξεραι σήμερα 22+ τραπέζιαδεν τα πήγαμε καλά, BAD ΒΕΑΤ με KK βς 67- 2$ συνεχίζουμε.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 πολύ χάλια τα πάμε., μας ξεσανε σήμερα, έχω την εντυπωση ότι με γκαντεμιασαξεκούραση και βλέπουμε είμαστε - 25$πολλά βεατ παρά πολλά τρέλα χέρια χαμένα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 έπεσε και άλλη γκαντεμιά ο γείτονας δεν είχε το WIFI ανοιχτό και κατέληξα σε νετ καφέδεν βολευόμουν να παίξω 24 τραπέζια στις άθλιες οθόνες το γύρισα σε 5 νλ 4 τραπέζιαείχα έναν άγγλο fiSH και του πήρα 10 καθαρά $ανεβήκαμε στα 64$ αισίωςίσος ελατώσω τα 24 δεν έχει νόημα διότι στα 24 τραπέζια μόνο από τα BB χάνεις ανά 1000 χέρια αρκετά $$$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2012 BUSTED Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts