priolo07 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Γεια σας Παιδια ειμαι νεος στο forum!!θα συμμετέχω 8-12 μαρτιου στο Asia Pacific Poker Tour στη Σεούλ και θα ηθελα να κανω share to 50% .το 1% ειναι στο 1.5$.θα ήθελα την βοηθεία σας και την υποστηριξή σας γιατι οπως καταλαβαινεται ειναι ενα μακρινο ταξίδι και το κοστος μεγαλο!!οποιος θέλει βαζει τα χρηματα στο account στην Pokerstars η ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω email!Σας ευχαριστω πολυPriolo07 - PokerstarsPriolo_07 - Pokerlobby.grΓεια σας Παιδια ειμαι νεος στο forum!!θα συμμετέχω 8-12 μαρτιου στο Asia Pacific Poker Tour στη Σεούλ και θα ηθελα να κανω share to 50% .το 1% ειναι στο 1.5$.θα ήθελα την βοηθεία σας και την υποστηριξή σας γιατι οπως καταλαβαινεται ειναι ενα μακρινο ταξίδι και το κοστος μεγαλο!!οποιος θέλει βαζει τα χρηματα στο account στην Pokerstars η ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω email!Σας ευχαριστω πολυPriolo07 - PokerstarsPriolo_07 - Pokerlobby.grpriolo07@yahoo.gr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Γεια σας Παιδια ειμαι νεος στο forum!!το 1% ειναι στο 1.5$;;;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
priolo07 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 ετσι λεω δεν ειναι καλα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 27.2 δολλάρια είναι το 1% Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 ετσι λεω δεν ειναι καλα?Το event δηλαδή έχει buy in $150; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
priolo07 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 σορρυ παιδια λαθος δικο μου..εάν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το ακριβές πόσο που βγαίνει στο 1%! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
priolo07 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 το buy in ειναι 3000$... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 2720s είναι η συμετοχη στο tour άρα 27.2s το 1% χωρίς mark up Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
priolo07 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου και εάν mark up παει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 όχι γιατί έχεις -10% roi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
priolo07 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 η καταστροφή κάνωντας την μαλακία να παίξω 5000 se cash μετα απο την 2 θεση που πηρα στο 3,3rebuy.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 η καταστροφή κάνωντας την μαλακία να παίξω 5000 se cash μετα απο την 2 θεση που πηρα στο 3,3rebuy..το -10% αφορα μονο τα ΜΤΤ δεν εχει σχεση με τα 5.000 που εχασες στο κασ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 αράξε στα λουτρά imo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 απλά lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts