ppap14 Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Καλησπέρα , είμαι αρχάριος στο θέμα του πόκερ και έχω μερικές ερωτήσεις για όποιον μπορεί να βοηθήσει .Αρχικά υπάρχει κάποιο λινκ το οποίο να μιλάει με λεπτομέρεια για θέματα διαχείρισης Bankroll ?Και δεύτερον υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα όπως το Πόκερ Τράκερ?Εδώ να σας πω ότι ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος και Πόκερ παίζω μόνο Σαββατοκύριακα , αλλά από του χρόνου ως φοιτητής πλέον σκέφτομαι να ασχοληθώ ενεργά .Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.Τα στατιστικά μου είναι αυτά :http://nl.pokerprolabs.com/pp9414/PokerStars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2012 Αν ψάξεις λίγο στα παλαιότερα θέματα θα βρεις πολλές πληροφορίες. Έχω δώσει ένα link για πολύ ωραίο bankroll management στην αμέσως προηγούμενη συζήτηση για το ίδιο θέμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts