Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

μηπως εχει καταντησει λοττο?

block

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους!

το θεμα που θελω να θεσω εχει να κανει με το ποκερ σημερα γενικα ονλινε κ λιβε..

γενικα γνωριζουμε ολοι πανω κατω οτι το ποκερ στις μερες μας δεν εχει καμια σχεση

με το ποκερ πριν 5 χρονια πριν 15 κοκ...εγω πρωσοπικα για να σας δωσω να καταλαβετε δεν το παιζω ουτε οτι ξερω πολλα ουτε οτι εχω εμπειρια ουτε τιποτα τετοιο..

παιζω ποκερ ενα χρονο σχεδον,αλλα αυτο τον χρονο το ποκερ το εχω λατρεψει και εχει μπει στο πετσι μου και στην ζωη μου πραγματικα...ξοδευω μεσο ορο απο την πρωτη στιγμη που εμαθα το παιχνιδι 7-8 ωρες την ημερα παιζοντας,διαβαζοντας,αναλυοντας και

ψαχνοτας για ολες τις πτυχες ,τις διαφορετικες καταστασεις (απειρες) που εχει αυτο το μοναδικο παιχνιδι που ολοι μας αγαπαμε...το μονο που δεν εχω κανει ειναι να ποσταρω σε τετοιου ειδους φορουμ που ειναι κι αυτο πολυ σημαντικο για να βελτιωσει κανεις το παιχνιδι του,συζητςντας και λαμβανοντας αποψεις απο οπου μπορεις (εκτος απο "ασχετους" που το μονο που θα πετυχεις ειναι να σε αποπροσανατολισουν και να ξεχασεις κι αυτα που ξερεις)...ισως να σας κουρασα λιγο με τον προλογο αλλα ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω και ηθελα να πω καποια πραγματα..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!

2012 και το ποκερ φαινεται να εχει γινει μοδα! να πω οτι προσςπικα το διαστημα που παιζω ποκερ εχει να κανει αποκλειστικα με το ονλινε..το παιχνιδι εχει δυσκολεψει και προφανωσ με τοσο κοσμο υπαρχουν καλοι κακοι μετριοι ντονκς ψαρια αλλοι παιζουν για χομπι αλλοι για να βγαλουν χρηματα...το θεμα ειναι οτι εχουμε γινει πολλοι!

προσπαθεις μερα με την μερα να γινεσαι καλυτερος ετσι ςστε μακροπροθεσμα με το καλο και σωστο παιχνιδι σου να εισαι κερδισμενος...αλλα αυτο το ονλινε εχει παραγινει..βλεπεις κατι ραισε απο εαρλυ ποσιτιον και κατι κολαρισματα με 20% πιθανοτητες να κερδισουν και ξαφνικα να σκαει το ριβερ και να αλλαζουν τα παντα,τοσα μπαντ βεατσ τεραστιο βαριανς...και εδω θελω τις αποψεις σας μηπως μας κοροιδευουν και να παιζουμε μονο λιβε που ξερουμε καλυτερα και πιο σιγουρα τι μας γινεται?και...με το ποκερ καθε μερα ολοενα να γινεται πιο προσιτο στον κοσμο,και παρα πολλους σαν εμενα και εσενα που αναλυεισ σε βαθοσ το παιχνιδι αλλα και τοσα ψαρια που κολλαρουν με 0 ποτ οντς και πιθανοτητες απο υτγ με την τριτη επαφη στο φλοπ,λεω εγω τωρα....μηπως το παιχνιδι εχει καταντησει λοττο????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φίλε μου έχεις δει πως παίζουν στο big game ?

βλέπουν όλοι οι πιτσιρικάδες πως παίζει ο Daniel και νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν OTI NA ΝΑΙ

το ότι οι πιο πολλοί παίκτες πλέον παίζουν lotto το έξω παρατηρήσει και εγώ, όμως απλά παίζω το ποκεράκι μου "όσο ξέρω" και κάθε φορά περιμένοντας τον παικταρά που νομίζει ότι είναι NEGREANU στην γωνία δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ χαμένος ,

οπότε η γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να σε προβληματίζουν οι παίκτες που παίζουν lotto αντί για poker αφού ο καθένας τους είναι μια ευκαιρία για όσους παίζουν poker να κερδίσουν χρήματα,

έχω τσεκάρει ορισμένους "παίκτες" και "δασκάλους" του poker "KAI " από εδώ μέσα και έχω δει ότι όσοι παίζουν πιο πολύ lotto παρά poker μέσα σε 1-2 χρόνια χάνουν πάνω από 10.000$ , ενώ άλλοι πιο συντηρητικοί "ας πούμε" παίκτες έχουν καλά κέρδη, οπότε η γνώμη μου είναι να μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο ότι κάποιοι παίζουν ΌΠΩΣ NA NAI αλλά να δουλέψεις την ικανότητα σου NA ΒΡΊΣΚΕΙΣ αυτούς τους "lotto players " και να τους τα παίρνεις!!!!..

όσο για το ότι όσα γραφοντε εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν , από αυτά που έχω διαβάσει εγώ τουλάχιστον, να είσαι ΠΟΛΎ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΌΣ

Κοίτα να δείς τί γίνεται, φίλε μου.

Είναι δύσκολο να παίζεις με donkeys, και το εννοώ αυτό. Γιατί απλούστατα εσύ θέλεις να παίξεις poker και αυτοί θέλουν να παίξουν monopoly. Θα βαράς από το flop εσύ και αυτός θα κυνηγάει και post-river, εάν υπήρχε και δεν θα ξέρεις τί έχει. Μπορεί να βλέπει μόνο ένα AK high, να κάνει call το all-in σου στο turn γιατί κυνηγάει ένα gutshot το οποίο μπορεί και να πιάσει και να σε φέρει εκτός ευατού.

Θα τους βαράω μόνο εάν έχω κάποιο φύλλο, γιατί απλούστατα βλέπουν τα πάντα. Θα παίξω small balls, θα τα χάνω λίγα-λίγα, αλλά όταν πιάσω χέρι θα του τα πάρω μία και καλή. Δε φεύγουν εύκολα από χέρια, ειδικά εάν έχουν πιάσει top pair γιατί μεταφράζεται σε nuts γι'αυτούς.

Κάνε εσύ το παιχνίδι σου, όπως είπε και ο 'Barry', θα φας τα bad beats σου, και 4 και 5 φορές συνεχόμενα ''με έναν Άσσο στο river'', αλλά μακρορχόνια το διάγραμμά σου θα είναι ανοδικό και των donkeys καθοδικό.