Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

PLO50 hand

grgant

Recommended Posts

Seat 2: ( $136.08 USD )

Seat 6: ( $50 USD )

Seat 1: ( $51.82 USD )

Seat 3: ( $207.91 USD )

Seat 4: HERO ( $116.47 USD )

Seat 5: ( $20.83 USD )

Seat 5 posts small blind [$0.25 USD].

Seat 6 posts big blind [$0.50 USD].

Seat 3 posts small blind [$0.25 USD].

** Dealing down cards **

Dealt to grg_ant [ :Jdiamond::7club::Qclub::7diamond: ]

Seat 1 folds

Seat 2 folds

Seat 3 folds

HERO calls [$0.50 USD]

Seat 5 calls [$0.25 USD]

Seat 6 checks

** Dealing Flop ** [ :7spade: , :5club: , :6spade: ]

Seat 5 bets [$1.67 USD]

Seat 6 raises [$6.68 USD]

HERO ?

ψηλοστανaνταρ spot αλλά είναι στάνταρ το raise εδώ η είναι και το call option ? και αν raise ,raise pot ? είναι κάπως παράξενα τα stack sizes και θα θέλα να ακουσω κάποιες γνώμες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε τριπλό all in με ίδια stack ολ;η οι πεχτες στο τραπέζι θα τα έβαζα ευχάριστος όλα μέσα έχοντας 33 % να κερδίσω τοξερη μέχρι το ρίβερ εκτός και αν ο ένας έχει έτοιμοι κέντα και άλλος έχει σετ η να έχει καπιος και τα δyο μαζί, :D αλλά είνα HIGH variance πλάι.τώρα επειδή υπάρχει μικρό stack εμπλεκόμενο στο χέρι και κάνει πρώτο βετ και γίνετε reraise από το μεγάλο stack το προτιμότερο που θα έκανα σε αυτό το σποτ θα ήταν το call,εφόσον εγώ κλείνω τα πονταρίσματα στο τραπέζι, και αν υποθέσουμε πως το xερί πάει pot, repot ,μάλλον δεν έχω τα odds να μπο , αλλά θα μπο γιατί εσθανομαι τυχερός :D:D:D:D:D:D

χωρίς να μπορώ να το υπολογίσω ακριβώς μαθηματικός αλλά αν ο παίχτης που έχει 20$ είχε 35$ από πίσω καιείχαμε pot ,ρεποτ και βάση τον range τους, θα το epaiza το χέρι all in .αλλά μόνο με 20$ από πίσω μάλλον πρέπει να κάνω πάσο !

Μη κάνεις repot. Προσπαθείς να κρατήσεις και τον παίχτη με το μικρό stack στο παιχνίδι (ίσως έχει flush draw) και αν διπλώσει παίρνεις φυσικά ολόκληρο το pot. Εγώ θα έκανα call εδώ και αν διπλώσει το turn παίζω πολύ προσεχτικά για να κρατήσω και τους 2 παίχτες μέσα στο χέρι. Αν δεν διπλώσει αλλά είναι scare card (μπαστούνι, 8, 9, κτλ) κάνω check behind (αν γίνει check μέχρι εμένα) για να πάρω free card. Αν δε διπλώσει και είναι blank παίζω αναλόγως το ποντάρισμα που θα γίνει, αλλά πάλι προσπαθώ να μείνουν και οι 2 παίχτες μέσα.

καταρχήν ξεκίνησες με λάθος.. ήσουν button και με τέτοιο φύλλο κανείς raise 100%

εδώ για μένα πολλά εξαρτώνται και με το τι αντιπάλους παίζω.. θα κοιτάξω και τα stack αλλά εάν ξέρω για πχ ότι παίζω vs 2 tight reg το πασάρω άνετα

υγ είσαι fold η raise αν αποφασίσεις να το παίξεις.. call is not an option

dmelissourgos θα διαφωνήσω

raise pre , fold φλοπ

γτ fold / raise ????

fold / call είναι τα options που παίζουν προφανώς

ο παίκτης στην seat 6 έχει διξει ότι έχει το straight γτ κάποιος να καρφώσει το stack του otan jerei ότι είναι από πίσω 100% ????? ειδικότερα γτ να το κάνει σε limped pot που το raising range του seat6 είναι super strong ??

το call θα ήταν εύκολο αν ξέραμε ότι ο παίκτης που βάρεσε πρώτος δεν θα τα γυρίσει αφού έχουμε position αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να flopare nuts κ αυτός οπότε fold .

αν είχες κάνει raise pre αλαζει πολύ το scenario ας played fold !

δεν θέλουμε να καρδώσουμε εμείς το stack μας σε αυτό το χέρι.αμακαι δυοπαιχτες είχαν από 50$ τότε θε το συζητούσα άμα το χέρι πηγαονε ποτ, ρεποτ,σύνφωνα με τα ποτ odds είναιEV + να τα βάλουμε . ΤΏΡΑ ΕΠΕΙΔΉ Ο ένας παίχτης έχεις μόνο 20$ τότε το καλλ σε all in είναι οριακό ,PANTOS AMMA MPOUN TA 20$ ROU ENOS PIXTI MEXRI TO TURN, τότε πρέπει μάλλον να μπούμε να δούμε και ρίβερ οριακά πιστεύω.

δύσκολο spot που με έχει προβληματίσει αρκεταστο παρελθόν και εμένα για το τη πρέπει να kanoume :):)

γενιακά ένας κανόνας με αυτά τα stack είμαστε χαρούμενοι άμα πάει το χέρι όσο πιο μικρό γίνετε.ενώ άμα είχαν και οι 2 από 50$ από πίσω θα είμασταν χαρούμενοι να μπουν όλα τα λεφτά στο flop .

ti λες φίλε συνγεντροσου σε παρακαλώ για πιο λόγο να καρφώσουμε το stack Μας όταν ξέρουμε ότι χάνουμε ?(υπάρχουν μόνο 2 gamimena euro dead money ) κ πως γίνετε να είμαστε σίγουροι ότι αυτός που βάρεσε στο flop θα παιξει ρέστα έτσι ώστε να παιξουμε 3way αλλ ιν και να είμαστε +ev ???

συγκεντρωθείτε εδώ μέσα σας παρακαλώ

μάλλον φίλε crack δεν κατάλαβες τη γράφω στα ποστ μου,και σε δικαιολογώ γιατ δεν τα γράφω και πολύ omorfa :D

δεν είπα εγώ να πιέσουμε την κατάσταση και να μπούμε στο χέρι καιοι 3 all in μεαυτα τα stack 20$ 50$.

αλλά ας υποθέσουμε ότι και η δύο έχουν από 50$ από πίσω και πάει το χέρι pot , ρεποτ,είναι σωστό να πετάξουμε τα φύλλα μα ςη να μπούμε μέσα και να παίξουμε ?

αυτό προσπαθώ να εξηγήσω .για πες μου με 50 και 50 από πίσω τη θα έκανες?

Αρχικά να πω ότι όντως είναι λάθος το λίμπ,το έκανα λόγω multitabling και δεν διάβασα σωστά θέση-δυναμικότητα του hand λόγω χρόνου.ποστ φλοπ πιστεύω ότι αν τα stacks ήταν full (100 bb ) η deeper και οι 2 villains θα ήταν πιο απλά τα πράγματα,γιατί θα ξέραμε ότι σε ενδεχόμενο call μας η raise μας και shove απτό ss και λογικά και του reraiser θα είχαμε εύκολο call βάσει ποτ odds .γιαυτό πιστεύω εγώ ότι το raise μαυτα τα stacks είναι - ev ,ενώ το fold μου φαίνεται too nitty (άποψη μου),οπότε έτεινα στο call και re evaluate turn αν δεν shovaroun .νομίζω το όλο θέμα είναι τα stacks που είναι παράξενα και το ότι εμείς δεν κλείνουμε το action αλλά έχουμε να ανυσhxουμε για το τι θα γίνει μετά από μας.anyways βλέπω ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και θα περιμένω λίγο ακόμα για να ποστάρω την συνέχεια,για να γίνει λίγο ακόμα διάλογος .

raise pre , fold φλοπ

γτ fold / raise ????

διαφωνώ με το call παιδιά.. τι άλλο δηλώνει εκτός από draw ; σε blank turn θα φάμε 99% bet pot και δεν έχουμε odds για call .. και επίσης τι κανείς σε turn spade ;

γενικά είναι ένα ωραίο πχ ότι στο omaha πρέπει να διαλέγεις και παρτίδες.. με 1.5$ στο flop εδώ ακόμα και με top set για μένα είναι ένα ωραίο πάσο. Δόξασοι ο θεός έχω παίξει αρκετές τέτοιες οριακές παρτίδες και νομίζω ότι ένας καλός παίκτης πρέπει καταρχήν να ξέρει να διαλέγει ποτέ να παίζει για να είναι +

raise pre , fold φλοπ

γτ fold / raise ????

ο παίκτης στην seat 6 έχει διξει ότι έχει το straight γτ κάποιος να καρφώσει το stack του otan jerei ότι είναι από πίσω 100% ????? ειδικότερα γτ να το κάνει σε limped pot που το raising range του seat6 είναι super strong ??

το call θα ήταν εύκολο αν ξέραμε ότι ο παίκτης που βάρεσε πρώτος δεν θα τα γυρίσει αφού έχουμε position αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να flopare nuts κ αυτός οπότε fold .

αν είχες κάνει raise pre αλαζει πολύ το scenario ας played fold !

+1