dims Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2012 Καλησπερα,βαζω το αρθρο εδω αλλα ισχυει για πολλα skin της ongame .Κατεβαζω κανονικα το λογισμικο αλλα οταν παω να μπω μου βγαζει "invalid nick / pass ". Απο το click and play μπαινει κανονικα.Τα εχω δοκιμασει τα περισσοτερα,το ανοιξα απο explorer ,απεγκατεστησα cookies , εκλεισα αντιβαιρους...δε ξερω τι αλλο να κανω!!!Ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vradipous1 Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2012 μήπως είναι με εκδόσεις??αν κατέβαζες μια προηγούμενη..επειδή σε πολλά online προγράμματα έχουν "τρύπες-bugs " τα τελευταία updates . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2012 πιθανών..αλλα δεν μου επιτρεπει κατεβασμα απο παλαιοτερη εκδοση.κανεις download και κατεβαζει την εκαστοτε εκδοση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts