Assim1 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 28-01-2012 συλλαμβάνονται σε ((ειδικά διαμορφωμένο χώρο καφετέριας)) στην Καλαμάτα 16 άτομα για την ((διενέργεια)) του ((απαγορευμένου)) παιγνίου ΤΈΞΑΣ ΧΌΛΝΤ ΕΜ μετά από συντονισμένη επιχείρηση του τμήματος ασφαλείας Καλαμάτας.15-02-2012 συλλαμβάνονται σε (( ειδικά διαμορφωμένο χώρο)) 26 άτομα σε καφετέρια (άλλη) της Καλαμάτας για την ((διενέγεια)) του ((απαγορευμένου παιγνίου)) ΤΕΧΑΣ ΧΟΛΔ ΕΜ μετά από συντονισμένη επιχείρηση του τμήματος ασφαλείας Καλαμάτας.ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 16ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 26.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Barry_Greenstein Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 απλά να παρατηρήσω ότι όταν γινοντε συλήψεις ΌΛΑ τα site που ασχολούνται με το poker ΤΡΈΧΟΥΝ να μας ενημερώσουν για το ΤΕΡΆΣΤΙΟ NEO των συλλήψεων βάζοντας επίσης μια φωτογραφία κάποιου που έχει συληφθεί ME ΧΕΙΡΟΠΑΊΔΕΣ λες και πρόκειτε για ΔΟΛΟΦΌΝΟ παίζοντας το παιχνίδι των Ελληνικών ΚΛΕΦΤΏΝ KAZINO και των on line εταιρειών poker ΕΚΦΟΒΊΖΟΝΤΑΣ όποιον απλά μπει στην σκέψη να αποφύγει τα "νόμιμα" ΛΑΜΌΓΙΑ και να πάει να παίξει το ποκεράκι του σε μια λέσχη έστω και σχετικά "παράνομα" !!! ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι σαν τον assim να μας ενημερώσει και για το τί γίνετε META τις συλλήψεις των "δολοφόνων" γιατί αν περιμέναμε από το ποκερλαντ έχω την εντύπωση ότι και ΝΌΜΟΣ να έβγαινε ότι πλέον δεν τιμωρείτε το poker στις λέσχες θα το μαθεναμε μετά από μήνες!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 οποιος δεν ηξερε οτι αν σε πιασουν να παιζεις τεξας σε "παρανομη" λεσχη-καφενειο το πολυ πολυ να κατσεις 1 μερα μεσα(στο δικαστήριο αθοωνονται παντα ολοι)προφανως δεν εχει παει ποτε σε "παρανομη λεσχη"και αυτο δεν ειναι καινουργιο φιλε Greenstein παντα ετσι ηταν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bek13 Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 Να σας ενημερώσω ότι η προσαγωγή ήταν παράνομη διότι στην καφετέρια που έγινε η έρευνα μετά από ανώνυμη τονίζω καταγγελία στις 15/02/2012 μισθώνει τον ''ειδικά διαμορφωμένο χώρο'' που έγραφαν όλα τα σάιτ το σωματείο ''ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΚΕΡ''.Όλα τα μέλη του σωματείου λοιπόν μπορούν να παίζουν τεχνικά παίγνια όπως και ποκερ.κατοπιν συνομιλίας μου με τον εισαγγελέα που διέταξε την προσαγωγή όσων βρισκόντουσαν στο χώρο σε ερώτηση μου για το τι μέλλει γενέσθαι από δω και στο εξής μου απάντησε πως δε γνώριζε την εγκυρότητα του σωματείου και πως σε μια καταγγελία ''ανώνυμη'' ξανατονίζω πρέπει να διεξαχθεί έλεγχος.Τη Δευτέρα θα ενημέρωθουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που βιάστηκαν να γράψουν περι παρανομίας και περι καζίνο με καυστική επιστολή για τη δυσφίμιση (διαφήμιση) που προκάλεσαν για την εγκυρότητα του σωματείου και θα τεθούν όλα τα δικαστικά έγγραφα προς δημοσίευση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 @Barry_Greenstein Τι εννοείς "αν περιμέναμε από το pokerland..."; Είχα γράψει πριν λίγες μέρες αυτό:Από 3-4 διαφορετικές περιπτώσεις έχω ακούσει ότι όσοι ήταν μέσα στη λέσχη πήγαν αυτόφωρο, έκατσαν το πολύ μία μέρα, έγινε αναγνώριση στοιχείων και μετά βγήκαν. Ύστερα γίνεται κάποιο δικαστήριο (σε πταισματοδικείο αν δεν κάνω λάθος) όπου όλοι αθωώνονται. Όσο για τους ιδιοκτήτες δεν ξέρω αν οι συνέπειες είναι τόσο μικρές ή πληρώνουν και κάποιο πρόστιμο, πάντως δεν έχω ακούσει κάποιος να πάει φυλακή. Εδώ που τα λέμε δεν έχω ακούσει να παίζονται πουθενά και τρελά λεφτά σε poker. Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ότι αν δεν έχεις πρόβλημα με το να μάθουν κάτι για παράνομες λέσχες οι συγγενείς και φίλοι σου (γιατί είναι και πολύ taboo στην Ελλάδα), τότε πήγαινε, δε θα μπεις φυλακή, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα. Αν αλλάξει κάτι και αρχίσουν να εφαρμόζουν τους νόμους όπως πρέπει, λογικά θα το μάθουμε.Απλά φίλε όταν βγαίνει κάποιος και λέει αυτό:Από πολύ κοντινό μου πρόσωπο που προχθές έγινε το δικαστήριο. 2 μήνες με αναστολή και 1.600 ευρώ πρόστιμο, αλλά έκαναν έφεση.δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα αψήφιστα, έτσι δεν είναι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Laxtaras Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2012 Άντε πάμε πάλι. Παίζεις σε χαρτοπαικτική λέσχη ΚΑΙ ΜΟΝΟ? Στην ασφάλεια για μια νύχτα, ελεύθερος την επόμενη το πρωί, δικάσιμος μετά από κανά μήνα περίπου έχοντας το σωστό δικηγόρο ή τελοσπάντων κάποιον που ξέρει τα κόλπα και τι να πει στο δικαστήριο=ΑΘΩΟΣ και γειά σας. Παίζεις σε χαρτοπαικτική λέσχη που έχει και κανά φρουτάκι ή ρουλετίτσα κτλ.?? ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ μπορούν να σου προσάψουν ότι θέλουν, και πλέον είσαι και με την βούλα παράνομος εξ'αιτίας του νέου νομοσχεδίου. Και φυσικά μην περιμένεις από το pokerland και το κάθε pokerland να κάνει και δικαστικό ρεπορτάζ ούτε να σου απαριθμήσει που βρίσκεται η κάθε λέσχη, γιατί πολύ απλά δεν είναι νόμιμες. Φυσικά βάσει και δικαστικών αποφάσεων δεν είναι "παράνομες" αλλά αυτό ειναί άλλη κουβέντα. Πιο πολύ θα χε ενδιαφέρον να αναρωτηθούμε ΓΙΑΤΙ δεν ενσωμάτωσαν στο νομοσχέδιο την διάταξη κατά την οποία καταβάλλοντας 2000 ευρώ τον χρόνο(90% στο κράτος 10% στον δήμο) στον δήμο μιας περιοχής θα μπορούσες να στήσεις ΝΟΜΙΜΑ πλέον μια χαρτοπαικτική λέσχη κι έτσι να μην ξενυχτάνε στην ΓΑΔΑ οι απανταχού παίκτες?? Γιατί άραγες...Υ.Γ. Σόρρυ για το οφ τόπικ στο τέλος!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts