Silencio Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 4 ώρες έχουν μείνει για τη αλλάγή του χρόνου.. Όσοι σνομπάρουν τον Αη Βασίλη του πόκερ και ακόμα να του απευθυνθούν για επιθυμίες και δώρα, καλό να είναι να βιαστούν αν θέλουν το 2008 να είναι χρονιά επιτυχίας στο πόκερ!Προσωπικά του έστειλα το γράμμα μου μέσω του blog μου και είμαι σίγουρος για τη φροντίδα και τη κατανόηση που θα μου δείξει! :cheer: Μεγαλώσαμε; Αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά; Εγώ ξέρω ότι όποιος δεν παραμένει αιώνιο παιδί, δεν είναι παρά ένας προβληματικός, δυσλειτουργικός ενήλικας..!Μη πείτε πως δεν σας προειδοποίησα..!Αλήθεια τι επιθυμείτε για το 2008 σε σχέση με την πορεία σας στο πόκερ; Προλαβαίνετε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Έκανα ενα φωτομονταζ με μια φωτο μου στη θεση του Τζεημι Γκολντ, την ωρα που αγκαλιαζει το σωρο με τα χρηματα και την εστειλα στον Santa.Λες να το πιασε το υπονοουμενο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Themis έγραψε:Έκανα ενα φωτομονταζ με μια φωτο μου στη θεση του Τζεημι Γκολντ, την ωρα που αγκαλιαζει το σωρο με τα χρηματα και την εστειλα στον Santa.Λες να το πιασε το υπονοουμενο?Αρκεί να μην χρησιμοποίησες εκείνη τη καταπληκτική νυσταλέα σου πόζα απο την Πράγα..Ο Santa θα βάλει τα γέλια και θα νομίζει ότι του κάνεις πλάκα..!! :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Themis έγραψε:Έκανα ενα φωτομονταζ με μια φωτο μου στη θεση του Τζεημι Γκολντ, την ωρα που αγκαλιαζει το σωρο με τα χρηματα και την εστειλα στον Santa.Λες να το πιασε το υπονοουμενο?file themi kai silencio ta epiase ta yponooymena alla ksereis oti threi aysthra seira proteraiothtos kai se aythn eimai sthn prwth thesi ths sxetikhw listas dioti frontisa apo to kalokairi otan eixa merika kala cash out na ton eyxaristhsw kai na toy ypenthymisw na mhn me ksexasei kai to 2008 moy apanthse oti epeidh me thymithikes toso nwris tha eisai prwtos sthn lista dwrwn moytwn fronimwn ta paidia prin peinasoyn mageireyoyn paidia ;) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Genok μην είσαι σίγουρος.. Εξαρτάται τι φωτογραφία του έστειλες..Για να μη με λέτε κακεντρεχή, να η φωτό του Θέμη που ελπίζω να μην έστειλε..Όπως καταλαβαίνεις έχεις πολλές ελπίδες, αλλά δεν σου δείχνω τη δικιά μου για να μη σου γκρεμίσω τα όνειρα, μέρες που είναι.. :laugh: Απλά σου λέω πως είναι ημίγυμνη.. :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Και για να μην παρεξηγηθώ... ο δικός μου Santa Claus.. είναι γένους θηλυκού..!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου, 2008 LOL βλεπω την κρατησες την φωτο. Συλλεκτικη η αξια της! την εχεις κορνιζαρει κιολας ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts